Dha Dış Haber - Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'ı Kabul Etti - Son Dakika
Güncel

Dha Dış Haber - Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'ı Kabul Etti

Dha Dış Haber - Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan\'ı Kabul Etti

Dha DIŞ HABER - Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'ı kabul ettiALİ KAN, BAKÜ (DHA)- Resmi temaslarda bulunmak üzere Azerbaycan'a gelen Türkiye'nin Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edildi.

26.05.2016 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dha DIŞ HABER - Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'ı kabul etti

ALİ KAN, BAKÜ (DHA)- Resmi temaslarda bulunmak üzere Azerbaycan'a gelen Türkiye'nin Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edildi.

Azerbaycan Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamaya göre Aliyev, görüşmede yaptığı konuşmada, Azerbaycan ve Türkiye'nin müttefik, dost ve kardeş ülkeler olduğunu söyledi.

Aliyev, iki ülke arasındaki ilişkilerin her gün biraz daha geliştiğini belirterek, Azerbaycan-Türkiye arasındaki siyasi, ekonomik, enerji, ulaştırma ve diğer alanlarda olduğu gibi yargı alanındaki ilişkilerin de ilerletilmesinin önemine vurgu yaptı.

Arslan ise iki ülke arasında tüm alanlarda yüksek düzeyli ilişkilerin mevcut olduğunu ifade ederek, bu ilişkilerin yargı alanında da devam ettirilmesi gerektiğini kaydetti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Dış Haber - Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'ı Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement