Derrrrviş-Fisher-Erdoğan - Son Dakika
Güncel

Derrrrviş-Fisher-Erdoğan

Derrrrviş-Fisher-Erdoğan

HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Ahmet Sünnetçioğlu Merkezinde Halka Seslendi.

09.06.2011 13:06  Güncelleme: 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Genel Başkan Yardımcısı Dr. Ahmet Sünnetçioğlu seçim bölgesi olan Bursa'da ilin dağ yöresinden Orhaneli'yi ziyare ederek ilçe merkezinde halka seslendi.

Diğer milletvekili adaylarının da hazır bulunduğu ziyarette Sünnetçioğlu, Milletvekilliği yaptığı dönemdeki çiftçinin hali ile bugünü değerlendirerek "Bugün; pancar, tütün yasak. Ekip, biçmek borçla. Tarlan, traktörün hacizli. Alın terinin kıymetini bilen de yok." dedi.

Türkiye'de 2001'den beri uygulanan Derrrrviş-Fisher-Erdoğan neo-liberal ekonomi modelinin çiftçiyi üretmemeye mahkum ettiğini ve uygulanan IMF programlarının tarımı çıkmaza soktuğunu ifade eden Sünnetçioğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "Tarımın geldiği nokta, çiftçini içine düştüğü çıkmaz ortada. Çiftçi, esnaf, tüccar yurttaşımız kendi işini bırakıp başkasının kapısına muhtaç oldu. Tüm bu kaybedilenleri iktidarımızda yeniden kazandıracağız.

Ne iş güvencesiz taşeron işçiliğe, ne de esnafımızı, çiftçimizi süper marketlere kurban edeceğiz. Yıllarca ülkesi için çalışan, fakat ne kadri, ne de kıymeti bilinen ve üç kuruşa muhtaç edilen, küresel sermayenin çarklarında ezilen yurttaşımızı kuracağımız müreffeh Türkiye'de refahtan pay alan bireyler haline getirip, sosyal adaleti tesis edeceğiz..."

Konuşmaların ardından sorular kabul eden Sünnetçioğlu daha sonra diğer adaylarla birlikte dağ yöresi ziyaretlerini sürdürmek üzere ilçeden ayrıldı. Orhaneli esnafının büyük ilgi gösterdiği toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Derrrrviş-Fisher-Erdoğan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement