Dha Dış - Cem Yılmaz Düsseldorf'u Kahkahaya Boğdu - Son Dakika
Güncel

Dha Dış - Cem Yılmaz Düsseldorf'u Kahkahaya Boğdu

Dha DIŞ - Cem Yılmaz Düsseldorf'u kahkahaya boğduTemel Elcivan, Düsseldorf (DHA) - Avrupa turnesi kapsamında dün akşam Almanya'nın Düsseldorf kentinde sahne alan ünlü komedyen Cem Yılmaz, yaklaşık dört bini aşkın hayranını adeta kahkahaya boğdu.

07.04.2019 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dha DIŞ - Cem Yılmaz Düsseldorf'u kahkahaya boğdu

Temel Elcivan, Düsseldorf (DHA) - Avrupa turnesi kapsamında dün akşam Almanya'nın Düsseldorf kentinde sahne alan ünlü komedyen Cem Yılmaz, yaklaşık dört bini aşkın hayranını adeta kahkahaya boğdu.

Diamond Elite Platinum Plus (DEPP) adlı yeni şovu ile Avrupa turnesine çıkan Cem Yılmaz, Amsterdam ve Stuttgart'ın ardından dün akşam Düsseldorf kentinde bulunan tanınmış toplantı ve gösteri salonu Mitsubishi Electric Halle'de sevenlerinin karşısına çıktı. Şahmeran BV ve Rakkas Entertainment'in birlikte gerçekleştirdiği organizasyonla, Düsseldorf kentinde hayranlarıyla buluşan Cem Yılmaz, iki bölüm halinde yaklaşık iki saat boyunca sahnede kaldı.

'İŞLERİMİZ SAYENİZDE BÜYÜDÜ'

Sahnede, yedi yıl aradan sonra Düsseldorf'a geldiğini söyleyen Cem Yılmaz, kendisini izlemek için salonu dolduran hayranlarına, 'İstanbul'da da gülüyorlar, ama buradakiler gibi değil, burası başka. Siz yinede İnternet'e koymayın, sonra İstanbul'a döneceğiz. Yirmi beş yıl önce ilk Avrupa turnesine çıktığımız zaman, salonlar zayıftı, küçüktü, yan tarafında döner filan kesiliyordu, hani bir çeyrek alana Cem bedava gibiydi. İş büyüdü ve sizin sayenizde büyüdü. Bakın, burası büyük ve önemli bir salon, Mitsubishi Electric Halle. Onun için de hepinize çok teşekkür ediyorum. İnsanların birbirine beş dakika ayırmadığı bir çağda yaşıyoruz, sizler aylar önce bilet alıp geldiniz, sağolun' dedi.

'DÜNYAYI TARKAN YÖNETSİN'

Sahnede anlatımlarıyla seyircileri adeta gülme krizine sokan Cem Yılmaz, salonu tıka basa dolu görünce, 'Eğer Tarkan ile güçlerimizi birleştirirsek, Düsseldorf'u alırız, harikasınız, bu akşam fena yapacağım, çok hazırım, yerlerinize oturun birazdan nişan başlıyor' diyerek, hayranlarının uzun süre unutamayacakları şovuna başladı. Gösterisinin ilerleyen bölümünde yine ünlü sanatçı Tarkan'dan söz etmeye devam eden Cem Yılmaz, Tarkan'ın 'Yolla' adlı şarkısını hatırlatarak, 'Tarkan ben dert babasıyım diyor. Biz, Tarkan'a dert mi anlatıyoruz Ama seviyorum Tarkan'ı, insan sevdiğine takılır. Dünyayı Tarkan yönetsin istiyorum' dedi.

Sahnede, 'Çok yakın arkadaşım' diyerek, oyuncu Ozan Güven'den sık sık söz eden Cem Yılmaz, para mevzularına girdiğinde ise, 'Esas para Nusret'te, ama Allah çarpana kadar. Almanya'da Nusret var mı O kadar dana ile oynatmazlar adamı. Başarılısın ama bırak yeter, bu dana sana ne yaptı Acun'da da çok para var, ama bu aralar o da terlikle gezmeye başladı' diye espriler yaptı.

Düsseldorf'ta hayranlarını bol bol güldüren Cem Yılmaz, bu akşam(Pazar) Berlin'li hayranlarının karşısına çıkacak.

Dha Dış - Cem Yılmaz Düsseldorf\'u Kahkahaya Boğdu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Dış - Cem Yılmaz Düsseldorf'u Kahkahaya Boğdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement