Destici: Katil Ermenistan hırsını sivillerden almaya çalışıyor - Son Dakika
Politika

Destici: Katil Ermenistan hırsını sivillerden almaya çalışıyor

Destici: Katil Ermenistan hırsını sivillerden almaya çalışıyor

BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Katil ve soykırımcı Ermenistan, cephede Azerbaycan Milli Ordusu'nun karşısında her gün yeni mağlubiyetler yaşayıp, perişan olurken hırsını sivillerden almaya çalışıyor.

21.10.2020 14:51  Güncelleme: 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Katil ve soykırımcı Ermenistan, cephede Azerbaycan Milli Ordusu'nun karşısında her gün yeni mağlubiyetler yaşayıp, perişan olurken hırsını sivillerden almaya çalışıyor. Lanetliyorum, kınıyorum" dedi.

BBP Lideri Mustafa Destici, düzenlediği haftalık basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Destici, Türk Milleti'nin Büyük Birlik Partisi'ne ihtiyacı olduğunu söyleyerek, "Kongremizin sloganı olan 'İddiamız Büyük Birlik, idealimiz Büyük Türkiye' diyerek, 2023'e doğru dev bir adım attık. Hep inandıklarımızı yaptık. İnandığımız istikamette yürüdük, inandığımız kararları verdik. Partimizin sahip olduğu imkanların çok üzerinde bir güç ve gayretle çalışıyoruz. Olabildiğince objektif bir bakış açısıyla gururla ifade ediyorum. Partimize yönelik ilginin her gün arttığını, gün geçtikçe daha da yükseldiğini görüyoruz" dedi.

'BU BİZİM DAVAMIZDIR'Destici, geçtiğimiz gün gerçekleştirdikleri partisinin 11'inci Olağan Kongresi'nde çıkan arbedeye ilişkin, "Kongrede rahmetli şehit liderimiz ve partimizle ilgili kullanılan 'miras' kelimesi bizleri ve mensuplarımızı son derece üzmüştür. Biz hiçbir zaman hayatlarımızı hiçbir döneminde davamızla, camiamızla, partimizle ilgili ortada paylaşılacak, harcanacak herhangi bir şey görmedik. Biz hiçbir zaman partimizi, hareketimizi bir miras olarak algılamadık. Bir emanet olarak gördük ve bu emanet ki bu bizim davamızdır" diye konuştu.'ERMENİSTAN'A HİÇ SESLERİ ÇIKMIYOR'Destici, Azerbaycan-Ermenistan cephe hattında mücadelenin tüm hızıyla devam ettiğini ifade ederek, şunları söyledi:

"Katil ve soykırımcı Ermenistan, cephede Azerbaycan Milli Ordusu'nun karşısında her gün yeni mağlubiyetler yaşayıp, perişan olurken hırsını sivillerden almaya çalışıyor. Lanetliyorum, kınıyorum. Buna sessiz kalan, ses çıkarmayan başta Minsk grubu Rusya, ABD, Fransa olmak üzere Birleşmiş Milletleri, Avrupa Birliği'ni kınıyorum. Aynı durum tersine olsaydı, dünyayı ayağa kaldırmışlardı. Çoktan Azerbaycan'ın üzerine çullanmışlardı ama Ermenistan'a hiç sesleri çıkmıyor. Orada hayatını kaybeden Azerbaycanlı kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, yaralılarımıza acil şifaları diliyorum. Bütün Azerbaycan halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ayrıca cephedeki başarılarıyla da gurur duyduğumuzu ifade ediyorum. İnşallah ateşkes ya da müzakere zorlaması olmadan işgal edilmiş tüm toprakları kurtarana kadar bu mücadelenin sürmesini bekliyoruz. Bu süreçte hiçbir masa ve müzakere çağrısına kulak verilmemelidir. Ta ki işgal edilmiş tüm topraklar azad edilene ya da Ermenistan oralardan çekilene kadar."

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Destici: Katil Ermenistan hırsını sivillerden almaya çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aydın Büyükşehir Belediyesi, 20 bin Aydınlıyı iftar sofralarında buluşturdu
    10:27 Aydın Büyükşehir Belediyesi, 20 bin Aydınlıyı iftar sofralarında buluşturdu

    Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz ve CHP Efeler Belediye başkan adayı Anıl Yetişkin ile birlikte Umurlu Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi, 9 ilçede 11 noktada toplam 20 bin Aydınlıyı iftar sofralarında buluşturdu.

  • Denizli Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayında Vatandaşları İftar Sofrasında Buluşturdu
    10:27 Denizli Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayında Vatandaşları İftar Sofrasında Buluşturdu

    Denizli Büyükşehir Belediyesi, ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde vatandaşları aynı sofrada buluşturduğu iftar sofrası Akvadi'de kurdu. Başkan Zolan, tüm hemşehrilerinin ramazanını tebrik ederek, Denizli'ye hizmet ettiklerini belirtti.

  • Doktor Trafik Kazasında Yaralılara Müdahale Etti
    10:26 Doktor Trafik Kazasında Yaralılara Müdahale Etti

    Kahramanmaraş'ta meydana gelen trafik kazasında doktorun otomobiline çarpan motosiklettekilere, doktor olay yerinde müdahale etti. İYİ Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı ve doktor Selahaddin Can'ın otomobiline çarpan motosikletin sürücüsü ve yolcusu yaralandı. Dr. Can, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak sağlık görevlilerine bilgi verdi.

  • Afyonkarahisar'da FETÖ üyesi aranan şahıs yakalandı
    10:25 Afyonkarahisar'da FETÖ üyesi aranan şahıs yakalandı

    Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) üye olma suçundan aranan şahıs, jandarma operasyonu ile yakalandı. İ.Ç. isimli şahsın 6 yıl 3 ay hapis cezası ile arandığı belirlendi. Şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Sanayi ve Teknoloji Bakanı Uşak'ta Projeler Hakkında Bilgi Aldı
    10:24 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Uşak'ta Projeler Hakkında Bilgi Aldı

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Uşak'ta hayata geçirilen ve devam eden projeler hakkında Belediye Başkanı Mehmet Çakın'dan bilgi aldı. Bakan Kacır, Uşak Belediye Başkanlığı'nı ziyaret ederek Başkan Çakın'la bir araya geldi. Ayrıca sanayicilerle istişare toplantısı gerçekleştirdi ve 3. Sanayi Sitesi'nde yapılan çalışmaları inceledi.

  • Samsun'da Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi
    10:23 Samsun'da Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

    Samsun'da Vali Orhan Tavlı başkanlığında gerçekleştirilen Seçim Güvenliği Toplantısı'nda, 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesi için alınması gereken tedbirler görüşüldü. Samsun'da toplam 3 bin 656 sandıkta 1 milyon 38 bin 91 seçmen oy kullanacak ve 4 bin 634 personel seçimlerin huzur ve güven içinde yapılmasını sağlayacak.

  • AK Parti Karabük Kurmayları Özkan Çetinkaya'ya Destek Verdi
    10:22 AK Parti Karabük Kurmayları Özkan Çetinkaya'ya Destek Verdi

    AK Parti Karabük kurmayları, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine sayılı günler kala Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya'nın yanında kenetlendi.

  • Hamza Dağ: İzmir'de termik santral yapma düşüncemiz yok
    10:20 Hamza Dağ: İzmir'de termik santral yapma düşüncemiz yok

    Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, İzmir'de termik santral inşa etmek gibi bir düşüncelerinin olmadığını açıkladı. Dağ, İzmir'in doğasına, havasına, suyuna ve yeşiline zarar verecek herhangi bir projenin içinde olmayacaklarını belirtti. Ayrıca, göreve gelir gelmez ağaçlandırma çalışmalarına başlayacaklarını ve her ilçeye 'İzmir Bahçeleri' kuracaklarını ifade etti.

  • CEM Vakfı, AİHM'in kararlarına ilişkin açıklama yapacak
    10:20 CEM Vakfı, AİHM'in kararlarına ilişkin açıklama yapacak

    ANKA HABER AJANSI 29 MART CUMA GÜNDEMİ

  • Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan'dan Mersin'e Projeler
    10:18 Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan'dan Mersin'e Projeler

    Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, kente güzel projeler kazandıracaklarını ve acil sorunlara çözüm bulacaklarını belirtti. Soydan, Mersin'in tarihi ve kültürel mirasını öne çıkaracaklarını ve kentin geleceğini değiştirmek için sandığa gidilmesi gerektiğini vurguladı.

  • Bolvadin'de Huzur ve Güven İçin Asayiş Toplantısı Gerçekleştirildi
    10:17 Bolvadin'de Huzur ve Güven İçin Asayiş Toplantısı Gerçekleştirildi

    Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde, 31 Mart Yerel Seçimlerinin güven ve huzur içerisinde geçmesi için yapılan asayiş toplantısında alınan tedbirler değerlendirildi. Kaymakam Taner Bolat başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İlçe Emniyet Müdür Vekili Başkomiser Kadir Avcı ve İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Teoman Kaya da katıldı.

  • Ankara'da 1130 Aranan Şüpheli Yakalandı
    10:15 Ankara'da 1130 Aranan Şüpheli Yakalandı

    Ankara Valiliği, polis ve jandarmanın operasyonlarında çeşitli suçlardan aranan 1130 kişinin yakalandığını bildirdi. 22-28 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen kapsamlı çalışmalarda, 20 yıl ve üzeri hapis cezası olan 6, 10 yıl ve üzeri hapis cezası olan 14, 5-10 yıl arası hapis cezası olan 41, 5 yıla kadar hapis cezası olan 328 ve ifadeye yönelik aranan 741 kişi gözaltına alındı.


Advertisement