Devlet Hastanesinde 14 Mart Tıp Bayramı Buluşması - Son Dakika
Yaşam

Devlet Hastanesinde 14 Mart Tıp Bayramı Buluşması

Devlet Hastanesinde 14 Mart Tıp Bayramı Buluşması

Eskişehir Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle buluşma programı gerçekleştirildi.

15.03.2018 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle buluşma programı gerçekleştirildi.

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Eskişehir Devlet Hastanesi Başhekimliğinin organize ettiği program Devlet Hastanesi yemekhanesinde gerçekleşti. Program, saygı duruşu ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Daha sonra 14 Mart Tıp Bayramı tarihini anlatan belgesel gösterimin izlenmesi ile devam etti. Düzenlenen buluşmaya Eskişehir Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ali Mumcu, Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Yaşar Bildirici, Eskişehir Kızılay Şube Başkanı Yüksel Girgin, hastane personeliyle birlikte hastaneden emekli olmuş hekimlerin katılımıyla gerçekleşti.

Programda konuşan Başhekim Yaşar Bildirici, doktorlar başta olmak üzere tüm hastane çalışanlarının kendisi için çok değerli olduğunu belirtti. Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ali Mumcu ise, yaptığı konuşmada; 14 Mart Sadece hekimlerimizin değil artık bütün sağlık çalışanlarımızın bayramıdır. Verdiğiniz hizmetler için sağlık müdürlüğümüz adına sizlere teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Öte yandan programda, Eskişehir Devlet Hastanesinde çalıştıktan sonra emekli olan hekimlerle birlikte meslekte 30, 35 ve 40 yılını dolduranlara plaket ve teşekkür belgesi takdimi yapıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Devlet Hastanesinde 14 Mart Tıp Bayramı Buluşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement