Devlet Millet Kaynaşması - Son Dakika
Yerel

Devlet Millet Kaynaşması

Devlet Millet Kaynaşması

Kurban Bayramı kutlamaları çerçevesinde kamu, özel ve sivil kesim temsilcileri ile vatandaşlar bayramlaştı.

15.10.2013 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurban Bayramı kutlamaları çerçevesinde kamu, özel ve sivil kesim temsilcileri ile vatandaşlar bayramlaştı.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleşen bayramlaşma törenine, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ufuk Ekinci, Smasun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Aslan Karanfil ve vatandaşlar katıldı. Samsun'da bayramın huzur ve güven ortamı içinde kutlandığını belirten Vali Hüseyin Aksoy, "Kurumlarla bayramlaşmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzde bağlı kurumlarda kalan çocuklarımızın ve yaşlılarımızın ziyaretlerini oluşturulan heyetler vasıtası ile gerçekleştirildi. Şuanda büyükşehir belediyemizin salonunda Samsun halkıyla, sivil toplum örgütleriyle ve kamu kurum yöneticileri ile bayramlaşmak üzere bir aradayız. Bayramlar insanların bir araya gelmelerine fırsat oluşturan, küslüklerin ortadan kalktığı, dostluğun öne çıktığı önemli ve anlamlı günlerdir. Bugünleri iyi değerlendirmek, birlik ve beraberliğimizi daha üst noktalara taşımak için özel ve anlamlı günler olarak görüyoruz" dedi.

Herkesin bayramını kutlayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Hayat iyi ve güzel tarafları ile birlikte devam ediyor. Yaşamın devam ettiğine birlikte tanıtlık ediyoruz. Bu sabah kalp krizi sonucu çocukluk arkadaşım ve Samsunun tüccarlarından olan Yusuf Değerli ve Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığında çalışan Formenimiz Şerif Uz'da trafik kazasında kaybettik. Onların burukluğu ile güne başladık. Hayat devam ediyor. Yaşam değişik motifleriyle önümüze seriliyor. Her şey insanlar için. Bugün Kurban Bayramının bütün güzelliklerini hemşerilerimizin yudum yudum hissettiğini düşünüyorum. Şehir evi olan belediyemizde vatandaşlarımız ile bayramlaşıyoruz" diye konuştu.

Vali Aksoy, Samsun Büyükşehir Belediyesi'ndeki bayramlaşma öncesi İl Jandarma Komutanlığı, Samsun Emniyet Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'nı da ziyaret ederek, çalışanlarla bayramlaştı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devlet Millet Kaynaşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement