Dha Ankara - CHP'li Çam: 15 Temmuz Fetö Soruşturmasından Kaçıyorlar - Son Dakika
Güncel

Dha Ankara - CHP'li Çam: 15 Temmuz Fetö Soruşturmasından Kaçıyorlar

CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, "15 Temmuz FETÖ soruşturmasından kaçıyorlar.

15.07.2017 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, "15 Temmuz FETÖ soruşturmasından kaçıyorlar. Çünkü koltuklarından, iktidardan olacaklarından korkuyorlar. Ciddi ve bilimsel bir araştırma sonucu Erdoğan'a AKP'ye dokunacaktır. O zaman gerçek FETÖ'cü ortaya çıkacak o da Erdoğan'ın ta kendisi " dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Musa Çam, 15 Temmuz darbe girişiminin 1. yıl dönümüne ilişkin açıklama yaptı. Musa Çam açıklamasında," Bu irticai örgütlenmenin kamu yönetiminin neredeyse tamamını nasıl ele geçirdiğini, kimler tarafından ne düzeyde himaye ve destek gördüğünü, örneğin 'Ne istediniz de vermedim' itiraflarını konuşmayacağız, tartışmayacağız. Sadece 'Vay hainler', 'Sizi gidi gözü doymazlar' diyerek lanetleyeceğiz, 15 Temmuz'u bayram ilan edeceğiz, bu tarihi ihaneti anlamış ve çözümlemiş olacağız… Böyle saçmalık, böyle tutarsızlık olmaz! Bugüne kadar yapılanlar; kuru gürültü ile olayların özünün unutturulmaya çalışılmasıdır. 15 Temmuz FETÖ soruşturmasından kaçıyorlar. Çünkü koltuklarından, iktidardan olacaklarından korkuyorlar. Ciddi ve bilimsel bir araştırma sonucu Erdoğan'a AKP'ye dokunacaktır. O zaman gerçek FETÖ'cü ortaya çıkacak o da Erdoğan'ın ta kendisi" ifadelerini kullandı.

"ERDOĞAN YEMİNE SADIK KALSAYDI, NE FETÖ DİYE BİR ÖRGÜT OLURDU, NE DE 15 TEMMUZ"

CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın  milletvekili, başbakan ve  cumhurbaşkanı olurken yaptığı yemine sadık kalmadığını ifade etti. Musa Çam'ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: "Erdoğan ve AKP'sine ne kadar muhalif varsa, hedef haline getirilmiş, baskı ile ezilmeye, yok edilmeye çalışılmaktadır. Siyasi iktidar hukuksuzluğun, adaletsizliğin şampiyonu haline gelmiştir. Tüm bu baskı, terör ve yasaklar da ülkemizin beka sorunu var diyerek halka yutturulmak isteniyor. Beka sorunu varsa bu halkın gönüllü desteği ile çözülür. Mutlaka bir beka sorunundan söz edilecekse, şu 1 yıldaki uygulamalar da göstermektedir ki, ülkenin değil Erdoğan'ın böyle bir sorunu var. Son 10-15 yılda ülkemizin iç ve dış politikalarının tek belirleyicisi olan Erdoğan, milletvekili, başbakan, cumhurbaşkanı olurken yaptığı yemine sadık kalsaydı, ne FETÖ diye bir örgüt olurdu, ne de 15 Temmuz. Laiklik ne kadar da önemliymiş. 15 Temmuz gecesi ülkemizde yaşadıklarımız da göstermiştir ki din siyasetin; tarikat, cemaat vs. ise devlet örgütlenmesinin kesin kes dışında tutulmalıdır. Bunun siyasi literatürdeki adı Laikliktir! Yeter artık! Adalet yürüyüşümüz sizler için ciddi bir uyarıdır. Adaletsiz yönetim ve politikalarınıza karşı halk tam bir tedirginlik içerisindedir, ülke patlamaya gebedir, yarın bu toplum yeni krizlere sürüklenirse bunun birinci dereceden sorumlusu sizler olacaksınız."

Haber: ANKARA,

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Ankara - CHP'li Çam: 15 Temmuz Fetö Soruşturmasından Kaçıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement