Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni - Son Dakika
Güncel

Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni

- Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni Vali Mustafa Çiftçi'nin konuşması Toplantıdan görüntüler Şehit ailelerine Devlet Övünç Madalyası ve Beratı'nın verilmesi Devlet Övünç Madalyası Tevcih TöreniÇORUM - Çorum'da 6 şehit ailesine Devlet Övünç Madalyası ve Beratı verildi.

06.05.2019 21:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni

Vali Mustafa Çiftçi'nin konuşması

Toplantıdan görüntüler

Şehit ailelerine Devlet Övünç Madalyası ve Beratı'nın verilmesi

Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni

ÇORUM - Çorum'da 6 şehit ailesine Devlet Övünç Madalyası ve Beratı verildi.

Terörle mücadele faaliyetleri kapsamında 2016-2019 yılları arasında sürdürülen operasyonlar sırasında şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Bekir Eren Deniz, İkmal Sözleşmeli Er Hidayet Tokmak, Uzman Çavuş Sedat Düzgün, Uzman Jandarma Çavuş Şükrü Öngün, Piyade Er Baki Afşar ve Jandarma Uzman Onbaşı Mustafa Karaman'ın ailelerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına Devlet Övünç Madalyası ve Beratı'nın takdim edilmesi amacıyla Valilik Toplantı Salonu'nda tören düzenlendi.

Vali Mustafa Çiftçi, burada yaptığı konuşmada, şehitlere rahmet dileyerek, vatanı için canlarını seve seve feda eden şehitler adına onları yetiştiren ailelerine teşekkür etti.

Türk milletinin ülkesi için asırlar boyunca şehit verdiğini, bugün de vermeye devam ettiğini vurgulayan Çiftçi, "Eğer bu toplantıyı yapabiliyorsak, bu vatanda yaşayabiliyorsak bunu aziz şehitlerimize borçluyuz. Eğer onlar olmasaydı bunları konuşabiliyor olmayacaktık. Allah hepsine gani gani rahmet eylesin. Bizleri de şefaatlerine nail eylesin." dedi.

Çiftçi, konuşmasının ardından 6 şehidin ailesine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına Devlet Övünç Madalyası ve Beratı'nı takdim etti.

Tören sırasında bazı şehit aileleri göz yaşlarına hakim olamadı.

Törene, Garnizon Komutanı Albay Çetin Öcal, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, İl Jandarma Komutanı Albay Abdurrahman Başbuğ, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Levent Tuzcu ile şehitlerin yakınları katıldı.

Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement