Deşifre Programı'nda Tansiyon Yükseldi - Son Dakika
Güncel

Deşifre Programı'nda Tansiyon Yükseldi

Deşifre Programı\'nda Tansiyon Yükseldi

Gıda Hareketi Başkanı Kemal Özer: sucukların içine atom bombasıkatılıyor

09.06.2012 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

A Haber'de yayınlanan Mehmet Ali Önel yönetimindeki Deşifre Programı, haftalardır halkın bilinçli gıda tüketimine yönelik yayınlar yapıyor.

Deşifre'nin yayınlarının ardından, harekete geçen Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı Türkiye"de bir ilke imza atarak, gıda üretiminde tağşiş ve taklit yaptıkları belirlenen firmaları bir bir ifşa etmeye başladı.

Tarım Bakanlığı son olarak, fındık kremasında GDO'lu soya lesitini kullandığı belirlenen 4 ünlü firmayı daha kamuoyuna ifşa etti.

Deşifre Programı son gelişmeler üzerine,Türkiye'nin Gıda Güvenliği Sorunu'nu masaya yatırdı.

PROF.DR KENAN DEMİRKOL: SUCUK FABRİKALARI KAPATILSIN

Programa konuk olan Gıda Hareketi Başkanı Kemal Özer, ETBİR Başkanı Ahmet Yücesan, Prof. Dr. Kenan Demirkol ve Cüneyt Asan arasında zaman zaman sert tartışmalar yaşandı.

Kemal Özer sucuk üretiminde koruyucu madde olarak kullanılan Nitrat'ın Atom Bombası yapımında da kullanıldığına dikkat çekerken, Prof. Dr. Kenan Demirkol ise, nitrat deposu sucuk ve salamın yasaklanması gerektiğini söyledi. Demirkol ayrıca, inekleri endüstriyel yem ile beslemeye devam edersek, etinin de sütünün de zehir olacağına dikkat çekerek meracılığın önemini vurguladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Deşifre Programı'nda Tansiyon Yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement