Devrek Türk Eğitim-Sen Temsilciliğinden Konferans ve İmza Günü - Son Dakika
Yerel

Devrek Türk Eğitim-Sen Temsilciliğinden Konferans ve İmza Günü

Devrek Türk Eğitim-Sen Temsilciliğinden Konferans ve İmza Günü

Devrek Türk Eğitim-Sen Temsilciliği tarafından konferans ve kitap imza etkinliği düzenlendi.

30.06.2013 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Devrek Türk Eğitim-Sen Temsilciliği tarafından konferans ve kitap imza etkinliği düzenlendi.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Türk Eğitim-Sen Temsilciliği tarafından konferans ve kitap imza etkinliği düzenlendi.

Devrek Karşıyaka Mahallesi Zübeyde Hanım Aile Çay Bahçesinde organize edilen programda Devrekli şair-yazar ve Tv programcısı Metin Köse tarafından davetlilere "Zonguldak'ta Maden Mükellefiyeti" adlı konferans sunumu gerçekleştirildi.

Düzenlenen etkinlikle ilgili bilgi veren Devrek Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Halil Karga,"Zonguldak'ta yer üstünde hayat, yer altında ölümüne çalışan maden işçileri sayesinde yaşanır. Mükellefiyet Zonguldak'ını anlamak için değerli araştırmacı Metin Köse'nin "Mükellefiyet" ve "Göl Dağı" adlı romanlarını okumak gerekli bu iki kitap ta Zonguldak'ın kara bahtını gün ışığına çıkarıyor" dedi.

Konuk Metin Köse ise davetlilere "Zonguldak'ta Maden Mükellefiyeti" hakkında konferans verirken, konferans sonunda da "Mükellefiyet" ve "Göl Dağı" adlı kitaplarını okuyucuları için imzaladı. Düzenlenen programa; Devrek MHP İlçe Başkanı Ayhan Danacı, Devrek MHP Kadın Kolları Başkanı Aydan Özbay ve yönetim kurulu üyeleri, Devrek Engelli Vatandaşlara Yardım ve Dayanışma Derneği Başkanı Songül Malkoç, Devrek CHP Kadın Kolları Başkanı Emine Kara, Devrek SP Belediye Meclis Üyesi Sefer Köse, öğretmenler ve çok sayıda avdetli katıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devrek Türk Eğitim-Sen Temsilciliğinden Konferans ve İmza Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement