Dha İstanbul - Bakan Kaya Böyle Anons Edildi: Kahraman Osmanlı Torunu Avrupa Fatihi Bakanımız... - Son Dakika
Güncel

Dha İstanbul - Bakan Kaya Böyle Anons Edildi: Kahraman Osmanlı Torunu Avrupa Fatihi Bakanımız...

Dha İstanbul - Bakan Kaya Böyle Anons Edildi: Kahraman Osmanlı Torunu Avrupa Fatihi Bakanımız...

BAKAN KAYA: 16 NİSAN'DA ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNİ OYLAYACAĞIZ.Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya kürsüye, "Kahraman Osmanlı torunu ve Avrupa Fatihi Bakanımız" anonsuyla çıktı.

29.03.2017 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BAKAN KAYA: 16 NİSAN'DA ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNİ OYLAYACAĞIZ.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya kürsüye, "Kahraman Osmanlı torunu ve Avrupa Fatihi Bakanımız" anonsuyla çıktı.

Bakan Kaya, "16 Nisan'da çocuklarımızın geleceğini oylayacağız" dedi.

Haber: Özgür ALTUNCU/ Kamera: Yaşar KAÇMAZ/ İstanbul

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya kürsüye, "Kahraman Osmanlı torunu ve Avrupa Fatihi Bakanımız" anonsuyla çıktı. Bakan Kaya, 16 Nisan'da çocuklarımızın geleceğini oylayacağız" dedi.

ÇOCUKLARI SEVDİ, ÇİNİ BOYADI

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul'da bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak bu sabah Tuzla'da Anne ve Çocuk Eğitim Merkezi'ni ziyaret eden Kaya, çocuklarla sohbet etti, çini atölyesinde boyama yaptı.

DOKTOR OLDUĞUNU SÖYLEDİ...

Anne ve çocukların birlikte eğitim gördüğü merkezi dolaşan Bakan Kaya, çocuklara hediyeler dağıttı. Bir ana sınıfına giren Bakan Kaya, çocukların yanına oturmak için müsaade istedi. Çocuklar bakanın çağrısına uzun süre yanıt vermedi. Bir çocuğu kucağına alıp seven Bakan Kaya, büyüyünce ne olmak istediklerini sordu. Çocukların çoğu doktor olmak istediğini söyleyince de kendisinin de doktor olduğunu açıkladı. Bir kız çocuğunun, "Hiçbir şey olmak istemiyorum. Annemin yanında olmak istiyorum" sözleri Bakan Kaya'yı gülümsetti. Ağlayan bir erkek çocuğu da kucağına alan Bakan Kaya, hediye verdikten sonra gülümseyen çocuğu göstererek, "Çocukları sevindirmek kolay" dedi. Ardından aynı merkezde el işi eğitimi gören anneleri de ziyaret eden Bakan Kaya, El İşi Atölyesinde çini boyadı.

DİKKAT ÇEKEN ANONS

Bakan Kaya, öğleden sonra da İdris Güllüce Kültür Merkezi'nde kadınlarla bir araya geldi. Bakan Kaya konuşmak için kürsüye çıkarken,"Kendisini bu vatana bu millete, bu inanca adamış bir kahraman Osmanlı torunu, bir Avrupa Fatihi saygıdeğer bakanımız, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya" şeklinde anons edildi.

"16 NİSAN'DA ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNİ OYLAYACAĞIZ..."

Türkiye'nin önemli bir referandum süreci yaşadığını söyleyen Bakan Kaya, "16 Nisan'da neyi oylayacağız biliyor musunuz? Çocuklarımızın geleceğini oylayacağız...Çocuklarımızın geleceği için ülkemizin daha da büyümesi için inşallah 16 Nisan'da ben inanıyorum ki, kadın eli sandıklara değecek ve 'Evet' diyecek." dedi.

"TERÖR ÖRGÜTLERİ AVRUPA'DA ÖZGÜRCE KAMPANYALARINI YÜRÜTÜYOR"

Tek millet için, tek vatan için, tek bayrak ve tek devlet için 'Evet' diyeceklerini rabia işareti yaparak tekrarlayan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya sözlerini şöyle sürdürdü: Geleceğin güçlü Türkiye'sini çocuklarımızla birlikte inşaa etmeye devam edeceğiz. Biliyorsunuz geçtiğimiz haftalarda Avrupa'da bizim 'Evet' kampanyalarımızı engellediler. Ama terör örgütleri aynı kampanyalarını devam ettiriyor. Her türlü terör örgütü, PKK'sı, DHKPC'si, FETÖ'sü birlik olmuş Avrupa'da özgür bir şekilde 'Hayır' kampanyalarını sürdürüyorlar. Batı niçin 'Hayır' kampanyalarına izin verirken, 'Evet' kampanyalarını durduruyor. Bunu da sandığa gitmeden önce bir düşünelim lütfen.

Görüntü Dökümü:

---------------------

Bakan Kaya'nın merkezi gelişi

Çocuklarla sohbet etmesi, kucağına alıp sevmesi, hediye dağıtması

Çini boyaması, kadınlara çiçek dağıtması

Kadın buluşmasından detay görüntüler

Bakan Kaya'nın kürsüye çağrıldığı anons

Bakan Kaya'nın konuşması

Detaylar

DHA FEED

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha İstanbul - Bakan Kaya Böyle Anons Edildi: Kahraman Osmanlı Torunu Avrupa Fatihi Bakanımız... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement