DHA EKİBİNİN YAKALATTIĞI OTOMOBİL HIRSIZI ÇOCUĞU DİKİZ AYNASINDAN FARK ETTİM - Son Dakika
Güncel

DHA EKİBİNİN YAKALATTIĞI OTOMOBİL HIRSIZI ÇOCUĞU DİKİZ AYNASINDAN FARK ETTİM

ekibi sayesinde yakalanan Mustafa Arslanhan'ın (23) ilk ifadesi ortaya çıktı.

17.03.2022 10:20  Güncelleme: 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ekibi sayesinde yakalanan Mustafa Arslanhan'ın (23) ilk ifadesi ortaya çıktı. Araçtaki çocuğu dikiz aynasından fark ettiğini belirten Arslanhan, Otomobile binip hareket ettikten sonra dikiz aynasından arka koltukta bir şey olduğunu fark ettim. Çocuk olduğunu anladım ve şaşırdım. Bunun üzerine otomobili daha dikkat kullanmaya başladım dedi.

Olay, dün saat 09.30 sıralarında, Selçuklu ilçesi Feritpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Mustafa Arslanhan, Kule Caddesi'nde 2 iş yerinden bilgisayar kasası ve elektronik eşya çaldı. Arslanhan, yaklaşık 200 metre ileride otelin önünde park halindeki 35 AUG 653 plakalı otomobiline binmek isteyen Selçuk Çelebi'yi (44) bıçakla tehdit edip, aracı alarak kaçtı. İhbar üzerine polis de peşine düştü. Arslanhan, çaldığı otomobille kaçarken Mehmet Kahramanoğlu'nun kullandığı 34 VA 4202 plakalı otomobile çarptı. Kazanın ardından Arslanhan ve sürücü Kahramanoğlu, araçlarından indi. Bu sırada polisin geldiğini gören Arslanhan, Kahramanoğlu'nu bıçakla tehdit edip, aracın yanından uzaklaştırdı. Arslanhan, çaldığı malzemelerle içinde Kahramanoğlu'nun okula götürdüğü komşusunun çocuğu Kayra Deniz'in bulunduğu otomobile binerek kaçtı. Arslanhan'ın, otomobil ile Sille kavşağı civarında olduğu ihbarı yapıldı. Bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

DHA EKİBİ GÖRDÜ

Mustafa Arslanhan, Fatih Işıklar Mahallesi'nde Telaffuz Sokak'a girip, otomobili fark edilmemesi için yol kenarındaki iki aracın arasına park etti. Şüpheli, araçtaki Kayra Deniz ile saklanmak için apartmana doğru koşarken, haberi takip eden DHA ekibi tarafından görüldü. DHA muhabirlerinin verdiği bilgi üzerine gelen polisleri gören Arslanhan, Deniz'i bırakıp kaçtı. Bu sırada Asayiş Şube Müdürü Murat Ercan, çocuğu alıp sakinleştirdi. Kaçan Arslanhan, polis tarafından saklanmaya çalıştığı apartmanın bahçesinde yakalandı. Çocuk da ailesine teslim edildi.

'BİR ANDA ŞEYTANA UYDUM'

'Hırsızlık' suçundan poliste 3 kaydı bulunan Mustafa Arslanhan, emniyette verdiği ilk ifadesinde çocuğu dikiz aynasından fark ettiğini söyledi. Arslanhan'ın, Bir anda şeytana uyup yaptım. Otomobile binip hareket ettikten sonra dikiz aynasından arka koltukta bir şey olduğunu fark ettim sonra çocuk olduğunu anladım ve şaşırdım. Bunun üzerine otomobili daha dikkat kullanmaya başladım dediği öğrenildi.

Mustafa Arslanhan'ın emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

DHA EKİBİNİN YAKALATTIĞI OTOMOBİL HIRSIZI ÇOCUĞU DİKİZ AYNASINDAN FARK ETTİM
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel DHA EKİBİNİN YAKALATTIĞI OTOMOBİL HIRSIZI ÇOCUĞU DİKİZ AYNASINDAN FARK ETTİM - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Togg T8X Tanıtım Tarihi Açıklandı
    23:10 Togg T8X Tanıtım Tarihi Açıklandı

    Togg CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş, Togg T8X modelinin tanıtım tarihini açıkladı. Karakaş, Mart 2025 - Nisan 2025 tarihleri arasında Togg T10F modelini satışa sunacaklarını ve bir süre sonra da Togg T8X'in tanıtımını yapacaklarını belirtti.

  • Steam'den en fazla gelir elde eden oyun yayımcıları belli oldu
    23:10 Steam'den en fazla gelir elde eden oyun yayımcıları belli oldu

    Valve, Steam üzerinden en fazla gelir elde eden oyun yayımcısı olarak öne çıkıyor. KRAFTON Inc. ikinci sırada yer alırken, Electronic Arts üçüncü sırayı aldı. Ubisoft ve SEGA da listede yer alan diğer firmalar arasında bulunuyor.

  • iQOO Neo 9s Pro: Performansıyla Rakiplerini Geride Bırakıyor
    23:10 iQOO Neo 9s Pro: Performansıyla Rakiplerini Geride Bırakıyor

    iQOO'nun yeni modeli iQOO Neo 9s Pro, sızıntılarla ortaya çıktı. Snapdragon 8 Gen 3 işlemci ve 16 GB RAM ile güçlendirilen cihaz, 144Hz ekran yenileme hızı ve 120W hızlı şarj desteği gibi özellikler sunuyor. Neo 9s Pro, orta sınıfa hitap etmesine rağmen amiral gemisi modellerine meydan okuyor.

  • Xiaomi Civi 4 Özellikleri Ortaya Çıktı
    23:10 Xiaomi Civi 4 Özellikleri Ortaya Çıktı

    Xiaomi'nin yeni modeli Civi 4'ün özellikleri sızdırıldı. Telefonun kavisli ekranı, Snapdragon 8s Gen 3 işlemcisi ve 12 GB RAM gibi detayları ortaya çıktı. Xiaomi Civi 4'ün ne zaman tanıtılacağı ise henüz belirsiz.

  • HYTE, Gaming.Gen.TR iş birliğiyle Türkiye pazarına giriş yaptı
    23:09 HYTE, Gaming.Gen.TR iş birliğiyle Türkiye pazarına giriş yaptı

    Gaming.Gen.TR ve Beta Oyun Teknoloji A.Ş. iş birliğiyle HYTE markası Türkiye pazarına adım attı. HYTE, oyun ve performansı yeni zirvelere taşımanın yanı sıra, ekranda heyecan verici yeni deneyimler sunmayı hedefliyor. Ayrıca, PC kurma sürecini eğlenceli ve etkileşimli bir hale getirerek, oyun ve teknoloji ile etkileşimi tamamen yeniden şekillendiriyor. HYTE, sanatsal tasarımlar ile hem yeni başlayanlara hem de deneyimli kullanıcılara hitap ediyor. Gaming.Gen.TR'de HYTE ürünleri, başlangıç olarak LCD panelli oyuncu kasaları ve aksesuarları ile sunuluyor.

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen deprem sonucu Yozgat'ın Kadışehri ilçesinde hasar oluştu
    23:03 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen deprem sonucu Yozgat'ın Kadışehri ilçesinde hasar oluştu

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından Yozgat'ın Kadışehri ilçesine bağlı Yelten köyünde bazı evlerde hasar oluştu. Deprem nedeniyle vatandaşlar panik yaşadı. Yelten köyünde 2 katlı bir evde büyük hasar oluştu, bazı evlerin duvarları zarar gördü. Vatandaşlar deprem anında büyük korku yaşadıklarını ve evlerinin zarar gördüğünü belirtti.


Advertisement