Dha İstanbul - "Adalet Yürüyüşü"Nde Kalp Spazmı Geçiren CHP Milletvekili Yıldız Helikopterle... - Son Dakika
Güncel

Dha İstanbul - "Adalet Yürüyüşü"Nde Kalp Spazmı Geçiren CHP Milletvekili Yıldız Helikopterle...

"İnşallah iyi olacağım. En kısa sürede yürüyüşe devam edeceğim"Haber-Kamera: Ramazan EĞRİ - İSTANBUL DHACHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 16 gün önce başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'ne katılan CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, bu sabah kalp spazmı geçirdi.

30.06.2017 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"İnşallah iyi olacağım. En kısa sürede yürüyüşe devam edeceğim"

Haber-Kamera: Ramazan EĞRİ - İSTANBUL DHA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 16 gün önce başlattığı  'Adalet Yürüyüşü'ne katılan CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, bu sabah kalp spazmı geçirdi. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan  Hüseyin Yıldız'a anjiyo yapıldı. Ana damarında tıkanma olduğu tespit edilen Hüseyin Yıldız'a, by- pass ameliyatı veya stent takılması yönünde karar alındı. Hüseyin Yıldız ve ailesi müdahalenin İstanbul'da yapılmasını istedi. Bunun üzerine Hüseyin Yıldız, Adapazarı Atatürk Stadyumu'na inen ambulans helikopterle İstanbul'a getirildi. Sedyeyle helikopterden indirilen Yıldız, "İnşallah iyi olacağım. En kısa sürede yürüyüşe devam edeceğim" dedi. Hüseyin Yıldız, daha sonra ambulansa alınarak Ataşehir'deki özel hastaneye götürüldü.

Görüntü Dökümü:

-------

-Helikopterin gelişi

-Yıldız'ın sedye üzerinde indirilmesi

-Konuşması

-Ambulansın gidişi

DHA FEED

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha İstanbul - 'Adalet Yürüyüşü'Nde Kalp Spazmı Geçiren CHP Milletvekili Yıldız Helikopterle... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement