Destici: Şair-yazar Karakoç'un Mezarı Başında Kur'an Okudu, Dua Etti - Son Dakika
Güncel

Destici: Şair-yazar Karakoç'un Mezarı Başında Kur'an Okudu, Dua Etti

BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici partisinin kurucularından olan ünlü şair ve yazar Abdurrahim Karakoç'un Bağlum'daki kabri başında anılma töreninde Kur'an okudu, dua etti.

07.06.2017 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici partisinin kurucularından olan ünlü şair ve yazar Abdurrahim Karakoç'un Bağlum'daki kabri başında anılma töreninde Kur'an okudu, dua etti.

Anma törenine BBP lideri Mustafa Destici, oğlu Enderhan Karakoç Genel Başkan Yardımcıları Remzi Çayır, Ünsal Karabulut, MKYK Üyeleri Ali Keser, Ahmet Namık Akdoğan, Alperen Ocakları Genel Başkanı Murat Aslan ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara İl Başkanı Mahir Alay, partililer ve Sanatçı Hasan Sağındık da anmaya gelenler arasında yer aldı. Destici, ziyarete gelişinde önce aynı mezarlıkta Seyid Abdülhakim Arvasi'nin mezarı başında dua etti. Ardından Karakoç'un mezarı başına gelen Destici, burada da Kuran-ı Kerim tilavetinde bulundu ve dua etti. Mezarlıktan ayrılmadan önce de gazetecilere Karakoç ile ilgili değerlendirmede bulunan Destici, "Abdurrahim ağabeyi bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyorum, ruhu şad olsun. Çok farklı bir insandı, çok farklı bir kişilikti. Çok farklı bir şahsiyetti. İyi bir şairdi her şeyden önce, iyi bir yazardı" dedi. Abdurrahim Karakoç'un kendisini tamamen devletine, vatanına ve milletine adadığını ifade eden Destici, "Türk İslam ülkücüsüydü.  Tam bir Alperen'di. Onun, Türk'üz; Türk yurdunda birlik isteriz. Müslüman'ız; düzen, dirlik isteriz demesi de Türk İslam Ülküsü aşığı olduğunun adeta bir ifadesiydi. Samimi ve içten duygulara sahip düşündüğünü, inandığını çekinmeden söylerdi. Sonunda ne olacak hesap etmezdi. Yazılarına, şiirlerine de baktığımız zaman bunu çok açık ve net bir şekilde görürüz. Büyük Birlik Partisi'nin kurucularındandır. Rahmetli Muhsin başkanımızla yol arkadaşlığı yapmıştı. Bizim için çok değerliydi" diye konuştu.

Destici ve beraberindekiler aynı mezarlıkta bulunan Eski Nizam-ı Alem Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Ferhat Tüysüz'ün de mezarı başında dua etti. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Destici: Şair-yazar Karakoç'un Mezarı Başında Kur'an Okudu, Dua Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement