Dernek Üyeleri Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Güncel

Dernek Üyeleri Kahvaltıda Buluştu

Mersin Değirmendereliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenlendi.

24.04.2018 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Değirmendereliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenlendi.

Dernek Başkanı Hüseyin Çopur, Toroslar ilçesindeki Karatepe Ormanı'nda yapılan kahvaltı etkinliğinde yaptığı konuşmada, köylüler arasında iletişim kurmak ve birliktelik sağlamak için çeşitli faaliyetler düzenlediklerini ifade etti.

Çopur, derneğin örf, adet ve gelenekleri yaşatmak amacıyla 2014 yılında kurulduğunu anımsatarak, şunları kaydetti:

"Bugün burada köyümüzden üniversite ve lisede okuyan yaklaşık 50 öğrencimizi ve 10 öğretmenimizi buluşturarak birbirleriyle kaynaşmalarını sağladık. Birincisini düzenlediğimiz bu kahvaltılı etkinliğimizi her yıl yaparak daha çok öğrencimize ulaşmayı hedefliyoruz. Amacımız hizmet etmek. Derneğimiz kontrolünde üniversite ve lise öğrencilerimiz için WhatsApp grubu kurduk. Buradan ulaşıp sıkıntılarını dinliyor, maddi sıkıntısı olan öğrencilerimize destek sağlıyoruz."

Konuşmaların ardından etkinlik kapsamında doğa yürüyüşü, yoğurt yeme, kaşıkta yumurta taşıma ve çuval yarışları gibi çeşitli aktiviteler gerçekleştirildi.

Etkinliğe dernek yönetiminin yanı sıra, Toroslar Belediyesi Zabıta Müdürü Mikail Gül, Değirmendere Köy Muhtarı Halit Ay, Değirmendere Köy İmamı Murat Seskin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dernek Üyeleri Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement