Derleme - Yurt Genelinde Gün İçerisinde Meydana Gelen "Trafik Kazaları" ile İlgili Haberlerimizi... - Son Dakika
Güncel

Derleme - Yurt Genelinde Gün İçerisinde Meydana Gelen "Trafik Kazaları" ile İlgili Haberlerimizi...

Kurban Bayramı tatilinin 4'üncü gününde, yurdun çeşitli bölgelerinde meydana gelen trafik kazalarında 14 kişi hayatını kaybetti, 59 kişi yaralandı.

22.09.2015 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurban Bayramı tatilinin 4'üncü gününde, yurdun çeşitli bölgelerinde meydana gelen trafik kazalarında 14 kişi hayatını kaybetti, 59 kişi yaralandı.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, 9 günlük bayram tatilinin 4'üncü gününde çok sayıda trafik kazası yaşandı. Son 24 saatte meydana gelen trafik kazaları, 14 kişinin ölümü, 59 kişinin yaralanmasıyla sonuçlandı.

Tatilin ilk 3 gününde 35 kişi yaşamını yitirmiş, 177 kişi yaralanmıştı.

Bayram tatilinin başlamasından bu yana meydana gelen kazalarda ölü sayısı 49, yaralı sayısı 236'ya yükseldi.

Son 24 saatte meydana gelen kazalar

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, Rıfat Can idaresindeki pikap, Şapatan Geçidi'nde devrildi. Ağır yaralanan sürücü Can, Şemdinli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Adıyaman'ın Besni ilçesinde, İdris Nergis'in kullandığı 02 DF 903 plakalı motosiklet, Atatürk Caddesi'nde, Mehmet Durmuş yönetimindeki 27 L 4100 plakalı otomobile çarptı. Halil Özhan idaresindeki 34 LK 3211 plakalı otomobil, Aşağışehir mevkisinde, Mehmet Karatepe'nin kullandığı 14 EB 328 plakalı motosikletle çarpıştı. Kazalarda yaralanan Nergis ile Karatepe, Besni Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde, Eyüp Öksüz yönetimindeki 80 LK 539 plakalı otomobil, Yeni Mahalle Göksun Caddesi'nde, yaklaşık 15 metrelik uçurumdan iki evin arasına düştü. Ağır yaralanan Öksüz ile araçtaki Metehan Er, Andırın Devlet Hastanesindeki ilk müdahalelerinin ardından Necip Fazıl Şehir Hastanesine sevk edildi.

Manisa'da, Abdullah Araz idaresindeki 52 HH 640 plakalı otomobil, Salihli- Demirci karayolunun 15. kilometresinde devrildi. Otomobildeki Mehmet (75) ve Hamide Araz (9) olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralanan sürücü Araz ve eşi Emel Araz Salihli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kastamonu'nun Devrekani ilçesinden bayram tatilini geçirmek için Adana'ya gitmek üzere yola çıkan Mehmet Cengiz'in (34) kullandığı 14 DK 329 plakalı otomobil, Toprakköprü mevkisinde takla atarak yol kenarındaki duvara çarptı. Kazada, sürücü ile kardeşleri Cumali (22) ve Şaban Cengiz (20) ile Mustafa Çolak (40) ve ismi öğrenilemeyen kişi daha yaralandı.

Muğla'da, Sezer Nalbantoğlu yönetimindeki 48 S 3677 plakalı servis minibüsü, Milas- Bodrum karayolu Mezarlık kavşağında, henüz sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 48 KM 722 plakalı kamyonla çarpıştı. Kazada, sürücü Nalbantoğlu ile araçtaki işçiler Fatmana Akan, İlyas Ay, Şule Esen, Fatma Okay, Mehmet Saldıran, Dilek Nalbantoğlu, Elif Özcan, Elvan Sabaz, Ali Yalçın ve Hatice Ecevit yaralandı.

Samsun'un Çarşamba ilçesi Kaymakamı Caner Yıldız'ın oğlu Alp Yıldız'ın kullandığı 09 NC 494 plakalı cip, Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Yokuşbaşı Mahallesi Emin Anter Bulvarı'nda, daha önceden kaza yapan ve bir şeridi kapatan iki otomobile arkadan çarptı. Kazada, Kaymakam Yıldız yara almazken, eşi Nursen Yıldız yaralandı. Yıldız, sağlık ekiplerince olay yerinde ayakta tedavi edildi.

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, Hasan Ocak yönetimindeki 34 KDD 61 plakalı otomobil, Yazıçam mevkisinde Necit Nasırın idaresindeki yabancı plakalı otobüsle çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Ocak ile aynı araçtaki Havva ve Tuba Ocak yaralandı. Yaralılar, Tosya Devlet ve Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet hastanelerine kaldırıldı.

İstanbul'da, TEM Otoyolu'nun Gaziosmanpaşa mevkisinde Ankara istikametine giden Oktay Çoban'ın kullandığı 34 JSE 79 ile 55 YA 761 ve 34 KD 0479 plakalı otomobiller çarpıştı. Kazanın ardından 55 YA 761 plakalı otomobilden inen Nizamettin Yarar'a arkadan gelen 34 KC 7031 plakalı otomobil çarptı. Nizamettin Yarar, olay yerinde hayatını kaybetti. Araçlardaki 5 kişi yaralandı. Kazada yaralanandan Oktay Çoban da kaldırıldığı Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesinde müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bolu'da, Ömer V. yönetimindeki SK 0462A9 Makedonya plakalı otomobil, D-100 Karayolu Beşkavaklar Mahallesi mevkisinde, İstanbul'dan Kahramanmaraş'a giden Duran Duman idaresindeki 34 YK 6296 plakalı otomobile arkasından çarptı. Kontrolden çıkarak refüjdeki aydınlatma direğine çarpan Duman'ın kullandığı otomobildeki Sultan (17) ile eşi Fatih Özberk (34) hayatını kaybetti. Yaralanan sürücü Duman ve aynı araçtaki Mesut Doğan, İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesine kaldırıldı.

Adana'nın Kozan ilçesinde, Ramazan Ali Uluçay'ın (61) kullandığı 01 D 2072 plakalı traktör, Yukarıkeçili Mahallesi'nde şarampole devrildi. Sürücü Uluçay ve yanındaki yakını Şükrü Uluçay (62), devrilen traktörün altında kaldı. Vatandaşların yardımıyla sıkıştıkları yerden çıkarılan sürücü ve Şükrü Uluçay, ambulansla Kozan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan Şükrü Uluçay, hastanede müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ramazan Ali Uluçay, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Hasan Haydaran (40) yönetimindeki Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresine ait 01 DRS 30 plakalı kamyonet, Adana- Feke Karayolu Suluhan mevkisinde şarampole devrildi. Kazada, sürücü Haydaran olay yerinde hayatını kaybetti. Kamyonetteki ASKİ personelleri Atilla Sandıkçı (37) ve Kazım Boynuz (46) ise ağır yaralandı. Kozan Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Adana'daki hastanelere götürüldü.

Eskişehir'de, Onur Derhan idaresindeki 42 KU 066 plakalı otomobil, Hoşnudiye Mahallesi Mustafa Kemal Atatürk Caddesi'nde, Salih Uzay Dikmen'in kullandığı 11 TF 853 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, sürücüler Derhan ve Dikmen ile araçlardaki Furkan Çetin, Cemil Kızıldağ, Enes Aslan, Emine Büşra Sarıoğlu ve Oğuz Peker yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, Alanya yönünden gelen Yalçın Balcı'nın (28) kullandığı 33 VE 587 plakalı kamyon, Gazipaşa Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği önünde, ters yöne giren Mustafa Coşkun (32) yönetimindeki 07 UJ 386 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, Coşkun otomobilde sıkıştı. Kazayı gören vatandaşlar durumu itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri, Coşkun'un hayatını kaybettiğini belirledi. Ceset, itfaiye ekiplerince çıkarıldı.

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, Özkan Özdemir (41) idaresindeki 06 NM 223 plakalı otomobil, ilçe girişindeki akaryakıt istasyonuna dönmeye çalışan Mehmet Uruntaş'ın (38) kullandığı 15 HN 915 plakalı otomobille çarpıştı. Uruntaş yönetimindeki otomobil, istasyondaki benzin pompalarına çarparak durabildi. Kazada, sürücüler Özdemir ve Uruntaş ile otomobillerdeki Özge Özdemir, Abdullah Hakan Göksu ve Binnur Uruntaş yaralandı. Otomobilde sıkışan yaralılar, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Acıpayam ve Denizli'deki hastanelere kaldırıldı.

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, Mehmet Ali Kanlı yönetimindeki 01 R 8915 plakalı kamyonet, Büyükbelen Mahallesi çıkışındaki trafik tabelasına çarptı. Kazada yaralanan sürücü Murat Kanlı ile kamyonette bulunan İsmail Tekin, ambulansla Saruhanlı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Düzce'de, Cüneyt D. idaresindeki 81 EV 070 plakalı hafif ticari araç, Kalıcı Konutlar 3'üncü Bölge mevkisinde, Emin T'nin kullandığı 81 EE 100 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, sürücüler Cüneyt D. ve Emin T. ile Ramazan T, Uğur Ç. ve Batuhan P. yaralandı. Araçlarda sıkışan sürücüler, itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ile Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine götürüldü.

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde, Fahri Şahin (48) yönetimindeki CX-589-EF Fransa plakalı otomobil, Sivas-Yozgat karayolu Dişli köyü yol ayrımında, Şakir Dursun (73) idaresindeki 06 AH 5260 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, Duran Akyüz (81) ve Mehmet Yılmaz (72) olay yerinde, ağır yaralanan Şakir Dursun Sorgun Devlet Hastanesi, Aysel Bulut (43) ise Yozgat Devlet Hastanesinde müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralanan Fahri ve Arife Şahin (24) Yozgat Devlet Hastanesi, Samet Şahin (3) de Sorgun Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Bilecik'te, İlhan Daş'ın kullandığı 11 AL 584 plakalı otomobil, Çakırpınar köyü yolunda önüne çıkan koyun sürüsüne çarpmamak için direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu duvara çarptı. Olayda yaralanan sürücü Daş, Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, Tuğrul Çiçek (40) yönetimindeki 09 BB 129 plakalı kamyonet, Köprülü Kavşağı'nda yolun karşısına geçmeye çalışan Gürsel Yurdaer'e (71) çarptı. Kamyonetin çarptığı yaşlı kadın olay yerinde yaşamını yitirdi

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Derleme - Yurt Genelinde Gün İçerisinde Meydana Gelen 'Trafik Kazaları' ile İlgili Haberlerimizi... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şanlıurfa'da dere suyuna kapılan çocuğun arama çalışmaları devam ediyor
    12:27 Şanlıurfa'da dere suyuna kapılan çocuğun arama çalışmaları devam ediyor

    Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde dere suyunun akıntısına kapılarak kaybolan 11 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları 7'nci gününde de devam ediyor. Ekipler, çocuğu bulmak için Suriye sınırına kadar ilerledi. Sualtı arama ve kurtarma ekipleri, henüz herhangi bir sonuç elde edemedi.

  • Osmaniye'de uyuşturucu operasyonunda 12 kişi tutuklandı
    12:26 Osmaniye'de uyuşturucu operasyonunda 12 kişi tutuklandı

    Osmaniye'de polisin son bir haftada düzenlediği operasyonlarda uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan aramalarda, 1025 gram bonzai, 350,87 gram fubinica, 200,19 gram kubar esrar ve diğer uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Operasyonlarda tutuklanan 12 kişi cezaevine gönderildi.

  • İzmir'de Sünger Kent projesi yayılıyor
    12:26 İzmir'de Sünger Kent projesi yayılıyor

    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bornova Çamdibi Mahallesi'ndeki Mediha Mahmut Bey Ortaokulu'nda uygulanan Sünger Kent projesini yerinde inceledi. Başkan Soyer, projenin hayatı dönüştürecek büyük bir adım olduğunu belirtti.

  • 19 Yaş Altı Kadın Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası 2. tur maçları öncesi Antalya'da bir araya geldi
    12:25 19 Yaş Altı Kadın Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası 2. tur maçları öncesi Antalya'da bir araya geldi

    Türkiye Futbol Federasyonu'nun internet sitesine açıklamalarda bulunan milli takımın teknik direktörü Aytürk Kıyıcı, 19 Yaş Altı Kadın Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası 2. tur maçları öncesi Antalya'da kamp yaptığını ve hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti. Takımın hedefinin Faroe Adaları ve Ermenistan maçlarını kazanarak A Ligi'nde mücadele etmek olduğunu vurgulayan Kıyıcı, oyuncuların son durumlarını görmek ve birlikte oynama alışkanlığı kazandırmak için kampın önemli olduğunu ifade etti. Ay-yıldızlılar, 3 Nisan'da Faroe Adaları ve 9 Nisan'da Ermenistan ile karşılaşacak.

  • Toz Taşınımı İnsan Sağlığını Olumsuz Etkiliyor
    12:25 Toz Taşınımı İnsan Sağlığını Olumsuz Etkiliyor

    ANKA Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. İlker Özsaraç, toz taşınımının insan sağlığını olumsuz yönde etkilediğine dikkat çekerek, astım ve KOAH gibi nefes darlığı hastalığı olanların dışarı çıkmamaları konusunda uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ise toz taşınımı beklendiğini belirterek tedbirli olunması çağrısında bulundu.

  • Gaziantep'te okul servisi çarpması sonucu bir kişi hayatını kaybetti
    12:25 Gaziantep'te okul servisi çarpması sonucu bir kişi hayatını kaybetti

    Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde, kimliği henüz belirlenemeyen bir okul servisi, Karşıyaka Mahallesi'nde İbrahim Taş'a çarptı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Taş'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Okul servisi sürücüsü gözaltına alındı.

  • Mersin Uluslararası Limanı'nda 25 Milyon TEU Konteyner Elleçlendi
    12:23 Mersin Uluslararası Limanı'nda 25 Milyon TEU Konteyner Elleçlendi

    Mersin Uluslararası Limanı'nda (MIP), 2007'den bu yana 25 milyon TEU konteyner elleçleme yapıldığı açıklandı. Limanda gerçekleşen 25 milyonuncu TEU konteyner elleçleme törenle kutlandı. Liman Genel Müdürü Ajay Kumar Singh, törende tüm paydaşlara teşekkür ederek daha iyi hedeflere ulaşmak için çalışacaklarını belirtti. Törene, Mersin Limanı Mülki İdare Amiri ve Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, Mersin Gümrük Bölge Müdürü Osman Göllüce, TCDD Mersin Limanı İşletme Müdürü Murat Birinci, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hakan Sefa Çakır, Gümrük Müşavirleri Derneği Başkanı Cebrail Orman, MIP Yönetim Kurulu Başkanı David Yang ve liman çalışanları katıldı.

  • Erzurum İspir'de Trafik Kazası: Sürücü Hayatını Kaybetti
    12:23 Erzurum İspir'de Trafik Kazası: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Erzurum'un İspir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil virajı alamayarak uçuruma yuvarlandı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Esenyurt'ta Yangında Mahsur Kalan 4 Kişi Kurtarıldı
    12:23 Esenyurt'ta Yangında Mahsur Kalan 4 Kişi Kurtarıldı

    Esenyurt'ta bir binada çıkan yangında engelli bir çocuğun çakmakla oynaması sonucu apartmanda mahsur kalan 4 kişi itfaiye tarafından kurtarıldı. Yangın sırasında çatıya çıkan bir adam ise dron ile havadan görüntülendi. Yangın nedeniyle binada büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, çocuğun daha önce de benzer bir şekilde yangın çıkardığı belirtildi.


Advertisement