Detoks Programları ile Tatiller Artık Çok Daha Sağlıklı - Son Dakika
Güncel

Detoks Programları ile Tatiller Artık Çok Daha Sağlıklı

Detoks Programları ile Tatiller Artık Çok Daha Sağlıklı

Palmalife Bodrum Resort & SPA yaz tatilinizden sonra kış dönemi tatilleri içinde yeni adresiniz oluyor.

11.09.2013 13:41  Güncelleme: 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PALMALIFE BODRUM RESORT & SPA'nın On İki Ay Boyunca Sunduğu Detoks Programları ile Tatiller Artık Çok Daha Sağlıklı!

Yazın bitmesi ile sona eren tatil sezonu sonrası dinlenirken tazelenebileceğiniz, huzur dolu bir atmosferde sağlığınıza daha çok dikkat edebileceğiniz ve kış aylarına da yeni bir soluk getiren "detoks konseptli tatiller" Palmalife Bodrum Resort & SPA'da sizlerle buluşuyor.

Bodrum Yalıkavak'ın en güzel koylarından biri olan Gökçebel Mevkii'nde konumlanan ve bulunduğu koyla bütünleşen yemyeşil doğası ile Palmalife Bodrum Resort & SPA yaz tatilinizden sonra kış dönemi tatilleri içinde yeni adresiniz oluyor.

Modern ve minimalist çizgilerin hakim olduğu mimarisinde bir otelden çok daha fazlasını sunan Palmalife Bodrum Resort & SPA'da 8 executive, 32 comfort olmak üzere toplam 40 oda ve 14 adet villa bulunuyor. Palmalife Bodrum Resort & SPA; muhteşem Bodrum-Yalıkavak manzarasına hakim konumu, on iki ay boyunca misafirlerine kusursuz tatili sunmak için hizmet veren yapısı ve Prof. Dr. Osman Müftüoğlu yönetimindeki Yaşasın Hayat! Enstitüsü'nün sunduğu detoks programları ile alışılmışın dışında, gerçek bir tatil vadediyor.

Sağlıklı Bir Hayat için Adresiniz: Yaşasın Hayat! Enstitüsü

The Istanbul Edition Hotel ve Palmarina Bodrum'un yanı sıra Palmalife Bodrum Resort & SPA içerisinde de yer alan, wellness & spa merkezi olarak konumlanan ve Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'nun yönetiminde yer alan Yaşasın Hayat! Enstitüsü, vücudunuza bir ödül vermek için on iki ay boyunca sizleri bekliyor.

Kişiye özel programlar, sağlıklı ve olağanüstü lezzetli tarifler, vücudu forma sokan ve her yerde uygulanabilen aktivite programlarıyla sizi tanıştıran Yaşasın Hayat! Enstitüsü detox kürleri ve bakımları ile bedeninizi toksinlerden arındırmanızı sağlıyor. Size uygun oluşturulacak özel programlar cildinizi sıkılaştırıp kuvvetlendirirken, toksinlerden arınan vücudunuzu canlandırıyor.

İdeal sağlığa kavuşmak ve bunu devam ettirmek, dengeli beslenmek, düzenli fiziksel aktivite yapmak, stresi kontrol altında tutmak ve kaliteli bir uyku uyumak için ihtiyacınız olan tüm alışkanlıkları Palmalife Bodrum Resort & SPA'a kazanabilirsiniz.

Yıl Boyunca Sağlık Dolu Tatilin Yeni Adresi: Palmalife Bodrum Resort & SPA

Ege'nin bu çok özel wellness merkezinde, özel ürünler ve alanında uzman terapistlerin sunduğu cilt ve vücut bakımları ile sağlıklı bir hayat çok yakınınıza geliyor. Atmosferiyle tüm ziyaretçilerini büyüleyen Palmalife Bodrum Resort & SPA'da tam bir huzur ortamı vaat eden Yaşasın Hayat! Enstitüsü, size tazelenmek, yenilenmek, sağlıklı hayatın sırlarını açıklamak, beden ve zihin dengenizi yeniden bulmak için birbirinden deneyimli uzmanlar eşliğinde yepyeni bir hayatın kapılarını aralıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Detoks Programları ile Tatiller Artık Çok Daha Sağlıklı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement