Dha Dış ? Venezuela'da Maduro Destekçileri Başkanlık Sarayı Çevresinde - Son Dakika
Güncel

Dha Dış ? Venezuela'da Maduro Destekçileri Başkanlık Sarayı Çevresinde

Dha DIŞ ? Venezuela'da Maduro destekçileri başkanlık sarayı çevresindeVenezuela (DHA) - Venezuela Kurucu Meclis Başkanı Diosdado Cabello'nun halka, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'yu savunmak için başkanlık sarayında toplanma çağrısının ardından insanlar gerek yaya, gerekse motosiklet...

30.04.2019 23:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dha DIŞ ? Venezuela'da Maduro destekçileri başkanlık sarayı çevresinde

Venezuela (DHA) - Venezuela Kurucu Meclis Başkanı Diosdado Cabello'nun halka, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'yu savunmak için başkanlık sarayında toplanma çağrısının ardından insanlar gerek yaya, gerekse motosiklet ve otomobiller ile saray çevresine geldi.

Kurucu Meclis Başkanı Cabello, muhalefetle bağlantılı bir grup askerin başlattığı darbe girişimi üzerine devlet televizyonuna telefonla bağlanarak açıklama yaptı. Cabello, hükümet destekçilerine, Bolivarcı devrimleri ve Devlet Başkanı Maduro'yu savunmak için başkanlık sarayı Miraflores'de toplanmaları çağrısında bulundu.

Savunma Bakanı Vladimir Padrino Lopez de Twitter'dan yaptığı açıklamada, Venezuela silahlı kuvvetlerinin kendini 'geçici devlet başkanı' ilan eden Guaido öncülüğündeki darbe girişimine karşı koyacaklarını bildirdi.

Başkent Karakas'ta Miraflores başkanlık sarayı çevresi Madura destekçileri ile kuşatılmış durumda.

DARBE YANLILARI MİRAFLORES'E İLERLİYORUZ

Diğer yandan darbeci askerler ve darbe yanlıları da videolar paylaşarak başkanlık sarayına doğru ilerlediklerini belirtiyor.

Dha Dış ? Venezuela\'da Maduro Destekçileri Başkanlık Sarayı Çevresinde
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Dış ? Venezuela'da Maduro Destekçileri Başkanlık Sarayı Çevresinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement