Dev Derbiye Geri Sayım - Son Dakika
Spor

Dev Derbiye Geri Sayım

Dev Derbiye Geri Sayım

Cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş maçı öncesi iki takım hakkında son gelişmeler.

22.09.2017 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe yarın evinde Beşiktaş'ı konuk edecek. Ülker Stadı'nda saat 19.30'da başlayacak derbiyi hakem Ali Palabıyık yönetecek.

Sezon başında UEFA Avrupa Ligi'ne erken veda eden ve Süper Lig'e de kötü bir başlangıç yapan sarı-lacivertliler, derbiyi kazanarak çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Geçen hafta deplasmanda 'u 4-1 mağlup eden Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinde de kazanarak bu sezon ligde ilk defa üst üste 2 galibiyet almak istiyor.

Ligde henüz mağlubiyeti bulunmayan iki takımdan biri olan Beşiktaş ise tek puan kaybını ikinci haftadaile deplasmanda 2-2 berabere kalarak yaşadı. Siyah-beyazlı ekip son üç haftada , Kardemirve 'u mağlup ederek 3 maçlık galibiyet serisi yakaladı.

Ligin ilk 5 haftasında 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi alan Fenerbahçe, topladığı 8 puanla derbi maça Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde çıkacak.

Dirar ve Van Persie yok, Skrtel belirsiz

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunanDirar ile , derbide forma giyemeyecek.

Bu iki futbolcunun yanı sıra sarı-lacivertlilerde Slovak futbolcu 'in de durumu belirsizliğini koruyor. Tecrübeli futbolcunun son durumu maç saatinde belli olacak.

Aytemiz Alanyaspor maçında sakatlığından dolayı görev yapamayanise teknik direktör 'ın şans vermesi durumunda sahada yer alacak.

Adriano sakat, Tosic dönüyor

Beşiktaş cephesinde ise derbi öncesi Adriano'nun sakatlığı devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Atiker Konyaspor ile Vodafone Park'ta oynanan maçta sakatlanarak 40. dakikada yerini 'a bırakan ve tedavisi süren Adriano'nun derbide görev yapması beklenmiyor.

Ligin 4. haftasında Kardemir Karabükspor ile deplasmanda oynanan karşılaşmada kırmızı kart gören 'in cezası sona ererken, Sırp savunmacı görev verilmesi halinde derbide forma giyebilecek.

Kocaman'ın kaleci tercihi ve muhtemel 11'i

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, derbi için kaledeile Carlosarasında tercih yapacak.

Ligde ilk 4 hafta Volkan'a, son maçta ise Kameni'ye şans veren Aykut Kocaman'ın, derbide kaleyi tekrar Volkan'a teslim etmesi bekleniyor. Volkan Demirel, derbide forma giymesi durumunda profesyonel kariyerinin 600. resmi maçına çıkacak.

Fenerbahçe'nin Beşiktaş karşısındaki muhtemel 11'i şöyle:

Volkan Demirel, , Luis , Roman Neustaedter (Martin Skrtel), , Josef de , , , , Giuliano, Vincent Janssen.

Güneş sağ bek dışında 11'i netleştirdi

Beşiktaş Teknik Direktörüde derbi 11'ini büyük ölçüde netleştirdi. Deneyimli teknik adam tek kararsızlığını sağ bek mevkisinde yaşıyor.

Adriano'nun sakatlığı sonrası sağ bekte Necip Uysal veya 'e şans vermesi planlanan Güneş, son kararını maç gününde verecek. Kart cezası sona eren Tosic de stoper hattında Pepe'nin partneri olacak.

Beşiktaş'ın Fenerbahçe karşısındaki muhtemel 11'i şu şekilde:

, Gary Medel (Necip Uysal), Pepe, Dusko Tosic, , Atiba Hutchinson, , , Anderson Talisca, , Cenk Tosun.

Aynı başlıkta

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Dev Derbiye Geri Sayım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement