DGP İstanbul İl Başkanı, İdris Bal'a Mesaj Gönderip İstifa Etti - Son Dakika
Güncel

DGP İstanbul İl Başkanı, İdris Bal'a Mesaj Gönderip İstifa Etti

DGP İstanbul İl Başkanı, İdris Bal\'a Mesaj Gönderip İstifa Etti

DGP İstanbul İl Başkanı Ferhat Arslan, genel başkan İdris Bal'ın kuruluş ilkelerine aykırı hareket edip gerçekleri konuşmadığını söyleyerek partiden istifa etti.

23.02.2015 22:42  Güncelleme: 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokratik Gelişim Partisi (DGP) İstanbul İl Başkanı Ferhat Arslan, istifa etti. Arslan istifasına gerekçe olarak da Genel Başkan İdris Bal'ın partisinin kuruluş amacına aykırı hareket etmesini ve gerçeklerden uzak olmasını gösterdi.

"YOLLARIMI AYIRIYORUM"

Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, DGP'nin kuruluş ilkeleri ışığında bir süre önce demokrasiye, vatana ve millete hizmet amacıyla çıktığı yolda partinin Genel Başkanı İdris Bal ile yolunu ayırma kararı aldığını belirtti.

"GERÇEĞE AYKIRI KONUŞUYOR"

Arslan kararında, İdris Bal'ın partinin kuruluş ilkelerine aykırı hareket etmesi, seçim ittifakına karşı çıkması ve gerçeğe aykırı beyanlarda bulunmasının etkili olduğunu bildirdi.

"İDRİS BAL, GİDİNCE GERİ DÖNECEĞİM"

Arslan, "Yukarıda açıkça ifade ettiğim nedenlerden dolayı il başkanlığından istifa ediyorum. İdris Bal, Demokratik Gelişim Partisinden gittiği gün, partime geri döneceğim. Milletimize ve vatanımıza hizmet amacıyla çıktığımız kutsal yolculukta partimin emrinde olacağım."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel DGP İstanbul İl Başkanı, İdris Bal'a Mesaj Gönderip İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • nacar: tuz kokmuşsa (TUZLUK) işe yaramaz. . 22 5 Yanıtla
  • Silici: Hayret yurt ve diğer cemaat mensubu polis çıkmaları buradan neden aday olmadı, , , , , Çok düşünülecek bir durum, Acaba Hoca efendinin değişik bir taktiğimi, yoksa MHP nin basiretsizliğimi. 7 12 Yanıtla
  • veli selami: Harç bitti inşata paydos derlerya şimdillerde mama vern kapıları arıyorlar yürü anca gidersin adını ancak sen duyarsın. . . . . . 6 4 Yanıtla

Advertisement