Devrek Belediyesi Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Devrek Belediyesi Çalışmalarını Sürdürüyor

Devrek Belediyesi Çalışmalarını Sürdürüyor

Devrek Belediyesi Fen İşleri ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

05.03.2013 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Devrek Belediyesi Fen İşleri ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İlçe merkezinde bulunan parklarda yenileme çalışmaları yapan Devrek Belediyesi ekipler kordon boyunda da yenileme çalışmaları yapıyor. Zonguldak'ın Devrek İlçesi Belediyesi Fen İşler Ekipleri yaz ayının yaklaşması nedeniyle park ve gezi alanlarında çalışmalarına hız kazandırdı. Yeni Mahalle Ankara asfaltı üzerinde bulunan Veysel Atasoy Çocuk Parkı ile Yeni Mahalle Sağlık Ocağı yanında bulunan Şehit Er Seyhan Göktepe Parkı'nda çalışmalar yapan Belediye Fen İşleri Ekipleri banklarda ve çocuk oyun alanlarında yenileme çalışmaları yapılıyor. . Veysel Atasoy Çocuk Parkı'nda çocuk oyun gruplarının altı kauçuk zeminle kaplanırken, park ve oyun alanları çocuklar için daha güvenli hale getirildi.

Şehit Er Seyhan Göktepe Parkı'nda ise çocuk oyun gruplarının altı kauçuk zeminle kaplanırken çimlendirme çalışmaları yapılarak daha güzel bir görünüme kavuşturulacak. Parklarda yapılan çalışmaları değerlendiren Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci,

"Devrek Belediyesi olarak ilçe merkezimizde bulunan parklarda yenileme çalışmaları başlattık. Bu çalışmalar neticesinde çocuk oyun gruplarının altı kauçuk zeminle kaplanırken çimlendirme çalışmalarının sonucunda daha modern bir görünüme kavuşacaklar. Halkımızın parklardan daha sağlıklı bir şekilde yararlanabilmesi için gerekli değişiklikleri yapıyoruz" dedi.

Devrek Belediyesi Fen İşleri Ekipleri vatandaşların yoğun olarak kullandığı kordon boyunda bulunan bankları ve çöp kutularını yeniledi.

Yapılan çalışmalar neticesinde kordon boyunda bulunan bankların bir kısmı yenilenirken, bir kısmına da bakım yapıldı. Ayrıca kordon boyunda bulunan çöp kutuları da yenilenerek daha güzel bir görünüme kavuşturuldu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devrek Belediyesi Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement