Dha Adana Bürosu Bölge Haberleri - Son Dakika
Yerel

Dha Adana Bürosu Bölge Haberleri

ADANA Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) Yönetim Kurulu üyelerinin eşleri, anlamlı bir ziyarette bulundu.

23.05.2012 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

//////////////////////////////////

adsiad'lı kadınlardan anlamlı ziyaret

ADANA Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) Yönetim Kurulu üyelerinin eşleri, anlamlı bir ziyarette bulundu. Adana'da down sendromlu çocukların çalıştığı 'Down Cafe'yi ziyaret eden ADSİAD'lı kadınlar, çocuklarla çok yakından ilgilendi.

ADSİAD Yönetim Kurulu üye eşlerinin, geleneksel olarak düzenlediği toplantının mayıs ayı bölümü, Down Cafe'de gerçekleşti. ADSİAD Başkanı Süleyman Sönmez'in eşi Aysun Sönmez, Down Cafe'yi tamamı gönüllü olarak down sendromlu çocuklar için çalışan, amacına uygun bir işletme olmasından dolayı tercih ettiklerini söyledi. Sönmez, toplumun tüm kesimlerinin maddi ve özellikle manevi ilgiye ihtiyaç duyan çocuklara özel önem vermesi gerektiğini anımsattı. Etkinliğe, Aysun Sönmez'le birlikte Meltem Ekmen, Sena Akçay, Mehtap Günaydın, Aysun Öncül ve Figen Nas da katıldı.

ADANA, (DHA)

(YB)(23.5.201, FOTOĞRAFLI)

///////////////////////////////////////////

Kayalı'da çalışma başladı

OSMANİYE kent merkezine 13 kilometre uzaklıkta bulunan Kayalı Köyü'nde yol yapım ve genişletme çalışmalarına başlandı.

Yaklaşık 150 hane bulunan köyün yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Osmaniye İl Genel Meclisi Başkanı Selçuk Acar, köylere ihtiyaçta öncelik sırasına göre, kıt ve dar bütçeyle hizmet götürmeye çalıştıklarını söyledi. Meclis üyeleri Seyfettin Dingil ve Turan Soykan ile birlikte Kayalı köyüne giden Acar, " Yolların genişlemesi adına bir kepçede ben vurayım" diyerek kepçe operatöründen yardım alıp yol genişletme ve yapım çalışmasını başlattı. Başkan Acar, yaklaşık 5 kilometrelik köy yolunun bütçe imkanları ölçüsünde asfaltlanacağını sözlerine ekledi.

2011'de 275 KM KÖY YOLU YAPILDI

Başkan Selçuk Acar, 2011'de il özel idare bütçesinden 80 Kilometre asfalt 100 kilometre ise stabilize köy yolu yapıldığını, 780 kilometre bakım onarım çalışması ve KÖYDES kapsamında 95 kilometre asfalt 15 kilometre de bakım onarım çalışması yapıldığını söyledi. Acar, 2012'de ise özel idare bütçesinden 120 kilometre köy yolu yapımının planlandığını bunun Park 328 konutlarında bulunan özel idareye ait konutların satışlarından elde edilecek gelirler ile artacağını belirtti.

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

(23.05.2012, FOTOĞRAFLI)

////////////

Hatay'da şenlik başlıyor

HATAY'da bugün düzenlenecek "Okul Öncesi Eğitim Şenliği" öncesinde Vali Yardımcısı Kadim Doğan, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek ve Latife Hanım Anaokulu öğrencileri, Vali M. Celalettin Lekesiz'i ziyaret etti. Heyettekiler, Vali Lekesiz'i şenliklere davet etti.

Okul öncesi eğitimin bireyin ve toplumun geleceği için önemli olduğunu anlatan Vali Lekesiz ise şunları söyledi:

"Ortalama bir insanın tüm hayatı boyunca öğrendiklerinin hemen hemen yüzde 85'ini 0 ila 6 yaş arasında öğrendiği bilimsel araştırmalar sonucunda ortaya çıkmıştır. Bu nedenle gelişmiş tüm ülkelerde olduğu gibi ülkemizde de hükümetimizin öncelikli konuları arasında yer almaktadır.Tüm bu çalışmalarımız sonucunda halkımızın da desteğiyle; 2008-2009 eğitim öğretim yılında yüzde 30,03'lük okullaşma oranı ile 81 il arasında 67'inci sırada olan ilimiz, 2010-2011 eğitim öğretim yılında yüzde 76,04'lük okullaşma oranı ile 5 yaş öğrencileri okullaşma oranı bakımından birinci sıraya, genelde ise, ikinci sıraya, 2011-2012 öğretim yılında da yüzde 93,74'lük okullaşma oranı ile birinci sıraya yükselmiştir. Amacımız, tüm çocuklarımızı okul öncesi eğitimle buluşturmak, dolayısıyla yüzde 100'lük okullaşma oranına ulaşmaktır."

Mehmet EZER/ ANTAKYA, (DHA)

(23.5.2012, FOTOĞRAFLI)

/////////////////

Kuaför ve berberler şov yaptı

MERSİN Berberler ve Kuaförler Odası, üyeleri arasında birlik ve beraberliği arttırmaya yönelik 2 yıldan bu yana düzenlediği Saç Show Etkinliği'ni bu yıl daha geniş kapsamlı düzenledi.

Mersin Marina Amfisi'nde düzenlenen etkinlikte, oda bünyesinde kurulacak Saç Show Ekibi için de yarışma yapıldı. Yaklaşık 2 bine yakın davetlinin katıldığı gecede, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Talat Dinçer ile Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Doğan Gündüz de hazır bulundu.

BİRLİK ÇAĞRISI

Gecede konuşan Oda Başkanı Doğan Gündüz, üyeleri arasında birlik ve beraberliği güçlendirmek amacıyla bu yıl 3'üncüsünü düzenledikleri etkinliğe gösterilen büyük ilgiden memnun olduklarını açıkladı. Yaklaşık bin 600 üyesi bulunan odanın kentin en dinamik meslek örgütlerinden biri olduğunu ve bu yapısını ulusal ve uluslar arası arenada da güçlendirmek için Saç Şov Ekibi kurmak amacıyla gecede bir de yarışma düzenlendiğini belirten Gündüz, "Mersin'i ulusal ve uluslar arası yarışmalarda ve organizasyonlarda temsil etmek üzere seçilen arkadaşlarımız öncelikle eğitime alınarak, bu sürece hazırlanacaklardır. Arkadaşlarımızın elde edeceği başarılar Mersin'in, sektörümüzün başarısı olacaktır. Bu tür etkinlikler devam edecektir. Mesleğimizin daha iyi noktalara taşınması ve sorunlarımızın çözümü için el ele olmalıyız" dedi. Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer de, günümüzde tüm dünyada Türk berber ve kuaförlerin imzasını atmadığı organizasyon olmadığını dile getirdi.

BÜYÜLEDİLER

Gece, profesyonel kuaför ve berberlerin hazırladığı saç şovu ile başladı. Canlı müzik, konfeti ve özel ışıklandırmalarla desteklenen şovda izleyiciler keyifli anlar yaşarken, kuaförler büyük çaba sarf etti. Birbirinden ilginç modellerle yarışan kuaför ve berberler, renkli görüntülerin oluşmasına neden oldu. Daha sonra oda bünyesinde kurulacak Saç Şov Ekibi Yarışması da yapıldı. 10 kadın kuaförü ve 10 erkek berberinin seçileceği ekip için yaklaşık 60 kuaför ve berber yarıştı. Çekişmeli geçen yarışmada ekip için kadın kuaförlerden; İbrahim Deniziçi, Gülşah Budak, Reyhan Binici, Hasibe Koyuncu, Mehmet Ali Erdoğan, Gizem Telli, Ümit Horozum, Hafize Er, Murat Iğdır ve Hakan Coşkun seçildi. Erkek berberlerden ise; Sertaç Akça, Taner Gümüş, Mahir Bozkurt, Erhan Sait Tuluy, Ramazan Demir, Bedri Yılmaz, Servet Kalkan, Ferhat Uykulu, Yusuf Yıldırım ve Hüseyin Zırhlı seçildi.

Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA)

(23.04.2012, FOTOĞRAFLI)

///////////

Zihinsel engellilere eğitim fırsatı

OSMANİYE'de Tosyalı Holding tarafından yaptırılan Tosyalı Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi törenle açıldı. Hafif zihinsel engelli çocukların eğitim görmesi için yaptırılan okulun, açılış törenine Vali Celalettin Cerrah ve eşi Hülya Cerrah, Ak Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Törenin açılış konuşmasını İl Milli Eğitim Müdürü Kadir Kılıç yaptı. Tosyalı Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi'nin temelinin 22 Kasım 2011 tarihinde atıldığını ve okulun 6 ay gibi kısa bir sürede hizmete açıldığını ifade eden Kılıç, "Eğitim Merkezi özel tip projeli, 718 metrekare oturumunda zemin kat ve çekme kat olmak üzere iki kat olarak yapılmıştır. Engelli öğrencilerimizin eğitim göreceği tüm dersliklerin donanımı Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından tamamlanmış olup, okulumuz 16 derslikli ve 160 öğrenci kapasitelidir" dedi.

CERRAH'A TEŞEKKÜR

Törenin devamında konuşan Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı ise Osmaniye'ye bir eser daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, "Sayın Valimiz, Osmaniye'deki engelli evlatlarımız için bir okul ihtiyacından söz ettiğinde, hiç düşünmeden okulun yapımına talip olduk. Bize bu okulu yapma fırsatı veren Sayın Valimize teşekkür ediyorum" diye konuştu. Yatırım yaptıkları her bölgede mutlaka sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirdiklerini ve bunun manevi karşılığını da aldıklarını kaydeden Fuat Tosyalı, "Engelli çocuklarımızın ve kardeşlerimizin bugünden itibaren kendilerine ait bir eğitim yuvasında eğitim görecek olmaları bizi hem duygulandırıyor, hem de mutlu ediyor" açıklamasında bulundu.

KUSUR TARİFİ

Törende konuşan Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah ise Osmaniye'deki engelli çocuklara bir eğitim yuvası kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, "Engellilik suç ya da kusur değildir. Esas kusur, engelli çocuklarımızı görmeyen, duymayan ve onlara duyarsız kalan işadamlarımızın davranışıdır. Hayırseverlerimizin, engelli çocuklarımızın sorunlarının çözümünü yalnızca devletten beklemeden, bu sorunlara duyarlı olmaları ve engelli çocuklarımızın ihtiyaçları ile yakından ilgilenmeleri gerekir" dedi

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

22.05.2012

/////////////

Konak, 'Kültür Evi' oldu

KAHRAMANMARAŞ'te restorasyonu tamamlanan Kocabaş Konağı, 'Kültür Evi' olarak hizmete açıldı.

Kahramanmaraş Valiliği'nce yaptırılan restorasyonun ardından düzenlenen açılış törenine, Vali Şükrü Kocatepe, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Bayazıt Kaçar, Belediye Başkan Vekili Cevdet Kabakçı, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan, Ak Parti İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ile çok sayıda bürokrat ve davetliler katıldı. Restorasyonu tamamlanan konağın, 'Kültür Evi' olarak hizmet vereceğini söyleyen Vali Kocatepe, "Buranın içinde Kahramanmaraş ile ilgili yayınlanan eserlerin yer aldığı bir kütüphane, sohbet odası, müzik odası, süsleme sanatları atölyesi olacak ve ara salonlarında çeşitli sergiler düzenlenecek" dedi.

M. NURİ ŞİRİN/ KAHRAMANMARAŞ, (DHA)

MNŞ (YB) (23.5.2012, FOTOĞRAF)

/////////////////////

Murat Boz coşturdu

MERSİN'in Silifke İlçesi'nde bu yıl 39'uncusu gerçekleştirilen, 'Uluslararası Kültür Haftası' kutlamaları sürüyor. 27 Mayıs'a kadar sürecek kutlamalarda sahneye çıkan şarkıcı Murat Boz, hayranlarını adeta coşturdu. Ücretsiz konserde yaklaşık 2 saat sahnede kalan Murat Boz, sevilen şarkılarını seslendirerek, konser alanını dolduran binlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşattı. Konserin sonunda Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Murat Boz'a teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler verdi.

Mehmet OKUR/SİLİFKE,(DHA)

( 23.05.2012 FOTOĞRAFLI)

//////////////////////

Sergi şenliğine dönüştü

ADANA'da, Ahmet Kurttepeli Lisesi öğrencilerinin yılsonu sergisi bilim şenliğine döndü. Okul salonunda açılan resim ve edebiyat sergisi, büyük ilgi topladı.

Merkez Çukurova İlçe'sinin Belediyeevleri Mahallesi'nde bulunan Ahmet Kurttepeli Lisesi öğrencileri, yıl boyunca derslerin yanında sosyal alanlarda da başarılı çalışmalara imza attı. Yıl içerisinde hazırladıkları resim, bilimsel deneyler ve edebiyat eserlerini veli ve öğretmenleriyle paylaşmak isteyen öğrenciler, sergi hazırladı. Açılışını, Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysel Kamil Akman'ın yaptığı sergideki eserler, katılımcılar tarafından büyük beğeniyle izlendi. Öğrenci velileri ve katılımcılara, edebiyat öğretmeni Ahmet Özdemir ve Ersoy Çulha yönetiminde hazırlanan 'Kardelen' okul dergisi dağıtıldı. Yazar kadrosunu okulun öğretmenleri ve öğrencilerinin oluşturduğu dergi zengin içeriğiyle göz doldurdu.

'BÜYÜK İŞLER YAPACAKLAR'

Eğitimin derslerle sınırlı olmaması gerektiğini söyleyerek sergiyi hazırlayan öğrenci ve öğretmenlere teşekkür eden Okul Müdürü Necdet Öner, "Okulumuz, sportif, kültürel, bilimsel ve sanatsal yönünü de ön plana çıkarmak istedik. Bu amaçla da Atatürk'ün ülkeyi emanet ettiği gençliği teşvik ettik. Onlar da bizi mahçup etmedi. Bu gençliğin ülkenin geleceği açısından daha büyük işler yapacağına inanıyorum. Emeği geçen bütün öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Ahmet Kurttepeli Lisesi Tiyatro Kulübü'nün hazırladığı oyun ve şiir dinletisinin 29 Mayıs'ta Çukurova Doğalpark Amfi Tiyatro Salonu'nda yapılacağını ifade eden Öner, Adanalıları davet etti.

Fatih KARAÇALI/ ADANA, (DHA)

( 23.05.2012 FOTOĞRAFLI)

////////////////////

Vali sergi açtı

MERSİN Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu, Tülin Tuluk Atölyesi tarafından düzenlenen minyatür ve tezhip sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

Sanatçı Tülin Tuluk, kendi ismini verdiği atölyede arkadaşları ile birlikte 1 yıl boyunca gerçekleştirdiği çalışmaları sanatseverlere sundu. Sanat Sokağı'nda bulunan Resim Heykel Müzesi ve Galerisi'nde düzenlenen serginin açılışına Vali Hasan Basri Güzeloğlu eşi Ayşe Güzeloğlu ile çok sayıda davetli katıldı.

EKSİKLİK UYARISI

Serginin açılışında konuşan Vali Güzeloğlu, "Ekonomik anlamda gelişmişliğimiz ilerlememiz ve değerlerimiz ne olursa olsun, sanattan eksik olduğumuz zaman hep hayatın bir parçası gibi eksik kalacağız. Tıpkı insan hayatı gibi, ne olursa olsun buradaki bir eseri yapıp sanat adına bunu ortaya koyabilmek maddi tanımlanamayacak bir keyif demektir" dedi. Tülin Tuluk, sergiye katılan Vali Güzeloğlu'na günün anısında minyatür eserlerden birini hediye etti.

MERSİN, (DHA)

/////////////

Öğretmen adaylarının mezuniyet sevinci

MERSİN'in Erdemli İlçesi'nde bulunan İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi'nde mezuniyet töreni düzenlendi. Öğretmen adayları, hep birlikte kep fırlatıp mezuniyeti kutladı.

Erdemli İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi'nin mezuniyet töreni, okul bahçesinde gerçekleşti. Törende konuşan Okul Müdürü Sinan Yapıcı, eğitim süresi boyunca, öğrencilerin en iyi şekilde yetişmesi için öğrenci, aile, öğretmen iletişimine çok önem verdiklerini belirterek, "Sizlerle sevgi, saygı, şefkat ve muhabbet duygularıyla bütünleştik. Okulumuzda gösterdiğiniz başarıyı üniversitede de göstereceğinizden eminim. Gittiğiniz yerlerde Erdemli İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi olmanın gururunu ve onurunu taşıyacaksınız. Seviyeli davranışlarınız ve üstün başarılarınızın devamı, bizlerin iftihar kaynağı olacaktır. İnsanlık sevgiyi, barışı, kardeşliği, mutluluğu ve huzuru arıyor. İnsanlık, aradığını 'fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür', insan haklarına saygılı siz gençlerimizde bulacaktır" dedi. Konuşmaların ardından okul birincisi Büşra Şenol, yaş kütüğüne isimliğini çaktı. Diplomalarını alan 73 öğrenci ise kep fırlatarak mezuniyet sevinci yaşadı.

Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin), (DHA)

(23.05.2012, FOTOĞRAFLI)

////////////////////////////////////////////////

İşadamlarına Hindistan daveti

MERSİN'de bulunan Hindistan'ın Ankara Büyükelçisi Susmita Gongulee Thomas, aralık ayında ülkesinde yapılacak mobilya fuarına Türk iş adamlarını davet etti.

Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (ASİAD) davetlisi olarak Mersin'e gelen Hindistan'ın Ankara Büyükelçisi Susmita Gongulee Thomas, Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Thomas, Mersin'i çok beğendiğini söyledi. Thomas, ülkesindeki mobilyaya olan ihtiyacın giderek arttığını ifade ederek, "Ahşap alanındaki gelişmeleri yerinde görmek ve Türkiye ile Hindistan arasında ne gibi işbirlikleri yapılabileceğini araştırmak istedik. Aralık ayında Hindistan'da bir mobilya fuarı açılacak. Fuarımız Türkiye ve Mersin'in iş adamları için büyük bir fırsattır" dedi. Organizasyonda Hindistan'ın taleplerini birinci elden görmenin mümkün olacağını ifade eden Thomas, Türkiye ile Hindistan arasında gerçekleştirmeyi istedikleri paylaşımların bir an önce başlaması gerektiğine inandıklarını kaydetti.

GÜZELOĞLU YAKINLIĞI ANLATTI

Mersin Vali Güzeloğlu ise Türkiye ile Hindistan arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi gerektiğini belirtti. Her iki ülkenin birbirini tanıyarak ekonomik, kültürel ve sosyal kazançlar sağlamasını isteyen Güzeloğlu, "Tarihin geçmişinden bu yana çok özel ve güzel iki kültürün temsilcisi ile dünya coğrafyasının çok önemli kültür merkezleri olan Hindistan ve Türkiye kültürlerinin birbirinden etkilendiğini de biliyoruz" diye konuştu.

HEDİYELER VERİLDİ

Yaklaşık 6 yıl önce Hindistan'a yaptığı ziyarette gördüğü Türk eserlerinin, ilişkilerin sürmesine önemli bir zemin teşkil ettiğini anlatan Güzeloğlu, şunları söyledi:

"Bu bağlamda dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olan Hindistan'ın, dünyanın en hızlı büyüyen ve dünya ölçeğinde yaşanan krizlere rağmen gelişimini sürekli olarak sürdüren ülkemiz ile ilişkilerini daha güçlendirmesi gerekmektedir. Hindistan'daki altyapı çalışmaları, orta sınıfın güçlendirilmesi ve Hindistan hükümetinin ekonomik anlamda sosyal yatırımları gündemine almasını dikkatle izliyoruz."

Vali Güzeloğlu daha sonra, Büyükelçi Thomas'a, üzerinde 2013 yılında gerçekleştirilecek olan Akdeniz Oyunları logosunun yer aldığı bir kutu içerisinde, Mersin'de üretilen organik gıda maddelerinin bulunduğu hediye paketini verdi. Thomas ise Güzeloğlu'na Hindistan'ın Agra kentinde bulunan ve dünyanın 7 harikasından birisi olan Tac Mahal işlemeli bir hediye verdi.

MERSİN, (DHA)

(23.05.2012, FOTOĞRAFLI)

///////////////////////////////////

Şampiyon MIP Oldu

MERSİN'in Kurumlar Vergisi şampiyonu, 13 milyon 850 bin lirayla Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş. (MIP) oldu.

Mersin Vergi Dairesi Başkanı Serdar Aksoy, basın toplantısı düzenleyerek vergide ilk 100 listesini açıkladı. 2012 yılında Kurumlar Vergisi'nde 10 bin 873 beyanname aldıklarını belirten Aksoy, beyan edilen matrahın 765 milyon 277 bin 492 lira, tahakkuk eden verginin ise 151 milyon 726 bin 11 lira olarak gerçekleştiğini bildirdi. 2012 yılında geçen yıla göre, beyanname sayısı 415 adet artarak yüzde 3.97'ye yükselirken, matrahta yüzde 22. 61, tahakkuk eden vergide ise yüzde 21.56 oranında artış olduğunu ifade eden Aksoy, ilk 100 mükellefteki matrahta artış oranının da yüzde 25.40 olarak gerçekleştiğini söyledi.

İLK 10'U AÇIKLADI

Konuşmasının ardından Mersin'de 2011 Yılı Kurumlar Vergisi sıralamasında ilk 100'e giren vergi rekortmenlerinden ilk 10'unu açıklayan Aksoy, ilk 10 içerisinde 3 ve 6'ncı sırada yer alan mükelleflerin isimlerinin açıklanmasını istemedikleri bilgisini verdi. Aksoy şunları söyledi:

"Mersin'in Kurumlar Vergisi şampiyonu, 69 milyon 252 bin lira beyan edilen matrah ve 13 milyon 850 bin lira tahakkuk eden vergi ile Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş. oldu. İkinci sırada 3 milyon 428 bin liralık vergi ile Mersin Denizcilik Faaliyetleri ve Ticaret A.Ş. yer alırken, üçüncü sırada isminin açıklanmasını istemeyen mükellef ise 3 milyon 403 bin vergi ödeyecek. Listede sırayla Özcan Çelik İnşaat Sanayi Limited Şirketi, MİSNAK Uluslararası Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, isminin açıklanmasını istemeyen mükellef altıncı, Aksun Tarımsal Ürünler İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret şirketi yedinci, Teknopanel Çatı ve Cephe Panelleri Üretim Sanayi Ticaret şirketi sekizinci, Çukurova İnşaat makineları Sanayi ve Ticaret A.Ş. dokuzuncu ve Memişsan Gıda ve Ambalaj Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi de onuncu sırada yer aldı."

MERSİN, (DHA)

(23.05.2012, FOTOĞRAFLI)

////////////// - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Dha Adana Bürosu Bölge Haberleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement