Dha Adana Bürosu Bölge Haberleri - Son Dakika
Yerel

Dha Adana Bürosu Bölge Haberleri

Dha Adana Bürosu Bölge Haberleri

NİSAN'da Adana'da projesi kapsamında başlayan 'Adana Portakal Çiçeği Karnavalı' Adana'yı şenlik alanına çevirdi.

14.04.2013 15:25  Güncelleme: 09:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

////////////////

karnavalda ADSİAD coşkusu

NİSAN'da Adana'da projesi kapsamında başlayan 'Adana Portakal Çiçeği Karnavalı' Adana'yı şenlik alanına çevirdi. Kentin birçok yerinde gösteriler, animasyonlar, müzik gösterileri düzenlenirken, karnaval korteji Adana'yı birbirine kenetledi. Karnavalın fikir aşamasından bu yana tanıtım, toplantı ve organizasyonlarla desteğini esirgemeyen Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) ailesi de kortejdeki farkını, 'Adana'yı Seviyorum' baskılı şapka ve tişörtlerle Adanalılık ruhunun artmasına büyük katkı sağladı.

Adana'da düzenlenen 'Portakal Çiçeği Karnavalı'nın Türkiye'de bir ilk olduğuna dikkat çeken, geçtiğimiz hafta İstanbul'da Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın yakasına portakal çiçeği takarak karnavalı tanıtan ADSİAD Başkanı Süleyman Sönmez, karnavalın fikir öncüsü Toyota CEO'su Ali Haydar Bozkurt ve emek verenlere teşekkür etti.

ADANA, (DHA)

/////////////////

Çukurova Kaymakamlığı'ndan hayırseverlere plaket

ADANA'nın merkez Çukurova Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, ilçedeki okullara farklı şekillerde destekte bulunan hayırsever kişi, kurum ve kuruluşlara şükran plaketi verdi.

Edebali İlköğretim Okulu'nda düzenlenen plaket törenine, Çukurova Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysel Kamil Akman, AK Parti İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, hayırsever vatandaşlar, kurum ve kuruluş temsilcileri, okul idarecileri ve bazı okulların Okul Aile Birliği başkanları katıldı. İlçesindeki okullara farklı şekillerde destekte bulunan hayırseverlere şükranlarını ifade eden Kaymakam Erguvan, ilçe genelinde hayırsever vatandaşların, kurum ve kuruluşların okullara çok büyük destek sağladığını ve Çukurova İlçesi'ndeki eğitim kalitesinin yükselmesinde bu desteklerin çok büyük etkisi olduğunu söyledi.

Kaymakam Erguvan, "Bütün hayırseverlerimizi, okullarımıza destek sağlamak ve yeni okullar yapılmasına hız kazındırmak amacıyla, yaklaşık 10 yıl önce başlatılan 'Eğitime yüzde 100 Destek Projesi'ne katılmaya davet ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Çukurova Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysel Kamil Akman tarafından hayırseverlere plaketleri verildi.

ADANA, (DHA)

//////////////

Yumurtalık'ta yaz turizmi hazırlığı

ADANA'nın sahil ilçelerinden Yumurtalık, yaz mevsiminde ağırlayacağı yerli ve yabancı turistler için yenileniyor.

Yumurtalık Belediye Başkanı Turgut Erişmen, ilçede alt yapı, yol ve kaldırım çalışmalarının tamamlandığını, sahil kenarındaki alanların yüzde 90'ının yapım çalışmalarının da tamamlanmak üzere olduğunu söyledi. Başkan Erişmen, "İlçemizi modern hale geliyoruz. Tatilcilerimiz artık Mersin ve Antalya'yı değil, ilçemizi tercih edeceklerdir" dedi. Erişmen, su sıkıntısını ortadan kaldırmak için yoğun bir çaba harcadıklarını, turizm sezonu açılana kadar su sorununu da ortadan kaldıracaklarını belirtti. Erişmen, yerli ve yabancı turistin yeni dönemde rahat etmesi için tüm imkanlarını seferber ettiklerini, bu konuda kendilerine destek olan başta Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ve Adana Valisi Hüseyin Avni Coş olmak üzere tüm yetkililere teşekkür etti.

ADANA, (DHA)

////////////////

50 metre yükseklikte sofra kuruldu

NİSAN'da Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nın en renkli sahnelerinden birini ise Coca-Cola'nın yerden 50 metre yüksekliğe kurduğu sofra oldu. Çekilişe katılan Adanalı vatandaşlardan şanslı olanlar, bu ilginç sofrada yemek yemenin zevkini yaşadı.

Festival öncesinde, Adana Groseri Marketleri'nden Groseri Kart ile herhangi bir Coca-Cola ürünü satın alarak çekilişe katılan talihliler, hem "Gökyüzünde Yemek" etkinliğine, Adana Uğur Mumcu Meydanı'nda gerçekleştirilen aktivitelere katılarak, festivalin tadını çıkardılar. Festival talihlileri, etkinlik alanındaki Coca-Cola mutfağında, donanımlı aşçıların yardımları ile kendi yemek tariflerini pişirip, Nursel Ergin ve İclal Aydın'la beraber, 50 metre yükseklikte, vinç yardımıyla yükseltilmiş bir masada yemek yiyerek muhteşem bir deneyim yaşadı.

ADANA, (DHA)

////////////////

Vali Güzeloğlu: Turizmi ekonomik değere dönüştürmeliyiz

MERSİN Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, kentin turizm pastasında her geçen yıl payını daha da artırdığına dikkat çekerek, "Mersin, turizm değerlerini bir an önce ekonomik değere dönüştürmek zorundadır" dedi.

Vali Güzeloğlu, Turizm Haftası nedeni ile bir mesaj yayınladı. Turizmin çok boyutlu ve etki alanları ile kentlerin gelişiminde önemli rol oynadığına dikkat çeken Vali Güzeloğlu, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Bu nedenle turizm ilimiz ve ülkemiz için çok önemli bir alandır. İlimizin sahip olduğu zenginlikleri ve derinlikleriyle bu alana önemli hizmetler edecek bir yapısı vardır. İlimizin bir bütün olarak turizme konu edilmesi gerekmekte ve bu bağlamda önemli çalışmalara imza atılmaktadır. Mersin, turizmde gerçekleştirilen atılımlarla başta Türkiye olmak üzere dünya turizmi içindeki önemini giderek artırmaktadır. Muhteşem doğal zenginliğimiz, yüzyıllar öncesinden bugünlere ulaşan tarihi ve kültürel mirasımız, yatırımlardaki hızlı artış Mersinimizi 'yıldızı parlayan bir marka' haline getirmektedir" dedi.

Mersin'in turizm politikasının sadece deniz turizmiyle tanımlanmaması gerektiğini ifade eden Güzeloğlu şöyle devam etti:

"Mersin, sahip olduğu kültür miraslarıyla adeta bir açık hava müzesidir. Turizm potansiyeli oldukça yüksek olan ilimiz; tarih, kültür, inanç ve kongre turizmi dahil olmak üzere turizmin her boyutunu kucaklayan öncü kentlerden birisidir. Bu bağlamda, turizmin çeşitlendirilebilir anlamda çoğaltılması ilimize değer katacaktır. Turizm çeşitliliğine son olarak Akdeniz oyunları ile spor turizmini de eklemiş bulunuyoruz. Spor altyapısına yapılan dev yatırımlar dahilinde yapılan tesisler ile ilimizi sadece Türkiye'nin değil, dünyanın sayılı spor merkezlerinden biri haline getirmiş bulunuyoruz."

Ali Ekber ŞEN/MERSİN, (DHA)

(14.4.2013, FOTOĞRAF)

////////////////

Soyguncuları yakalayan polislere ödül

KONYA'da para nakil aracını soyduktan sonra, Mersin'e kaçan 2 kişiyi yakalayan 3 polis ödüllendirildi. Başarılı polisler için Yenişehir Kaymakamlığı'nda ödül töreni düzenlendi. Törene, Kaymakam Mustafa Özarslan, Yenişehir İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akpınar, Komiser Yardımcısı Serkan Öztürk ile polis memurları Ahmet Güzel ve Soner Akgüneş katıldı.

5 Mart 2013 tarihinde Konya'da para nakil aracı soygunu yapan ve Mersin'e kaçak Hasan C (30) ile Mehmet D'yi (27) Yenişehir İlçesi'nde yakalanmasından dolayı, Komiser Yardımcısı Serkan Öztürk ile polis memurları Ahmet Güzel ve Soner Akgüneş'e Kaymakamı Özarslan tarafından başarı belgesi verildi.

Törende konuşan Kaymakam Özarslan, soyguncuların yakalanmasını sağlayan memurlara teşekkür ederek, "Kaymakamlığımızın 13 biriminde farklılık yaratan ve artı değer koyan çalışanların hakkını teslim etmek amaçlı, açık ve ölçülebilir ödül kriterleri belirledik. Bu olayda 3 emniyet mensubumuz, olaya vakıf oldukları andan itibaren, çok duyarlı, içsel görev duygusu ve ekip ruhuyla hareket etmişlerdir. Yüksek görev duygusuyla hareket eden bu kardeşlerime teşekkür ediyor, bu motivasyonla görev yapan çalışanlarımızın sayılarının artmasını diliyorum" dedi.

MERSİN, (DHA)

(14.4.2013, FOTOĞRAF)

////////////

Bahçeli öğrencilerin müze turu

OSMANİYE'de bir gurup öğrenci geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Kent Müzesi'ni gezdi. Merkeze bağlı Bahçe Köyü Bahçe İlköğretim Okulu'nda eğitim gören bir gurup öğrenci, 'Değerler Eğitimi ve Rehberlik Programı' çerçevesinde Okul Müdürü Müdür Cuma Aksu, öğretmenler Gülay Kopan ve Filiz Özdemir ile birlikte katıldıkları gezide, kentin tarihi hakkında bilgilendirildi. Müze gezisine

5, 6, 7 ve 8'nci sınıflardan yaklaşık 50 öğrenci katıldı. Öğrenciler, köşkerlik, berberlik, kuyumculuk, terzilik gibi mesleklerin geçmişteki ortalamaları ile Osmaniye'nin 7 Ocak kurtuluş mücadelesinin canlandırıldığı bölümleri ilgiyle inceledi.

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

(14.4.2013, FOTOĞRAFLI)

////////

Velilerden moda ve ev tekstili sergisi

OSMANİYE'de Figen Alhan Ortaokulu öğrenci velililerinin hazırladığı Moda Tasarım ve Ev Tekstili Sergisi Park 328 Alışveriş Merkezi'nde açıldı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Okullar Hayat Olsun Projesi" kapsamında Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen serginin açılışı törenle yapıldı. Törene Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bayram Kaymak, İl Eğitim Denetmenleri Başkanı Osman Şahin, Şube Müdürleri Fahri Çalık, Halil İbrahim Kahraman ve Mahmut Gök, İl Eğitim Denetmenleri Başkan Yardımcısı Hüseyin İçli, İl Eğitim Denetmenleri Müfettişleri, Yahya Mazlum Halk Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Mete, siyasi parti yöneticileri, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

Çalışma hakkında bilgi veren Okul Müdürü İhsan Sarı, proje ile okulun sosyal ve kültürel eğitim merkezine dönüştüğünü, okuma yazma, Türk halk oyunları, baba destek eğitimi kursları ile toplam 56 sertifika verildiğini, voleybol, futbol ve badminton kursları ile 148 öğrencinin lisans aldığını anlattı.

Moda tasarım öğretmeni Damlanur Loş ise toplam 38 kıyafet ve 78 ev tekstili ürünün sergilendiğini, bütün çalışmaların velilerin el emeği ve göz nuru olduğunu ifade etti. Açılış töreninde, sergideki eserleri üreten kursiyerlere sertifikaları da verildi.

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

(14.4.2013, FOTOĞRAFLI)

//////////////

Gölevez alternatif ürün olacak

MERSİN'in Bozyazı ilçesinde, gıda sektöründe hammadde olarak kullanılan gölevez bitkisinin alternatif ürün olarak yetiştirilmesi için çalışma başlatıldı.

Bozyazı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Tarım Müdürlüğü tarafından Mamure Otel'de çiftçilere yönelik gölevez bitkisi bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Belediye Başkanı Mehmet Ballı, Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan ve vatandaşlar katıldı. Toplantıda konuşan İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Tarım Müdürü Savaş Çelik, gölevezin dünyada değişik yemekler ve cips üretiminde kullanıldığını söyledi. Çelik, şöyle devam etti:

"Gölevez, dünyada yarım milyarın üzerinde insanın temel besin kaynağıdır. Gölevez, ülkemizde üretim bölgesinin dışında tutulmaktadır. Hatta bu tanınmazlık, öylesine dikkat çekici bir haldedir ki, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızın, ürün listesinde bile yer almamakta, ihtiyaç ürünleri kategorileri içerisinde bulunmamaktaydı. Bu konuda çeşitli çalışmalar bulunmamakla birlikte, Bozyazı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü olarak Bakanlığımızın ürün listesine gölevezi aldırdık. Şimdi 8 üreticimizi teşvik ederek 16 dekarlık alandaki ürünleri, çiftçi kayıt sistemine gölevez üreticisi olarak destekliyoruz. Amacımız, Bozyazı başta olmak üzere ülkemizde gölevezi üretimi ve tüketimini yaygınlaştırmak."

Bozyazı Kaymakamı Mustafa Erkayıran da ilçenin ana geçim kaynağının tarım ve turizm olduğunu ifade ederek, "Şu anda yolumuz yapılmadığı için tarımı turizmden önce konuşuyoruz. Burada ilk etapta muz ve çilek ön plana çıkıyor. Ancak görünen o ki, Bozyazı gölevezi de yapılacak üretim hamleleri ve endüstriyel projelerle Akdeniz bölgesinin önemli bir gelir kaynağı haline gelebilecek potansiyele sahip" diye konuştu

Mithat ÜNAL/ANAMUR(Mersin), (DHA)

(14.4.2013, FOTOĞRAF)

///////////////////

Bazencir'den 7'nci sergi

MERSİN'de ressam olan Adil Bazencir 7'nci kişisel sergisini açtı. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Sanat Galerisi'nde açılışı yapılan sergi büyük ilgi gördü. Açılışa, Adil Bazencir'in yanı sıra, Galeri Müdürü Seda Şahbaz, çok sayıda sanatçı ve sanatsever katıldı. Bazencir, sergideki 23 eserin yapımında akrilik boya tekniğini kullandığı söyledi. Kendisini etkileyen bazı durumlardan yola çıkarak oluşturduğu eserlerinde yaşadığı coğrafyadan esinlendiğini belirten Bazencir, "Sanat üreticileri, bulunduğu konum itibari ile yere ayak bastığı coğrafyadan esinlenir ve oradan beslenir. Yaşadığımız çevre de bizi etkileyen yaşamın kendisi, toplumun sosyolojisi belleğimizde bazı izler bırakır ister istemez. Ben de beni etkileyen bu durumlardan yola çıkarak plastik değerler oluşturmaya çalıştım" diye konuştu. Sergi 24 Nisan'a kadar açık kalacak.

Serkan AVCI/MERSIN, (DHA)

(14.4.2013, FOTOĞRAF) - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Dha Adana Bürosu Bölge Haberleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • YSK'ya yerel seçim itirazları için son başvuru bugün
    10 Nis YSK'ya yerel seçim itirazları için son başvuru bugün

    31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerle ilgili il seçim kurullarının kararlarına itiraz için Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) bugün saat 17.00'ye kadar başvuru yapılabilecek. İl seçim kurullarının kararlarına olağanüstü itiraz için ise son tarih 14 Nisan Pazar günü saat 17.00'ye kadar.

  • Çin Jiamusi Hanjiang Festivali: Nehre Dua ve Bereket
    10 Nis Çin Jiamusi Hanjiang Festivali: Nehre Dua ve Bereket

    Çin'in kuzeydoğusundaki Heilongjiang eyaletinin Jiamusi kentinde, 2024 Çin Jiamusi Hanjiang Festivali başladı. Festivalde, yerel halkın nehre bağırarak yeni yılın bereketi ve iyi balık hasadı için dua ettiği eski bir gelenek olan 'Hanjiang' ritüeli gerçekleştiriliyor. Ayrıca festivalde Şaman dansları, hikaye anlatıcılığı ve diğer performanslar da sergileniyor. Hanjiang Festivali, balıkçı ve avcı toplulukları tarafından kutlanan geleneksel bir kutsama törenidir.

  • DEM Parti'nin 2024 seçimlerinde en düşük oy aldığı 10 il
    10 Nis DEM Parti'nin 2024 seçimlerinde en düşük oy aldığı 10 il

    CHP'nin yıllar sonra birinci parti olarak sandıktan çıktığı 31 Mart yerel seçimlerinin yankıları sürüyor. Haritanın kırmızıya boyandığı seçimde DEM Parti'nin en düşük oy aldığı iller de belli oldu. DEM Parti'nin 2024 seçimlerinde en düşük oy aldığı 10 il: Yozgat, Sivas, Tokat, Gümüşhane, Ordu, Samsun, Kütahya, Amasya, Sinop ve Kırıkkale.

  • Bakan Bayraktar, Hatay Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının bayramını kutladı
    10 Nis Bakan Bayraktar, Hatay Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının bayramını kutladı

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Hatay'a ziyaret gerçekleştirerek Hatay Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının bayramını kutladı. Bakan Bayraktar, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk'ü tebrik etti ve Hatay'ın hızlı bir şekilde yaralarını saracağını söyledi.

  • Düzce'de 4. dönemini kazanan Hanife Gür, mahalle sakinlerinin takdirini kazanıyor
    10 Nis Düzce'de 4. dönemini kazanan Hanife Gür, mahalle sakinlerinin takdirini kazanıyor

    Düzce'de yaşadığı mahalle sakinlerinin ısrarlarıyla 15 yıl önce adaylığını koyduğu muhtarlığı 4. döneminde de kazanan 63 yaşındaki Hanife Gür, hizmet azmi ve her yaştan insanla kurduğu muhabbetle örnek yöneticilik sergiliyor. Gür, semt pazarı ve kadınlar için el emeği pazarının kurulması, lise ve üniversite öğrencileri için kursların açılması, oyun parkı ve spor sahalarının yapımı gibi sosyal, ekonomik, sağlık ve eğitim alanlarında hizmetlerin getirilmesi çabalarıyla mahalle sakinlerinin takdirini ve sevgisini kazandı.

  • CHP Çanakkale İl Teşkilatı Bayramlaşma Programında Buluştu
    10 Nis CHP Çanakkale İl Teşkilatı Bayramlaşma Programında Buluştu

    CHP Çanakkale İl Teşkilatı, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlediği bayramlaşma programında partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi. Programda konuşan Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, tüm vatandaşların bayramını kutladı ve değişimin gücüyle ayağa kalkan CHP'nin Türkiye'de de ayağa kalkacağını belirtti. Programa CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer, Çanakkale Milletvekilleri İsmet Güneşhan ve Özgür Ceylan, Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz ve Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun da katıldı.

  • Çin, turizmi teşvik etmek için kampanya başlatacak
    10 Nis Çin, turizmi teşvik etmek için kampanya başlatacak

    Çin Kültür ve Turizm Bakanlığı, turizmi teşvik etmek amacıyla Mayıs ayında ülke genelinde bir ay sürecek bir kampanya başlatacağını duyurdu. Kampanya, turizm sektörünün gelişimini artırmayı, çevre dostu turizmi yaygınlaştırmayı ve kültürel gelişimi turizmle bütünleştirmeyi hedefliyor. Bakanlık, altı şehri turistik niteliklerini vurgulamak için seçecek ve yerel yönetimlere tercihli uygulamalar benimsemeleri çağrısında bulunacak. Ayrıca, yerel turizm departmanları turistik cazibe merkezlerini tanıtmak ve canlı yayın gösterileri düzenlemek için sosyal medya platformlarıyla işbirliği yapacak.

  • Emekliye neden zam yapılmadı? Bakan Şimşek
    10 Nis Emekliye neden zam yapılmadı? Bakan Şimşek "İzin veremezdik" diyerek nedenini anlattı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti MYK'sında emeklilere neden zam yapılmadığını anlattı. Şimşek "Bunu yapmak için Türkiye'nin yurtdışından yüzde 50'den fazla faizle borçlanması gerekecekti" dedi.

  • Yargıtay, zincirleme dolandırıcılık suçunu kabul etti
    10 Nis Yargıtay, zincirleme dolandırıcılık suçunu kabul etti

    Yargıtay 11. Ceza Dairesi, kendisini 'Kamu Güvenliği Teşkilatı İstihbarat Daire Başkanı' olarak tanıtan kişiden birden fazla kez para alan sanığa verilen 5 ay hapis cezasını, zincirleme dolandırıcılık suçunu kabul ederek bozdu. Daire, aynı suçun farklı gerekçelerle ve farklı zamanlarda birden fazla kez işlendiğini belirterek daha ağır cezanın uygulanması gerektiğine hükmetti.

  • Özgür Özel'in Yurt Dışı Temasları... Şule Erten Bucak:
    10 Nis Özgür Özel'in Yurt Dışı Temasları... Şule Erten Bucak: "Seçimlerden Sonra Genel Başkan'a Büyük Bir İlgi Olduğunu Gördük"

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yurt dışı temaslarında yer alan eski CHP Genel Sekreter Yardımcısı Şule Erten Bucak, Özel’in Romanya programına ilişkin, “PES Genel Sekreteri Filibeck açılış konuşmasında, ‘Aramızda Almanya Şansölyesi Scholz ve seçimlerden zaferle çıkmış olan CHP Genel Başkanı Özel de var’ dediği anda -sanıyorum 5 bin kişilik bir salondu- büyük bir alkış koptu. Genel Başkan ayağa kalktı, hepsini selamladı. Bunun üzerine Scholz da ayağa kalkıp Genel Başkanın yanına gelip öperek onu kutladı. Bu toplantı çok başarılı bir şekilde geçti. Seçimlerden sonra Genel Başkana büyük bir ilgi olduğunu gördük” dedi. Erten Bucak, ayrıca Sosyalist Enternasyonal’ın ilk Yerel Yönetimler Komitesi Toplantısı’nın Türkiye'de yapılacağını bildirdi.

  • İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Ramazan Bayramı'nı kutladı
    10 Nis İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Ramazan Bayramı'nı kutladı

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

  • Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer: Halkın düzeni değiştirmek istediğini gösterdik
    10 Nis Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer: Halkın düzeni değiştirmek istediğini gösterdik

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, yerel seçimlerde halkın düzeni değiştirmek istediğini net bir şekilde gösterdiğini belirtti. Seçer, toplumun farklı kesimlerinin sorunlarının hesabının sandıkta görüldüğünü ifade etti.


Advertisement