Devlet Bahçeli Oktay Vural Sorusuna Sinirlendi: Nereden Çıkarıyorsunuz - Son Dakika
Güncel

Devlet Bahçeli Oktay Vural Sorusuna Sinirlendi: Nereden Çıkarıyorsunuz

MHP lideri Devlet Bahçeli, grup toplantısının ardından gazetecilerin sorduğu "Oktay Vural'la aranızda soğukluk mu var?" sorusuna kızarak "Nereden çıkarıyorsunuz bunları" dedi.

03.05.2016 11:27  Güncelleme: 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bahçeli, destek deklarasyonu iddiasıyla ilgili olarak "Bir deklarasyon görmedim. Basında bazı çevrelerden öğreniyoruz, inceleyin var mı böyle bir şey? Oktay Vural ile aramızda soğukluk olabilir mi? Nereden çıkarıyorsunuz? Bizi bölmeye çalışıyorsunuz. CHP'yi karıştırıyorsunuz, pelikanla hükümeti karıştırıyorsunuz. Hiç mi bütünleştirmeyeceksiniz?" dedi.

SORULARI YANITLADI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye destek deklarasyonuna Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın imza atmadığı, Bahçeli ve Oktay Vural arasında soğukluk yaşandığı iddia edilmişti. Vural bugün MHP'nin grup toplantısına katıldı. Bugün partisinin grup toplantısının ardından Bahçeli'ye bu iddia soruldu.

Bahçeli şöyle yanıt verdi:

"NEREDEN ÇIKARIYORSUNUZ"

"Ben böyle bir deklarasyonu görmedim. Ne varsa basında bazı çevrelerden öğreniyoruz. Oktay Bey çok değerli bir kardeşimizdir. Onunla aramızda soğukluk olabilir mi? Nereden çıkartıyorsunuz bunları? Bizi bölmeye çalışıyorsunuz? CHP'yi karıştırmaya çalışıyorsunuz. Şimdi de Pelikan stratejisiyle ortalığı karıştırıyorsunuz. Sizin göreviniz nedir? Hiç mi düşünceniz olumlu olmayacak. Basın demek Türkiye'yi inkar etmek demek midir? Fitnenin yayılmasına katkı sağlamayız."

"BİZ MHP'YİZ"

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu arasındaki geçtiği iddia edilen ve "Pelikan" dosyası denilen yazılarla ilgili olaran Bahçeli, "Pelikan olayıyla ilgilenmeyiz, başka partilerin içişlerine karışmayız. Biz MHP'yiz" diye konuştu.

Devlet Bahçeli Oktay Vural Sorusuna Sinirlendi: Nereden Çıkarıyorsunuz

Son Dakika Güncel Devlet Bahçeli Oktay Vural Sorusuna Sinirlendi: Nereden Çıkarıyorsunuz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement