Dersimiz Kartepe - Son Dakika
Güncel

Dersimiz Kartepe

Dersimiz Kartepe

Kocaeli Üniversitesi İzmit Meslek Yüksek Okulu öğrencileri proje dersinde Kartepe'yi işledi.

23.03.2012 18:05  Güncelleme: 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve devam eden projeler hakkında başkan yardımcıları tarafından bilgilendirilen öğrenciler sorularına da yanıt buldular.

Eski belediye başkanlarından Abdullah Köktürk, şimdi ise KOÜ İzmit Meslek Yüksek Okulu'nda Yerel Yönetimler Bölümü eğitmenlik yapmakta. Köktürk üniversite öğrencileri için daha faydalı olabilmek adına her yolu denemekte. Öğrencileri için yerel yöneticilerle görüşerek uygulama yaptırtan, bazen de tecrübeli yerel yöneticileri üniversite de konuk eden Köktürk, gençlerin derslerini daha iyi anlayıp öğrenmeleri için yoğun çaba harcamakta.

Yerel Yönetimler Bölümü öğrencileri proje dersinde Kartepe Belediyesi'nin devam eden ve biten projeleri hakkında teorik bilgileri konuk ettikleri Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcıları Bali Holat ve Hüseyin Bülbül'den öğrenme fırsatı buldular.

Uygulamalı eğitime destek veren Planlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bali Holat, Kartepe Belediyesi'nin yatırımları, plan ve projeleri sinevizyon destekli sunum ile aktardı. Kültür ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül de belediyenin sosyal ve kültürel faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Park ve Bahçeler Müdürü Cengiz Dalkıran da öğrencilerle beraber gerçekleştirecekleri ağaçlandırma çalışmalarında izleyecekleri yolu anlattı

KOÜ İzmit Meslek Yüksek Okulu Bölüm Başkanı Yard. Doç. Dr. Emre Ergin ve öğretim görevlisi Meryem Küçük ve ders öğretmeni Abdullah Köktürk'ün de hazır bulunduğu proje dersine kalabalık bir öğrenci topluluğu katıldı. Sorularına da yanıt bulan öğrenciler Kartepe'yi yakından tanıma imkanı buldukları için kendilerini şanslı gördüklerini ifade ettiler. Faydalı geçen dersten memnun kalan öğrenciler değerli zamanlarını kendileri ile paylaşan belediye yetkililerine teşekkür çiçeği de verdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dersimiz Kartepe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement