Dha Ankara- Hulusi Akar : Terör Örgütü Ypg'nin 'Operasyonel Ortak' Adı Altında Desteklenmesi ve... - Son Dakika
Güncel

Dha Ankara- Hulusi Akar : Terör Örgütü Ypg'nin 'Operasyonel Ortak' Adı Altında Desteklenmesi ve...

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Brüksel'de başlayan NATO Askeri Komite Genelkurmay Başkanları Toplantısı açılış oturumunda konuştu.

16.01.2018 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Brüksel'de başlayan NATO Askeri Komite Genelkurmay Başkanları Toplantısı açılış oturumunda konuştu. Hulusi Akar, "NATO, terörizmle mücadele söz konusu olduğunda, terörist örgütler arasında ayrım yapmamalıdır. PKK'nın bir uzantısı olduğu açık delillerle ispatlanmış olan terör örgütü YPG'nin 'operasyonel ortak' adı altında desteklenmesi ve silahlandırılmasına müsaade edemeyiz ve etmeyeceğiz. Bu hatadan en kısa sürede dönüleceğini umuyoruz." dedi.

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, "NATO, terörizmle mücadele söz konusu olduğunda, terörist örgütler arasında ayrım yapmamalıdır. DEAŞ ile mücadele ne kadar önemliyse PKK/PYD/YPG, FETÖ ile mücadele de o kadar önemlidir. PKK'nın bir uzantısı olduğu açık delillerle ispatlanmış olan terör örgütü YPG'nin "operasyonel ortakö adı altında desteklenmesi ve silahlandırılmasına müsaade edemeyiz ve etmeyeceğiz. Bu hatadan en kısa sürede dönüleceğini umuyoruz." dedi.

Görüntü Dökümü

---------------

Genelkurmay Başkanları Toplantısı açılış oturumundan görüntü ve fotoğraflar

Haber: ANKARA

===================================

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Ankara- Hulusi Akar : Terör Örgütü Ypg'nin 'Operasyonel Ortak' Adı Altında Desteklenmesi ve... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement