Dha: Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'dan, Veda Gibi Konuşma - Son Dakika
Güncel

Dha: Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'dan, Veda Gibi Konuşma

BALIKESİR Büyükşehir Belediyesi'nin AK Partili Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Altıeylül İlçesi Gümüşçeşme Mahallesi'nde yapılacak, yaşam merkezi Avlu Balıkesir'in 2'inci etap temel atma törenindeki veda gibi bir konuşma yaptı.

19.10.2017 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BALIKESİR Büyükşehir Belediyesi'nin AK Partili Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Altıeylül İlçesi Gümüşçeşme Mahallesi'nde yapılacak, yaşam merkezi Avlu Balıkesir'in 2'inci etap temel atma törenindeki veda gibi bir konuşma yaptı. 'İrade-i külliye' diye bir şey olduğunu belirten Başkan Uğur, "İrade-i külliye bütün iradelerin üzerindedir. Bu işin içinde vefa da var, vedada. Ben, Balıkesir için, ülkem için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.AK Parti'deki, belediye başkanları değişiminde şimdiye kadar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan istifa ettiklerini açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye istifa çağrısı yaptı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un da bugün, Avlu Balıkesir'in 2'inci etabının temel atma törenindeki konuşmasında, isftifasını açıklaması bekleniyordu. Ancak, ağzından 'isifa' kelimesi çıkmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, "İrade-i külliye bütün iradelerin üzerindedir. Bu işin içinde vefa da var, vedada. Ben, Balıkesir için, ülkem için hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Başkan Uğur, konuşmasının sonunda DHA muhabirinin "Veda gibi bir konuşma yaptınız. Bu istifa etitğiniz anlamına mı geliyor" sorusunu üzerine "Soru almıyorum. Konuşacaklarımı söyledim" diye yanıt verdi.Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'tan boşalan başkanlığa seçim yapmak için toplanan Türkiye Belediyeler Birliği Meclisi'nde divan başkanlığı yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, hakkında çıkan istifa iddialarına, "Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevimin başındayım, halkımın hizmetindeyim. Asılsız haberler çıkıyor, bunların hiçbirine itibar edilmemesini istiyorum. Hanıma bile inandıramıyoruz. Hanım diyor ki 'Neden söylemiyorsun?' Ankara'ya geldim ama Cumhurbaşkanımızla bir görüşmem olmadı" demişti.

30 Mart 2014 tarihinden bu yana Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürütüne Ahmet Edip Uğur, evli ve 3 çoçuk babası.

Görüntü Dökümü

--------------------------:

Başkan Edip Uğur'un konuşması

Haber-Kamera: Hilmi DUYAR/ BALIKESİR,

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha: Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'dan, Veda Gibi Konuşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada
    20:38 Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada

    Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracı, yokuş aşağı indiği sırada önce istinat duvarına, sonra da park halindeki araçlara çarptı. Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Servis şoförü ve öğrencilerden bazıları hafif yaralandı.

  • Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı
    20:38 Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı

    Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli, Vali Ekrem Canalp ve AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun katıldığı bir törenle atıldı. Kooperatifin bölgeye hitap edeceğini belirten Vali Canalp, tesisin kentin geleceği için önemli bir adım olduğunu vurguladı. Milletvekili Nasıroğlu ise kooperatifin başarı hikayesi olduğunu ve açılışını 2025'te birlikte yapacaklarını söyledi.


Advertisement