Destici'den Güvenlik-İş'e Ziyaret - Son Dakika
Politika

Destici'den Güvenlik-İş'e Ziyaret

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye'nin, Zeytin Dalı Harekatı'nı başarılı bir şekilde tamamlayacağını belirterek, "Peşine Münbiç ve daha sonra da PKK/YPG'nin yuvalandığı hem Irak'ın kuzeyi hem de Suriye'nin kuzeyindeki bütün bölgelerde, bu terör unsurları...

06.02.2018 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye'nin, Zeytin Dalı Harekatı'nı başarılı bir şekilde tamamlayacağını belirterek, "Peşine Münbiç ve daha sonra da PKK/ YPG'nin yuvalandığı hem Irak'ın kuzeyi hem de Suriye'nin kuzeyindeki bütün bölgelerde, bu terör unsurları çıkarılana kadar, inşallah bu harekatlar devam edecektir." dedi.

Destici, Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası (Güvenlik-İş) Sendikası Genel Başkanı Ömer Çağırıcı'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Destici, Afrin'e yönelik gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, yaralı askerlere acil şifalar diledi.

Destici, Türkiye'nin, Zeytin Dalı Harekatı'nı başarılı bir şekilde tamamlayacağını belirterek, "Peşine Münbiç ve daha sonra da PKK/YPG'nin yuvalandığı hem Irak'ın kuzeyi hem de Suriye'nin kuzeyindeki bütün bölgelerde, bu terör unsurları çıkarılana kadar, inşallah bu harekatlar devam edecektir." diye konuştu.

- "Özveriyle bu görevi yapıyorlar"

Toplumsal yaşamda, insanların karşılaştığı ciddi güvenlik problemleri olduğuna işaret eden Destici, bunların aşılması noktasında özel güvenlik görevlilerinin önemli bir görevi yerine getirdiğini bildirdi.

Taşeron düzenlemesiyle özel güvenlik görevlilerine kadro yolunun açıldığına değinen Destici, şöyle devam etti:

"Burada tabii ki ayrı bir husus var. Özel güvenlik görevlilerimizi, diğer taşeronlardan ayıran bir diğer husus, özel güvenlik görevlilerimize ait özel yasanın olması. Biz, bu süreçte de bu yasanın dikkate alınarak özel güvenlik görevlisi arkadaşlarımızın haklarının korunması, bunların temsilciğini yapan sendikalarımızın taleplerinin gözetilmesinin hususunun altını bir kere daha çiziyoruz."

Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanı Çağırıcı ve sendika yönetiminin, özel güvenlik görevlilerinin kazanılmış haklarının elde edilmesi konusunda ciddi çaba gösterdiğini vurgulayan Destici, partisinin daima özel güvenlik görevlilerine destek vereceğini kaydetti.

- "Özel güvenlik görevlilerinin sesi oldular"

Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanı Ömer Çağırıcı ise BBP'nin sendika ve özel güvenlik görevlilerinin çalışma haklarını koruduğunu bildirdi.

Çağırıcı, 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun'un 2004'te çıkarıldığını anımsatarak, "Kanunun eksikliklerinin düzeltilmesiyle ilgili tek kanun teklifi veren de rahmetli şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'dur. Komisyon'da şimdiki Genel Başkanımız da vardı. Özel güvenlik görevlilerinin her zaman sesi oldular." ifadesini kullandı.

Sendikanın, "Özel güvenlik her yerde, görmezden gelme" diye kamu spotu olduğunu belirten Çağırıcı, özel güvenlik görevlileri adına ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Destici'den Güvenlik-İş'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz
    04:48 Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, harcamaları kontrol etmek ve kesintiye gitmek için çaba göstereceklerini belirtti. Şimşek, enflasyonu düşürmek, mali disiplini sağlamak ve yapısal reformları hayata geçirmek gibi hedeflerinin olduğunu ifade etti. Ayrıca, Türkiye'nin uluslararası yatırımcıların güvenini yeniden kazandığını ve ekonomide ilerleme kaydedildiğini söyledi.

  • ABD, Filistin'in BM'ye tam üyeliği istenilen karar tasarısını veto etti
    00:23 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyeliği istenilen karar tasarısını veto etti

    ABD, BM Güvenlik Konseyi'nde Filistin'in BM'ye tam üyeliği talep edilen karar tasarısını veto etti. Oylamada 12 evet, 2 çekimser oy kullanılırken, ABD tasarıyı veto etti.

  • Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti
    23:43 Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti

    Bolu Belediye Meclisi'nde yapılan toplantıda, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması konusu görüşüldü. Gölcük Platformu üyeleri, bungalovların kullanımına karşı çıkarak protesto gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Tanju Özcan, maddenin komisyona iade edileceğini açıkladı.

  • Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi
    23:38 Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi

    Bosna Hersek'in Sırp Cumhuriyeti'nde düzenlenen gösteride binlerce Bosnalı Sırp, Srebrenitsa soykırımının inkar edildiği bir protestoya katıldı. Gösteride RS Başkanı Milorad Dodik ve diğer önemli Sırp yetkililer konuşma yaptı. Dodik, Srebrenitsa'da yaşananların savaş sonucu işlenen bir suç olduğunu ancak soykırım olmadığını savundu. RS hükümeti, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda görüşülecek olan Srebrenitsa Soykırımı Anma Günü karar taslağına tepki olarak bu gösteriyi düzenledi.


Advertisement