Devlet Bahçeli, Manisa'da Coşkuyla Karşılandı - Son Dakika
Politika

Devlet Bahçeli, Manisa'da Coşkuyla Karşılandı

Devlet Bahçeli, Manisa'da coşkuyla karşılandı Manisa Büyükşehir Belediyesi Uzunburun Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi'nin açılışı için Manisa'ya gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa Büyükşehir Belediyesi ziyareti sırasında mehteran takımı tarafından karşılandıMANİSA -...

04.10.2017 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Devlet Bahçeli, Manisa'da coşkuyla karşılandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Uzunburun Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi'nin açılışı için Manisa'ya gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa Büyükşehir Belediyesi ziyareti sırasında mehteran takımı tarafından karşılandı

MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyesinin şehrin 40 yıllık çöp kabusunu sona erdirdiği Uzunburun Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi'nin açılışına katılmak üzere Manisa'ya gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa girişinde gerçekleştirilen karşılama töreninin ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, konuk belediye başkanları ve MHP İl Teşkilatı tarafından merkez Şehzadeler ilçesine bağlı Çobanisa Mahallesi girişinden karşılandı. Karşılama töreninin ardından Bahçeli, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası önünde mehter ve Büyükşehir Belediyesi tören mangası tarafından coşkuyla karşılanan Genel Başkan Bahçeli, kendisini karşılayanları selamladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Genel Başkan Bahçeli'ye çiçek takdiminde bulundu.

Genel Başkan Yardımcıları ve parti teşkilatlarının yanı sıra Büyükşehir Belediyesi yönetim kadrolarının da yer aldığı ziyarette MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Büyükşehir anı defterini imzaladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Genel Başkan Bahçeli'ye hediye takdiminde bulunduktan sonra Manisa Büyükşehir Belediyesinin kurulduğu 2014 yılından bu yana yapılan çalışmalar, ortaya konulan proje ve hizmetleri içeren bir sunum gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalarla 30 büyükşehir belediyesi içinde bütçesini en iyi yöneten 1. belediye olduğunu belirten Başkan Ergün, Milliyetçi Hareket Partili belediye olarak partilerini en iyi şekilde temsil ettiklerinin altını çizdi.

Sunumu ilgiyle dinleyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başkan Ergün'e teşekkür ederek, "Manisa, yaptığınız hizmetlerle değişmiş, gelişmiş ve epey bir mesafe kat etmiş. Türkiye'de ortaya koyduğu icraatlarla yaptıkları hizmetlerle ve aldıkları ödüllerle Milliyetçi Hareket Partili belediyeler hep önde olmuştur. Sizleri tebrik ediyorum. Yaptığınız çalışmalar ortada. Manisalılar bu kadar başarılı ve böylesine çalışkan bir ismi bırakmayacaklardır. Yolunuz açık olsun" dedi.

Ziyaretin ardından belediye hizmet binası önünde kendisini bekleyen çocuklarla da tek tek ilgilenen MHP Lideri, daha sonra Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte açılış alanına hareket etti.

Devlet Bahçeli, Manisa\'da Coşkuyla Karşılandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Devlet Bahçeli, Manisa'da Coşkuyla Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te Uyuşturucu Operasyonunda 2 Şüpheli Tutuklandı
    21:13 Karabük'te Uyuşturucu Operasyonunda 2 Şüpheli Tutuklandı

    Karabük'te gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yapılan aramalarda uyuşturucu madde ve silah ele geçirdi. Şüpheliler, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı veya adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Muğla Heyeti İspanya'ya Erasmus+ Projesi İçin Gitti
    21:12 Muğla Heyeti İspanya'ya Erasmus+ Projesi İçin Gitti

    Muğla Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen 'Bağımlı Geçmiş Bağımsız Gelecek' isimli Erasmus+ projesini gerçekleştirmek üzere Muğla heyeti İspanya'ya gitti. Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Muğla Adalet Komisyonu Başkanı Ercan Arslan ve Muğla Denetimli Serbestlik Müdürlüğü yetkilileri proje kapsamında İspanya'nın Albacete Belediyesi'ne ziyaret gerçekleştirdi.

  • Gölcük Platformu Üyeleri Bolu Belediyesi Meclisi'ni Protesto Etti
    21:02 Gölcük Platformu Üyeleri Bolu Belediyesi Meclisi'ni Protesto Etti

    Bolu'da Gölcük Tabiat Parkı sınırları içerisinde yapılan bungalovların kiraya verilmesi kararına karşı çıkan Gölcük Platformu üyeleri, Bolu Belediyesi Meclisi'nde protesto eylemi gerçekleştirdi.

  • Karesi Belediyesi'nin 474 Milyon TL Borcu Açıklandı
    20:24 Karesi Belediyesi'nin 474 Milyon TL Borcu Açıklandı

    Balıkesir'de AK Parti'den CHP'ye geçen Karesi Belediyesi'nin yeni başkanı Mesut Akbıyık, belediyenin devam eden işler hariç 474 milyon 465 bin 117 lira 43 kuruş borcu olduğunu açıkladı.

  • Çin BM Daimi Temsilcisi: İsrail Refah'a saldırı planından vazgeçmelidir
    20:22 Çin BM Daimi Temsilcisi: İsrail Refah'a saldırı planından vazgeçmelidir

    Çin'in BM Daimi Temsilcisi Zhang Jun, BM Güvenlik Konseyi'nde yaptığı açıklamada, İsrail'in Refah'a saldırı planından vazgeçmesi gerektiğini belirtti. Zhang, nüfuz sahibi ülkelerin ateşkes için somut çaba göstermesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca, İsrail'in Gazze'ye daha fazla yardım girmesi için geçişleri açması gerektiğini vurguladı. Zhang, Orta Doğu sorununun çözümünün iki devletli çözüm olduğunu söyledi.

  • Türkiye ve Tanzanya arasında 6 önemli anlaşma imzalandı
    20:20 Türkiye ve Tanzanya arasında 6 önemli anlaşma imzalandı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan huzurunda, Türkiye ve Tanzanya arasında farklı alanlarda önemli iş birliklerini içeren 6 anlaşma imzalandı. Anlaşmalar, yatırımların teşviki, yükseköğretim bursları, diaspora siyasası, evrak ve arşiv yönetimi, ve yükseköğretim alanında işbirliği konularını kapsamaktadır.

  • Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Dodurga Belediye Başkanı İsmail Çetinkaya'yı ziyaret etti
    20:14 Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Dodurga Belediye Başkanı İsmail Çetinkaya'yı ziyaret etti

    Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Dodurga Belediye Başkanı İsmail Çetinkaya'yı 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde MHP'den seçilmesi dolayısıyla ziyaret etti. Gelgör, ziyarette Çetinkaya'yı tebrik ederek başarı dileklerini iletti. Çetinkaya da ziyaretten memnuniyetini dile getirerek Gelgör'e teşekkür etti. Ziyarete Osmancık Belediye Meclis Üyesi Fatih Eren de katıldı.

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'de Aliağa ve Menemen Belediye Başkanlarını ziyaret etti
    20:14 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'de Aliağa ve Menemen Belediye Başkanlarını ziyaret etti

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından İzmir'de Aliağa ve Menemen Belediye Başkanlarını ziyaret etti. Dağ, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ve başarılar diledi.

  • Afyonkarahisar'da yakalanan firari FETÖ hükümlüsü, cezaevine gönderildi
    20:13 Afyonkarahisar'da yakalanan firari FETÖ hükümlüsü, cezaevine gönderildi

    Afyonkarahisar'da FETÖ'ye üye olmak suçundan hüküm giyen Ş.E, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı. Örgütün kadın yapılanmasında yer aldığı ve kamudan ihraç edildiği öğrenilen hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.


Advertisement