Develi Ovası Sağ Sahil Sulaması İçin İstişare Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Develi Ovası Sağ Sahil Sulaması İçin İstişare Yapıldı

Develi Ovası Sağ Sahil Sulaması İçin İstişare Yapıldı

Develi Belediyesi Meclis Salonunda Develi Ovası Sağ Sahil Sulaması ile ilgili istişare toplantısı yapıldı.

13.03.2017 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Develi Belediyesi Meclis Salonunda Develi Ovası Sağ Sahil Sulaması ile ilgili istişare toplantısı yapıldı.

AK Parti Kayseri Milletvekilleri Sami Dedeoğlu, İsmail Emrah Karayel, Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Devlet Su İşleri Bölge Müdürü Okan Bal ve ekibinin katıldığı toplantıya sulama kooperatifleri ve birliği de katıldı. Ev sahibi olarak ilk konuşmayı Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar yaptı. Develi için tarihi bir toplantı olduğunu belirten Başkan Cabbar "İlçemiz tarımını yakından ilgilendiren sulama projelerinin hayata geçirilmesinde verdiği desteklerden dolayı vekillerimize teşekkür ediyor, toplantımızın Develimize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi. Develi Kaymakamı Murat Duru ise Develinin tarımsal gelişmesine katkı sağlayacak büyük projelerin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti. AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel "4 İlçeyi kapsayan bu dev projenin Develimize çok önemli katma değeri olacaktır. İnşallah Kayserimizin zirai hayatını etkileyecek bu tarımsal gelişmeden Develimiz de hakkıyla istifade edebilecektir" diyerek toplantının başarılı geçmesi dileğinde bulundu.AK Parti Kayseri Milletvekili hemşerimiz Sami Dedeoğlu ise toplantı öncesinde kısa bir selamlama konuşması yaparak projenin hayatiyeti hakkında vurgu yaptı. "Ülkemizdeki siyasi istikrarla birlikte yıllardır atıl durumda bekletilen projeler hızla atağa geçerek yurdumuzun dört bir tarafında faaliyetlerine başlamıştır. Develi Ovası Sulama Projesi de yıllardır bekletilen fakat AK Parti'nin iktidara gelmesiyle bitirilen ve bölge insanının tarımsal faaliyetlerine hayati katkısı olan dev bir projedir" diyerek bir Develili olarak Develinin yatırımlardan maksimum fayda etmesi için gece-gündüz gayret göstereceğini belirtti.

DSİ Bölge Müdürlüğünden gelen ekiplerin projeyi tanıtan kısa bir bilgilendirme sunumunun ardından Devlet yatırımlarından maksimum fayda edilmesi için güçlü bir birliktelik vurgusu yapıldı. Kooperatiflerin kendilerini fesh ederek tek bir çatı altında birlik olmaları gerektiği üzerine istişarelerin yapıldığı toplantı sonrasında DSİ tarafından Sulama Birliğine hibe edilen iş makinası hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Vekil Dedeoğlu birlik olunması halinde hibe ve desteklerin devam edeceğini belirtirken, Vekil Karayel de hayırlı olsun dileğinde bulundu. Başkan Cabbar ise bu hibe ve desteklerin Develimize ulaşmasında emeği geçen Sami Dedeoğlu'na teşekkürlerini iletti.

Heyet daha sonra ikisi Develi Emniyet Derneğinden biri ise Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hibe edilen araçların açılışı için Emniyet Müdürlüğü önünde bir araya geldi. Develinin araç noktasında Kayserinin en rahat ilçeleri olduğunu belirten Başkan Cabbar ve Kaymakam Duru bu hizmetlerin Develiye getirilmesinde emeği geçen Kayseri Milletvekillerine özellikle de Sami Dedeoğlu'na teşekkürlerini iletti. Araçlar Vekil İsmail Emrah Karayel'in dua etmesinin ardından kurdeleleri kesilerek hizmete açıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Develi Ovası Sağ Sahil Sulaması İçin İstişare Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement