Dersimspor'dan Bayburtspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Dersimspor'dan Bayburtspor Maçı Hazırlıkları

TUNCELİ (AA) – Spor Toto 3. Ligde mücadele eden Dersimspor, hafta sonu oynanacak Bayburtspor hazırlıklarını sürdürüyor.

22.01.2016 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TUNCELİ (AA) – Spor Toto 3. Ligde mücadele eden Dersimspor, hafta sonu oynanacak Bayburtspor hazırlıklarını sürdürüyor.

Dersimspor Teknik Direktörü Murat Bölükbaşı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sıkı bir kamp döneminin ardından ligin ikinci yarısına güzel bir başlangıç yaptıklarını belirterek, "İyi bir kamp dönemi geçirdik. Bu kamp döneminde ilk yarıdaki eksikliklerimize takviye yaptık, eksikliklerimizi giderdik, İyi bir başlangıç yaptık. Önce Çorum Belediyespor, ardından deplasmanda kendi evinde yenilmeyen 24 Erzincanspor takımını mağlup ettik. Bu iyi başlangıç inşallah Bayburt maçında da devam eder" diye konuştu.

Rakiplerinin oldukça dişli olduğunu ifade eden Bölükbaşı, "Bizim için her maç olduğu gibi Bayburt maçı da çok zor bir maç. Bizim üzerimizde ve play-offu kovalayan bir takım" dedi.

Dersimspor'un ise kendi sahasında mağlubiyet yaşamadığını hatırlatan Bölükbaşı, "Dersimsopor sahasında yenilmez zor bir ekip olduğunu ve burada maç kazanmanın ne kadar zor olduğunu gösterebilecek kalitede bir ekip. İnşallah bunu Pazar günü sahaya yansıtacağız" dedi.

Bölükbaşı, Baybutspor karşılaşmasına hazır olduklarını belirtti.

Dersimspor-Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor karşılaşması 24 Ocak 2016 Pazar günü saat 13.00'da Atatük Şehir Stadı'nda oynanacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Dersimspor'dan Bayburtspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement