Dershane Binasına 'Hoşgeldin Yeni Sistem' Pankartı - Son Dakika
Güncel

Dershane Binasına 'Hoşgeldin Yeni Sistem' Pankartı

Dershane Binasına \'Hoşgeldin Yeni Sistem\' Pankartı

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen Ak Parti Eskişehir Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısına katıldı.

26.01.2014 18:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen Ak Parti Eskişehir Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısına katıldı. Toplantısının yapıldığı Atatürk Spor Salonu'nun karşısında bulunan Anafen Dershanesi binasına ise 'Hoş Geldin Yeni Sistem' ve 'Tam puanı alanların 5'i de Anafenli' yazılı pankartların asılması dikkat çekti. Spor salonunun bahçesine otomobille gelen Bakan Avcı'nın ise bu pankartları görmediği belirtildi.

ESKİŞEHİR İNŞALLAH TAMAM

Aday tanıtım toplantısında spor salonunu dolduran partililere hitaben konuşma yapan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını getirdiğini söyledi. Avcı şöyle devam etti: "Sayın Başbakanımız, tüm Eskişehirlilere ve AK Parti mensubu siz kardeşlerimize ayrı ayrı selamlarını iletmemi söyledi. 1994 İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı seçimlerinde sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kampanyasında 26 Mart gecesi asılan bir afiş vardı. O kampanyaya damgasını vuran bir afişti. 'Tamam inşallah' diyordu. Buraya gelirken başbakanımız bana sordu. 'Eskişehir tamam mı?' dedi. Bende kendisine size güvenerek 'Tamam inşallah' dedim. Tamam olabilmesi için gerçekten bütün Eskişehirli mahalle mahalle, sokak sokak, belde belde, sandık sandık son gün sonuçlar alınıncaya kadar ve özellikle sandıklar açıldıktan sonra sandıkların emniyetini, milletin namusunu muhafaza altına almak için girişilebilecek tertiplere karşı gerekli önlemleri almak için gece-gündüz çalışmamız gerekiyor. Hepiniz biliyorsunuz ki biz 30 Mart'ta sadece belediye başkanlarımızı, meclis üyelerimizi seçmeyeceğiz. 30 Mart'ta millet iradesinin bütün iradelerin, bütün oyunların tertiplerin üzerinde olduğunu göstereceğiz."

Yapılan konuşmaların ardından Ak Parti'nin Eskişehir'deki belediye başkan adaylarının tek tek tanıtımı yapıldı. Adaylar kürseye gelerek kısa bir konuşma yaptı. Ak Parti'nin belediye başkan adayları şunlar: Büyükşehir Belediyesi Harun Karacan, Odunpazarı merkez ilçe Nevzat Önder, Tepebaşı merkez ilçe Orhan Soydaş, Alpu ilçesi Rafet Demirtaş, Beylikova ilçesi Özkan Alp, Çifteler ilçesi Metin Özen, Günyüzü ilçesi Mehmet Remzi Arayıt, Han ilçesi Mustafa Pekak, İnönü ilçesi Kadir Bozkurt, Mahmudiye ilçesi Ayşe Güney, Sivrihisar ilçesi Hamid Yüzügüllü, Mihalıççık ilçesi İsmail Uysal, Mihalgazi ilçesi Zeynep Akgün, Sarıcakaya ilçesi Faruk Güler ve Seyitgazi ilçesi Hasan Kalın.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dershane Binasına 'Hoşgeldin Yeni Sistem' Pankartı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement