Destici: "Bu Dosyayı, Millet Vicdanında Rahatlatacak Tüm Şüpheler Aydınlatılmadan Hiç Kimse... - Son Dakika
Güncel

Destici: "Bu Dosyayı, Millet Vicdanında Rahatlatacak Tüm Şüpheler Aydınlatılmadan Hiç Kimse...

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Muhsin Yazıcıoğlu davasında takipsizlik kararı verilmesi Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, adliyeye gelişinden detaylar Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin açıklaması Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu'nun açıklaması Muhsin Yazıcıoğlu davasında takipsizlik kararı verilmesi BBP Genel Başkanı Destici: "Bu dosyayı, millet vicdanında rahatlatacak tüm şüpheler aydınlatılmadan hiç kimse kapatamaz" "Helikopterin düşme sebebinin Çağlayancerit'ten son anda binen fazla bir yolcunun azami yolcu kapasitesini aşması sonucu düşmeye sebep olduğu belirtilmiştir.

13.07.2016 20:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Muhsin Yazıcıoğlu davasında takipsizlik kararı verilmesi

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, adliyeye gelişinden detaylar

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin açıklaması

Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu'nun açıklaması Muhsin Yazıcıoğlu davasında takipsizlik kararı verilmesi

BBP Genel Başkanı Destici:

"Bu dosyayı, millet vicdanında rahatlatacak tüm şüpheler aydınlatılmadan hiç kimse kapatamaz"

"Helikopterin düşme sebebinin Çağlayancerit'ten son anda binen fazla bir yolcunun azami yolcu kapasitesini aşması sonucu düşmeye sebep olduğu belirtilmiştir. Öyle bir şey yok, eğer böyle bir şey varsa biz bütün iddialarımızdan vazgeçeriz"

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Bu dosyayı, millet vicdanında rahatlatacak tüm şüpheler aydınlatılmadan hiç kimse kapatamaz. Helikopterin düşme sebebinin Çağlayancerit'ten son anda binen fazla bir yolcunun azami yolcu kapasitesini aşması sonucu düşmeye sebep olduğu belirtilmiştir. Öyle bir şey yok, eğer böyle bir şey varsa biz bütün iddialarımızdan vazgeçeriz." dedi.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği kazaya ilişkin verilen takipsizlik kararıyla ilgili, Kahramanmaraş Adalet Sarayı'na gelen Destici, merhum Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu ve merhum gazeteci İsmail Güneş'in eşi Yasemin Güneş, Cumhuriyet Başsavcılığının verdiği takipsizlik kararına itiraz dilekçesi verdi.

İtiraz dilekçelerini verdikten sonra Adliye Sarayı önünde gazetecilere açıklamada bulunan Destici, bugün sadece Kahramanmaraş'ta itiraz dilekçesinin verilmediğini, Türkiye'nin her tarafında Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği kazayla ilgili davaya ilişkin verilen takipsizlik kararına itiraz dilekçelerinin verildiğini söyledi.

İtiraz dilekçesine verilecek kararın ardından yeni bir yol haritası belirleyeceklerini ifade eden Mustafa Destici, şunları kaydetti:

"Süreç burada bitmiyor. Ondan sonra bir Yargıtay süreci var. Ondan sonra Anayasa Mahkemesi süreci var. Gidilirse Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi var. Bu dosyayı, millet vicdanında rahatlatacak tüm şüpheler aydınlatılmadan hiç kimse kapatamaz. Hiç kimsenin kapatmaya gücü yetmez. Bugün rüzgarlar farklı esiyor olabilir. Farklı iklimler yaşanıyor olabilir Türkiye'de. Biz geçmiş dönemlerde yaşadık. Dolayısıyla gelecekte de çok farklı iklimler, çok farklı rüzgarlar farklı yerlerden estiririz ve Allah'ın izniyle bu dosyayı kimsenin kapatmasına izin vermeyeceğiz."

Destici, "Helikopterin düşme sebebinin Çağlayancerit'ten son anda binen fazla bir yolcunun azami yolcu kapasitesini aşması sonucu düşmeye sebep olduğu belirtilmiştir. Öyle bir şey yok, eğer böyle bir şey varsa biz bütün iddialarımızdan vazgeçeriz. Böyle bir şey yok. Sivas'tan hangi kişilerle, kaç kişiyle kalkmışsa, Çağlayancerit'ten de aynı kişilerle kalkmıştır." diye konuştu.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu ise "Yargı sisteminin 'kişiye, zamana ve duruma göre değişir' diye daha önce söylemiştim. Maalesef çok üzgünüm, ikinci kez yargı sisteminin kişiye, zamana ve duruma göre değiştiğini yaşayarak gördüm. Şunu herkesin bilmesi lazım, insanların verdiği adalet gecikebilir, gerçekleşmeyebilir. Ama bir de Rabbimin ilahi adaleti var ki o insanların boynuna er ya da geç geçer. Ben inanıyorum ki Allah'ın adaleti bir gün mutlaka tecelli edecektir." ifadelerini kullandı.

Destici: "Bu Dosyayı, Millet Vicdanında Rahatlatacak Tüm Şüpheler Aydınlatılmadan Hiç Kimse...
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Destici: 'Bu Dosyayı, Millet Vicdanında Rahatlatacak Tüm Şüpheler Aydınlatılmadan Hiç Kimse... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement