Dha Ankara - CHP'li Milletvekilleri Genel Kurul'un Kapanmasına Tepki Gösterdi - Son Dakika
Güncel

Dha Ankara - CHP'li Milletvekilleri Genel Kurul'un Kapanmasına Tepki Gösterdi

TOPLANTI yeter sayısı bulunamadığı gerekçesiyle Meclis Genel Kurulu'nun kapatılmasına CHP'li milletvekilleri tepki gösterdi.

11.05.2017 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TOPLANTI yeter sayısı bulunamadığı gerekçesiyle Meclis Genel Kurulu'nun kapatılmasına CHP'li milletvekilleri tepki gösterdi.

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök ve CHP'li milletvekileri TBMM'de düzenledikleri basın toplantısında, Meclis Genel Kurulu'nun toplantı yeter sayısı bulunamadığı için kapanmasına tepki gösterdi. Levent Gök, CHP'nin muhalefetinin engellenmesi için Genel Kurul'un kapatıldığını savunarak şöyle dedi:

"Herkes bilmelidir ki 15 Temmuz girişimi olduğu gün CHP milletvekilleri bombaların altında o Meclis'te konuştu, AKP'nin kaçtığı ortamda Meclis'te konuşamıyoruz. Hangisi darbe? Darbe koşullarında konuştuk, darbenin olmadığı bir günde Meclis bugün kapatıldı. AKP'nin bu tutumunu halkımıza şikayet ediyoruz ve bunu şiddetle kınıyoruz. Korkaklar kaçıyorlar. Saraydan aldıkları talimatlarla zannediyorlar ki Meclis'i halktan kaçıracaklar. Meclis'in bypasa edilmesini şimdiden alıştırmaya çalışıyorlar aklı sıra. AKP'nin bu yaptığını halkımıza tek tek anlatacağız. Savaşlarda, darbe girişiminde kapanmamış bir mecliste bugün AK Parti milletvekilleri gündemi ve arkadaşlarımızın konuşma hakkını gasp etmişlerdir.ö

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-CHP milletvekilleri ve Levent Gök

Haber-Kamera: Nursima KESKİN/ ANKARA,

======================================

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Ankara - CHP'li Milletvekilleri Genel Kurul'un Kapanmasına Tepki Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement