Dha İstanbul Bülteni - 1 - Son Dakika
Güncel

Dha İstanbul Bülteni - 1

Avcılar'da eşi Mehmet Reşit Çelik (40) tarafından tabanca ile öldürülen Atatürk Ortaokulu Müdür Yardımcılısı Ayşegül Çelik ve annesi Fehime Küçük'ün (58) cenazeleri gözyaşları arasında toprağa verildi.

28.07.2018 09:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avcılar'da eşi Mehmet Reşit Çelik (40) tarafından tabanca ile öldürülen Atatürk Ortaokulu Müdür Yardımcılısı Ayşegül Çelik ve annesi Fehime Küçük'ün (58) cenazeleri gözyaşları arasında toprağa verildi. Çelik'in eşinden boşanmak için açtığı davanın sürdüğü öğrenildi.

Ayşegül Çelik ve annesi Fehime Küçük için, bugün ikindide, Avcılar Merkez Camii'nde ikindide tören düzenlendi. Aralarında çok sayıda kadının da bulunduğu cenaze töreninde yakınları gözyaşlarını tutamadı. Atatürk Ortaokulu Müdürü Polat Ercan, son derece üzgün olduklarını anlattı.  Törene katılan Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, gazetecilere yaptığı açıklamada Avcılar'da bir günde biri öğretmen, eğitimci iki kadının şiddete uğrayarak katledilmesinden son derece üzgün olduklarını söyledi. İki kadının cenaze namazları kılınırken imam, "Allah bizi böyle şeytanlaşmış insanların şerrinden bizi korusun" diye dua etti. Cenazeler toprağa verilmek üzere Ankara'ya gönderildi.

ÇOCUKLAR KORUMA ALTINDA

Babalarının annelerini öldürdüğü olaydan sonra görevliler, çiftin iki çocuğunu koruma altına aldı. Anneannesinin babası tarafından öldürülmesini gören annesini kurtarmak için telefon açan 15 yaşındaki kızına psikolojik destek verilirken, iki çocuk da törene getirilmedi.

Görüntü Dökümü:

------------------------

-İki cenaze camide musalla taşında

-Öldürülen kadının arkadaşı ve okul müdürü konuşurken

-Cenaze töreninden görüntüler

-Belediye başkanı kısa açıklama

-İmam namaz kıldırırken ve kısa konuşması

-Cenazeden genel görüntüler

27.07.2018 - 20.47- Haber Kodu : 180727183

==============

6- KARTAL'DA VİNÇ HALATI KOPTU: 2 YARALI

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN-İsa ALMAÇAYIR/İSTANBUL-DHA

Kartal'da bir inşaatta çalışma sırasında vincin halatının kopması sonucu asansörde mahsur kalan 2 işçi yaralandı. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin çalışması sonucunda işçiler kurtarılarak, hastaneye kaldırıldı.

Olay,19.30 sıralarında Soğanlık Mahallesi'nde bulunan bir inşaatta meydana geldi. İddialara göre vince bağlı halatlardan birinin kopması sonucu asansör bir anda 2 kat aşağıya indi. Asansör içinde bulunan 2 işçi mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri sokağa güvenlik şeridi çekerek, araç ve yaya trafiğine kapattı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri mahsur kalan işçileri kısa sürede kurtardı.2 işçi olay yerinde hazır bekleyen ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Görgü tanıkları büyük bir gürültü duyduklarını belirterek; "halat kopmuş bizde deprem oluyor sandık. Sesi duyunca aşağıya indik" diye konuştu. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Görüntü Dökümü:

---------------------

-İnşaattan görüntü

-Vincin görüntüsü

-Asansörden görüntü

-Yaralı işçilerden görüntü

-Ambulansa konması

-Görgü tanıkları ile röp.

-Polis sokağı kapaması

-Diğer işçilerden görüntü

-Genel ve detay görüntüler

27.07.2018 - 21.16 - Haber Kodu : 180727187

==================

(ÖZEL)

7-MALTEPE'DE SÜRÜCÜLERİN ZOR ANLARI

-Yağış nedeniyle yollar göle döndü.

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN-İSTANBUL-DHA

Maltepe'de etkili olan sağanak yağmur nedeniyle yollar dakikalar içinde göle döndü. Su birikintisinin içinden ilerlemeye çalışan sürücüler zor anlar yaşadı.

Büyükbakkalköy'de etkili olan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Caddeler yoğun yağış nedeniyle sular altında kaldı. Yoldaki su birikintisini gören bazı sürücüler hızlı bir şekilde geçmeye çalışırken, bazıları ise başka yollara yöneldi. Göle dönen yoldan geçmeye çalışan motosiklet sürücüleri düşme tehlikesi geçirdi.

Görüntü Dökümü:

-----------------------

-Göle dönen yoldan görüntü

-Sürücülerin sudan geçmeye çalışması

-Motosikletlilerin düşme tehlikesi geçirmesi

-Genel ve detay görüntüler

27.07.2018 - 20.18 - Haber Kodu : 180727173

===========

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha İstanbul Bülteni - 1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement