Dha Dış - ABD'de Polis Müdüründen Camide 'Destek' Konuşması - Son Dakika
Güncel

Dha Dış - ABD'de Polis Müdüründen Camide 'Destek' Konuşması

Amerika Birleşik Devletleri'nde Diyanet Merkezi'nde kılınan Cuma namazı sonrası söz alan emniyet müdürü, Müslüman toplumuna başsağlığı dileğinde bulunurken, "Bugün burada kardeşlerimleyim.

17.03.2019 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerika Birleşik Devletleri'nde Diyanet Merkezi'nde kılınan Cuma namazı sonrası söz alan emniyet müdürü, Müslüman toplumuna başsağlığı dileğinde bulunurken, "Bugün burada kardeşlerimleyim. Katliamın kurbanı kardeşlerimizi anıyoruz, onlar artık bizimle değil ancak biz onların yaptıkları iyilikleri yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Maryland eyaletinde bulunan Amerika Diyanet Merkezi'nde kılınan Cuma namazında 3 dilde hutbe verildi. Hutbenin ardından kılınan namaza, ABD'li polislerin de katıldığı görüldü.

Namaz sonrası ise Maryland Emniyet Müdürü Hank Stawinski, cemaata hitap etti. Stawinski, Yeni Zelanda'daki katliamda hayatını kaybedenler için başsağlığında bulunarak, "Bugün burada kardeşim İmam Ali ile evimde beraberim. Burada onunla, barış için duada bulundum. İnşallah, iyilik tutkunu olmaya devam edeceğiz. Yapacağınız iyilikleri yapmaya devam etmenizi istiyorum ve sonra bugün, bir iyilik daha yapın, böylece hayatını kaybeden kardeşlerimizin yasını tutmamıza rağmen onların şu an bizim sahip olduğumuz vakitleri olsaydı yapacakları iyiliklerden mahrum kalmayalım. Katliamda hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum. Ben, sen yok; biz hep beraber evimizi ve ailemizi koruyacağız" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------

İmamın 3 dilde hutbe vermesi

Cuma namazının farzının kılınması

Namaza katılan Amerikan polisleri

Maryland Emniyet Müdürü Hank Stawinski'nin konuşması - Deniz

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Dış - ABD'de Polis Müdüründen Camide 'Destek' Konuşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement