Develi Halkı Gündüz İşinde Gece Demokrasi Nöbetinde - Son Dakika
Yerel

Develi Halkı Gündüz İşinde Gece Demokrasi Nöbetinde

Develi Halkı Gündüz İşinde Gece Demokrasi Nöbetinde

Develi halkı, Cumhurbaşkanı ve Başkomutanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine devam ettirdiği “Darbeye Karşı Tek Yürek” vatan nöbetini Cumhuriyet Meydanında devam ettiriyor.

09.08.2016 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Develi halkı, Cumhurbaşkanı ve Başkomutanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine devam ettirdiği "Darbeye Karşı Tek Yürek" vatan nöbetini Cumhuriyet Meydanında devam ettiriyor.

Aygözme Kuran Kursu Müdürü Hasan Yıldız'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan 25. Nöbet programında kısa bir selamlama konuşması yapan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar "Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine devam ettirdiğimiz vatan nöbetlerini 25 gündür aynı heyecanla devam ettirdiğiniz hepinize şükranlarımı sunuyorum" dedi. Başkan Cabbar'ın konuşmasının ardından İl Müftü Yardımcısı Tandoğan Topçu darbeleri ve darbecileri lanetleyen, birlik ve beraberlik mesajları ile dolu bir konuşma yaptı. Mahir Uzunlu ve Ahmet Efe Cabbar'ın şiirler okumasının ardından Grup Devran ilahi ve kahramanlık türküleriyle Develi halkına duygu yoğunluğunun zirve yaptığı anlar yaşattı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Develi Halkı Gündüz İşinde Gece Demokrasi Nöbetinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement