Devrek'te Hafızlık Mezuniyet Programı - Son Dakika
Yerel

Devrek'te Hafızlık Mezuniyet Programı

Devrek\'te Hafızlık Mezuniyet Programı

Devrek Müftülüğü'nün düzenlediği Gürbüzler Köyü Kur'an Kursunda düzenlenen ve bu yıl 21.gerçekleştirilen Hafızlık Mezuniyet Töreninde vatandaşlara Kur'an-ı Kerim ziyafeti verildi.

07.07.2013 19:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Devrek Müftülüğü'nün düzenlediği Gürbüzler Köyü Kur'an Kursunda düzenlenen ve bu yıl 21.gerçekleştirilen Hafızlık Mezuniyet Töreninde vatandaşlara Kur'an-ı Kerim ziyafeti verildi.

Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı ve Türkiye'nin sayılı Kur'an kursları arasında yer alan Gürbüzler Köyü Kur'an Kursunda düzenlenen hafızlık İcazet Merasiminde 14 genç hafız icazetlerini almanın mutluluğunu yaşarken, Türkiye'nin ve bölgenin çeşitli yerlerinden programı takip etmek için gelen yüzlerce misafire Kur'an-ı Kerim ziyafeti verildi.

Kur'an-Kerim Tilavetinin okunmasının ardından Diyanet İşleri Başkanlığı temsilcileri ve ülkenin seçkin hafızları eşliğinde bu yıl 21'ncisi gerçekleştirilen Kur'an ziyafetine; Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Devrek Kaymakamı Cem Afşin Akbay,Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Zonguldak Müftüsü Nuh Korkmaz, diğer ilçe müftüleri, Eğerci Belediye Başkanı Recep Civelek,İl Sosyal Proje ve Etüt Müdürü Hayri Bulazar, İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Satılmış Tunçkaya,Devrek Ak Parti İlçe Başkanı Özcan Özmekik, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Vacit Durdubaş ve Şahin Aldıbaş, Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Din Eğitimi Daire Başkan Vekili İzzet Tosun, Diyanet İşleri Başkanlığı Pendik Haseki Eğitim Merkezi Hocası Ramazan Pakdil, Kadıköy Fenerbahçe İmam-Hatibi Fatih Akman, İstanbul Ataşehir Mimar Sinan Camii İmam Hatibi Rıza Günay,İstanbul Beykoz Riva Camii İmam -Hatibi Mehmet Bilir, Devrek Müftüsü Mustafa Nurgün ile çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

Devrek Gürbüzler Köyü Kur'an Kursundan Hafızlık hıfzını tamamlayan 14 öğrenciye Zonguldaklı bazı esnaflar Vali Erol Ayyıldız'a ricada bulunarak 14 adet altını Ayyıldız aracılığıyla mezun öğrencilere hediye ettiler. Program sonunda Gürbüzler Köyü Kur'an Kursu Derneği'nin yapmış olduğu yardım kampanyasında bu kursta eğitim gören öğrenciler için davetli vatandaşlar tarafından 20 bin lira nakit yardımı yapılırken, yüzlerce davetliye kurs idarecileri tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu. Merasim yapılan dualarla son buldu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devrek'te Hafızlık Mezuniyet Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement