Dha İstanbul Bülteni - 1 - Son Dakika
Güncel

Dha İstanbul Bülteni - 1

1- OSMANBEY METRO DURAĞINDA BİR KİŞİ RAYLARA DÜŞTÜ: SEFERLER AKSIYOR (1)Haber-Kamera: Murat DELİKLİTAŞ-Özgür EREN / İSTANBUL DHA Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı Osmanbey Durağı'nda bir kişi raylara düştü.

15.12.2018 08:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1- OSMANBEY METRO DURAĞINDA BİR KİŞİ RAYLARA DÜŞTÜ: SEFERLER AKSIYOR (1)

Haber-Kamera: Murat DELİKLİTAŞ-Özgür EREN/ İSTANBUL DHA

Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı Osmanbey Durağı'nda bir kişi raylara düştü. Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi.  Olay nedeniyle metro seferlerinde aksama yaşanıyor. Hacıosmna-Yenikapı yönünde seferler Osmanbeye kadar, Yenikapı-Hacıosman yönünde ise Taksim'e kadar yapılabiliyor.

Görüntü dökümü:

----------------

-Duraktan detay

-Polis ekipleri

-Ambulans

-Genel ve detaylar

===============================

(ÖZEL)

2- MAHMURE ANA'NIN MİRASI İTFAİYECİLERE KALDI

Haber-Kamera: Hayati ARIGAN-İSTANBUL,

Türkiye eski güzeli ve doktor Mahmure Birsen Sakaoğlu'nun, bankadaki 16 milyon TL ile Fatih'teki bir evini, kendisini 87 yıl arayla 2 kez yangından kurtaran Fatih İtfaiye Teşkilatı'nda görevli itfaiye erlerine bıraktığı  vasiyetnamesi, 18 yıl sonra mahkeme tarafından geçerli sayıldı. Sakaoğlu'nun, 2000 yılında kendi el yazısıyla kaleme aldığı vasiyetnameye, 2003 yılında 94 yaşında hayata veda etmesiyle birlikte kardeşi emekli Albay Selahattin İzmirli ve 4 yeğeni itiraz etmişti. Mahkeme 14 yıl süren dava sonunda vasiyetnamenin geçerli olduğuna karar vererek, bankadaki 16 milyon TL ile evin tümünün itfaiye erleri ve Sakaoğlu'nun belirlediği 5 isme kaldığına hükmetti. Mahkeme, vasiyetnamesinde 'bir kuruş bırakmıyorum' dediği kardeş İzmirli'nin mirastaki saklı payını da iptal etti. Vasiyetnameye göre; itfaiye erleri, hayatta oldukları sürece, bankadaki paranın faiz geliri ile evin kira gelirini 3 ayda bir eşit şekilde alacak.

87 YIL ARAYLA İKİ KEZ ALEVLER ARASINDAN KURTARILDI

Fatih'te 1909 yılında dünyaya gelen Mahmure Birsen Sakaoğlu(İzmirli), henüz 4 yaşındayken evlerinde çıkan yangında binada mahsur kaldı. Yangına müdahale eden Fatih İtfaiyesi Teşkilatı ekipleri, Sakaoğlu'nu alevlerin arasından kurtarmayı başardı. Bu olayın ardından İzmirli Ailesi, küçük kızlarını kurtaran itfaiye teşkilatına duydukları minneti her fırsatta dile getirdi. Mahmure Birsen Sakaoğlu da bu minnet duyguları arasında büyüdü. 1936 yılında katıldığı yarışmada Türkiye Güzeli seçilen Sakaoğlu, bir taraftan da tıp eğitimini tamamlayarak pratisyen hekim olarak çalışmaya başladı. Kendisi gibi doktor olan Mustafa Sakaoğlu ile evlendikten sonra ABD'ye gitti. 7 yıl sonra Türkiye'ye geri dönen çiftin çocukları olmadı. Mahmure Birsen Sakaoğlu, 1999 yılı Eylül ayında eşini kaybetti. Yalnız yaşamaya başlayan Sakaoğlu'nun evinde 2000 yılında bir kez daha yangın  çıktı. 87 yıl arayla ikinci kez alevlerin arasında kalan Mahmure Biren Sakaoğlu'nu itfaiye ekipleri kucaklarına alarak bir kez daha kurtardı.

EL YAZISIYLA VASİYETNAMESİNİ YAZDI

Erkek kardeşi emekli Albay Selahattin İzmirli ile anlaşmazlıklar yaşayan Sakaoğlu, 3 Mayıs 2000 tarihinde Bakırköy Noterliği'nde 2 doktor şahitliğinde el yazısıyla vasiyetnamesini yazdı.

"FATİH'TE TEK BAŞIMA YAŞIYORUM"

Vasiyetnamesine, "Fatih'te tek başına yaşamaktayım. Şahitler huzurunda vasiyetnamemi yazıyorumö diye başlayan Mahmure Birsen Sakaoğlu, Fatih'teki dairesinin satılmayıp kirası ile mevcut dolar ve Türk Lirası'nın sonsuza kadar bankada kalmak şartıyla faizinin her 3 ayda bir alınarak, 2000 yılında Fatih İtfaiye Teşkilatı'nda çalışan müdüründen kapıcısına kadar tüm personele aynı miktarda dağıtılmasını istedi. Sakaoğlu ayrıca 'manevi oğlum' dediği Mustafa Bakır'a bir otomobil alınmasını ve enflasyona göre geçineceği paranın, toplanan faiz ile kiradan peşin verilmesini vasiyet etti. Sakaoğlu itfaiye erlerinin ya da oğlunun ölümü halinde ise elde edilecek faiz ve kira gelirinin, sağ kalanlar arasında bölüştürülmesini şart koydu.

VALİ YARDIMCISI, BANKACI, AVUKAT, MALİYECİYİ DE UNUTMADI

Sakaoğlu vasiyetnamesinde paranın bulunduğu bankada görevli müdür yardımcısı Meral Çatakoğlu, avukatı Kaya Açıkel, dönemin vali yardımcısı Erdoğan İzgi ve maliyeci Hakkı Sağlam'ın da aynı şartlarda mirastan faydalanacaklarını yazdı.

KARDEŞİME BİR KURUŞ DAHİ VERMEYİN

Mahmure Birsen Sakaoğlu, kardeşi Ahmet Selahattin İzmirli ile arasındaki sorunlara da değindiği vasiyetnamesinde, "Kardeşime bir kuruş dahi verilmemesini istiyorum. Kimse anaparadan para çekmesin. Vasiyetnamemin aynen uygulanmasını istiyorumö dedi.

VASİYETNAME ORTAYA ÇIKMADAN MİRAS 6 PAYA BÖLÜNDÜ

Sakaoğlu, 17 Aralık 2003 tarihinde, 94 yaşında iken yaşama gözlerini yumdu. Mirasçıları da 2004 yılında mirasın belirlenmesi için mahkemeye başvurdu. Bakırköy Sulh Hukuk Mahkemesi mirası, 6 pay kabul etti. Mirasın 2 payının kardeş Ahmet Selahattin İzmirli'ye, 2 payının Semiramis Aydınlık'a, bir payının Vedat Sinan Pamukçu'ya bir payının da Günseli Selma Pamukçu'ya ait olduğuna karar verildi.  Ancak bu sırada Sakaoğlu'nun bıraktığı vasiyetname ortaya çıktı. Vasiyetin içeriğinin ortaya çıkmasının ardından kardeşi Selahattin İzmirli ile dört yeğeni mahkemeye başvurarak, itiraz etti.

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde açılan vasiyetnamenin iptali davası 14 yıl sürdü. Dava devam ederken Sakaoğlu'nun 'Tek kuruş vermem' dediği kardeşi Selahattin İzmirli de hayatını kaybetti. İzmirli'nin iki çocuğu Oya Tanju Özışık ve Fatma Figen İzmirli davaya müdahil oldu.

İTFAİYE DE KARIŞTI

Miras kavgası, itfaiye teşkilatına da sıçradı. Fatih İtfaiye Teşkilatı içinde bulunan İstanbul Bölge Müdürlüğü ve Merkez İtfaiye Müdürlüğü'nde görevli 316 personel vasiyetnamenin lehtarı olmak için mahkemeye başvurdu. Mahkeme, dosyayı bilirkişiye gönderdi. Bilirkişi, belirlediği 263 itfaiye çalışanını vasiyetnamenin lehtarı saydı. Davaya taraf olmak için başvuran 50 kişinin ise vasiyetnamenin lehtarı olmadığı belirlendi.

14 YIL SONRA İTFAİYE ERLERİNİ SEVİNDİREN KARAR ÇIKTI

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde dün görülen duruşmada gülen taraf itfaiye erleri oldu. Duruşmaya itfaiye erleri ve avukatları ile davacıların avukatları katıldı. Bilirkişi listesinde isimleri olmayan itfaiye erleri, rapora itiraz etti. Duruşma sonunda kararını açıklayan mahkeme, 2004 yılında açılan vasiyetnamenin iptali davasını reddettiğini bildirdi. Sakaoğlu'unun itfaiye erlerine bıraktığı mirası geçerli sayarak, ölen kardeş Ahmet Selahattin İzmirli'nin mirastaki saklı payını da iptal etti. Mahkeme, 263'ü itfaiye görevlisi 268 kişinin, mirasta hak sahibi olduğuna karar verdi. Mahkeme, Mahmure Birsen Sakaoğlu'nun vasiyetnamesinde yer alan taşınmazın geliriyle, bankadaki paranın sonsuza kadar bankada kalmak şartıyla faizinin her 3 ayda bir alınarak, itfaiye erleri ve vasiyetnamede adları yer alan Mustafa Bakır, Hakkı Sağlam, Meral Çalakoğlu, Erdoğan İzgi ile Kaya Açıkel'e ödenmesine karar verdi.  Mahkeme ayrıca mirasta hak sahibi olanların ölümleri halinde, bu hakkın diğer hak sahiplerine devredileceğini belirtti.

TENFİZ DAVASI PAYLARI BELİRLEYECEK

Mahkemenin vasiyetnameyi kabul etmesinin ardından itfaiye erleri, dikkatlerini açtıkları tenfiz davasına çevirdi. Tenfiz davasından çıkacak karar ile mirasçıların ne kadar para alacakları belli olacak. Sakaoğlu'nun parasının ölümünden itibaren 3 devlet bankasının verdiği faiz oranı ortalaması tutarında, vadeli hesapta değerlendirildiği öğrenildi. Duruşmanın ardından bir açıklama yapan 99 itfaiye erinin avukatı İlyas Gülel, "Bu dava Mahmure Birsen Sakaoğlu isimli eski Türkiye güzelinin Amerika'ya gidip döndükten sonra edindiği mal varlığını, ölümünden sonra Fatih itfaiye erlerine bırakması şeklinde vasiyetname düzenlemesi sonucu açılmıştır. Bugün yapılan duruşmada vasiyetnamenin geçerliliği kabul edildi. Müvekkillerimizin hak sahibi olduğu tescil edildi. Yargıtay aşaması açık. Bankada bulunan paranın eski parayla 16 trilyon olduğunu biliyoruz.  Malvarlığını değil malvarlığının gelirlerini, itfaiye erlerine vasiyet ediyor" dedi.

İTFAİYE ERİ, MAHMURE BİRSEN SAKAOĞLU'NU NASIL KURTARDIĞINI ANLATTI

2000 yılındaki yangına müdahale eden ekipte olan itfaiye eri İlyas Kuşaklı da Sakaoğlu'nun kurtarılışını şöyle anlattı;

"Altu araç olay yerine vardık, yangını kontrol altına almaya çalışırken, içeride yaşlı bir hanımın olduğu söylendi. Biz kurtarma timi olarak merdivenden çıktık. Diğer arkadaşlar da apartman merdiveninden çıktı. İçeride, yaşlı bir kadının kalkamadığını gördük. Arkadaşların yardımıyla çelik kapıyı açıp içeri girdim. Mahmure hanımı merdivendeki arkadaşlara verdim. Mahmure hanımla oradan tanışıyoruz. Kardeşine gidiyor, kardeşi kabul etmeyince valiliğe geliyor. Miras bıraktığı eski Vali Yardımcısı Erdoğan İzgi beyle görüşüyor o zaman. Sonuçta 'Ben mirasımı itfaiyecilere bırakacağım' diye evraklarını düzenliyor. 2003 tarihinde de Mahmure anamızı kaybettik. O zamandan beri davamız devam ediyordu. Şu an sonuçlanma noktasına geldi. Mahmure Hanım avukatları vasıtasıyla vasiyetini bırakmıştı. Öldükten 6 ay sonra avukatların bize ulaşmasıyla dava başladı. Mahmure annemizi biz sadece yangında gördük daha sonra hiç bir şekilde göremedik."

Görüntü Dökümü:

--------------

-Fatih itfaiye binası

-Fatih'teki evin görüntüsü

-Avukat İlyas Gülel ile röp

-İtfaiye eri İlyas Kuşaklı ile röp. (Sakaoğlu'nu yangından kurtaran)

Kadının fotoğrafı

15.12.2018 - 01.15 Haber Kodu : 181215001

==================================

3- İSTANBUL'DA "KURT KAPANI-28" DENETİMLERİ

Haber-Kamera: Özgür EREN -Murat DELİKLİTAŞ-Ali Kerem BENGİ-İlkay DİKİCİ-Melih OKUMUŞ-Murat KORKMAZ/İSTANBUL DHA

İstanbul polisi, birçok noktada "Kurt Kapanı-28" asayiş denetimleri yapıyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde çok sayıda polisin katılımıyla gerçekleştirilen denetimlere, İlçe Emniyet Müdürlükleri ile Özel Harekat, Narkotik Suçlarla Mücadele, Önleyici Hizmetler, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Deniz Limanı Şube Müdürlüğü, İstanbul Atatürk Havalimanı Şube Müdürlüğü, Foto Filim Şube Müdürlüğü ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Şube Müdürlüğü'ne bağlı polisler katılıyor.

28'sınci Kurt Kapanı denetimleri kapsamında 39 ilçede şüpheli araç ve bazı mekanlarda aramalar yapılıyor.

KADIKÖY'DEKİ DENETİMLER

Denetimlerden biri Kadıköy Kuşdili Caddesindeki denetim noktasındaydı. Polis ekipleri şüpheli araçları durdurarak araçların içerisi didik didik aranırken, çok sayıda kişi de Genel Bilgi Taraması'ndan(GBT) geçiriliyor.

TAKSİM MEYDANI'NDA POLİS KUŞ UÇURTMUYOR

Denetim noktalarından biri olan Taksim Meydanı'nda güvenlik önlemi alan polis ekipleri, şüpheli araç ve kişilere yönelik denetim gerçekleştiriyor. Dün saat 20.00'dan itibaren başlayan denetim kapsamında durdurulan araçlar didik didik aranırken, şüpheli kişilerin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yapılıyor. Denetime katılan narkotik köpeği 'Night' da araçlar içinde arama yapıyor.

BEŞİKTAŞ'TAKİ DENETİMLER

Beşiktaş Hakkı Yeten Caddesi üzerinde yapılan  denetimlerde şüpheli kişilere yönelik Genel Bilgi Tarama(GBT) kontrolleri yapıldı. Ekipler, araçlar, el çantası, valizlerde detaylı inceleme yaptı. Aramalarda polis köpeği yer aldı.

Polis helikopterinin de havadan destek verdiği denetimlerin, gece saat 24.00' e kadar devam edeceği öğrenildi.

Görüntü Dökümü

-----------------------------------------

KADIKÖY DENETİM NOKTASI

-Polislerin araçları durdurması

-Araçlarda arama yapılması

-GBT'ndan geçirilenlerin üzerlerinin aranması

-Genel ve detaylar

TAKSİM DENETİM NOKTASI

-Polis ekiplerinin Taksim Meydanda güvenlik önlemi alması

-Polis ekiplerinin şüpheli görülen araçları durdurması

-Polisin bazı araçlarda arama yapması

-Polisin kişiler üzerinde arama yapması

-Polis helikopterinden detay görüntü

-Polis köpeğinden detay görüntü

-Arama noktasından genel ve yakın detaylar

-Genel ve yakın detaylar

BEŞİKTAŞ DENETİM NOKTASI

-Nöbet tutan polisler

-Arama yapan polisler detay

-GBT taraması yapılması

-genel ve detaylar

14.12.2018 - 22.20 Haber Kodu : 181214236

14.12.2018 - 21.15 Haber Kodu : 181214233

14.12.2018 - 21.13 Haber Kodu : 181214232

=============================

4- SEFAKÖY'DE METROBÜS ARIZASI; UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

İSTANBUL DHA

Sefkaköy Metrobüs Durağı yakınlarında bir metrobüs aracı arıza yaptı. Arıza nedeniyle her iki yönde uzun araç kuyrukları oluştu. Arızalı aracın yoldan çekilmesinin ardından seferler normale döndü.

Avcılar istikametine seyir halinde olan bir metrobüs aracı dün saat 20.00 sıralarında arıza yaptı. Arıza nedeniyle yolcular metrobüste beklemek zorunda kaldı. Olay yerine İETT görevlileri sevk edildi. Görevliler, Avcılar istikametinde duran metrobüs trafiğini harekete geçirmek için bir süre Topkapı istikametinde seferleri durdurdu. Avcılar istikametinde araç yoğunluğu azaltıldıktan sonra, tek şeritten kademeli olarak çift yönlü olarak akış sağlandı. Her iki yönde de uzun araç kuyrukları oluştu. Bu süre içinde Sefaköy durağında araçların yolcu indirilmesine izin verilmedi. Arızalı aracın yoldan çekilmesi üzerine yaklaşık 40 dakika sonra metrobüs seferleri normale döndü.

--------------

-Metrobüs içinde bekleyenler

-Durakta bekleyenler

-Uzun araç kuyruğu

Detaylar

14.12.2018 - 21.11 Haber Kodu : 181214231

14.12.2018 - 20.20 Haber Kodu : 181214229

===========================

5- GÜMÜŞYAKA'DA KAMYONET KAMYONA ÇARPTI: 5 YARALI

Haber-Kamera: Eren ERMİŞ/ İSTANBUL,

Silivri Gümüşyaka'da içerisinde 5 kişinin bulunduğu kamyonet, çimento yüklü kamyona arkadan çarptı. Kazada, 1'i ağır 5 kişi yaralanırken kamyon sürücüsü gözaltına alındı.

Kaza, dün saat 20.00 sıralarında D-100 Karayolu Gümüşyaka mevkii İstanbul istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, içerisinde yabancı uyruklu kişilerin bulunduğu 59 KS 532 plakalı kamyonet, aşırı hız nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıkarak 34 VR 762 plakalı çimento yüklü kamyona arkadan çarptı. Olayı gören vatandaşlar hemen sağlık ekiplerine haber verdi. İlk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaparken araç içerisinde sıkışan kamyonet sürücü Behbud Abdullayev, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaralı 5 kişi olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Adı öğrenilemeyen kamyon sürücüsü jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Olayla ilgili araştırma devam ediyor.

Görüntü Dökümü:

-------------------

-İtfaiye ekiplerinin çalışması

-Kamyon sürücüsünün açıklaması

-Kaza fotoğrafı

-Vatandaş kamerasında ilk müdahale

14.12.2018 - 22.08 Haber Kodu : 181214235

=======================

6- SİLİVRİ'DE KULÜBE YANGINI

İstanbul DHA

Silivri'de Yeni Mahalle'de boş arazide içinde kimsenin bulunmadığı kulübede yangın çıktı. Olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kulübedeki yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangın sırasında arazide bulunan ağaçlar yangında zarar gördü.

Görüntü dökümü:

------------

-Alev alev yanan kulübe

-İtfaiyenin müdahalesi

-Genel ve detaylar

15.12.2018 - 01.39 odu : 181215005

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha İstanbul Bülteni - 1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ankara Pursaklar'da Çimento Tankeri Devrildi
    01:20 Ankara Pursaklar'da Çimento Tankeri Devrildi

    Ankara'nın Pursaklar ilçesinde tali yoldan caddeye çıkan çimento tankeri kontrolden çıktı. Devrilerek yokuş aşağı kayan tankerin görüntüsü anbean kameraya yansıdı.

  • Murat Kurum: Sandıkları terk etmeyelim, sandık sonuçlarını teslim edene kadar rehavete kapılmayalım
    01:13 Murat Kurum: Sandıkları terk etmeyelim, sandık sonuçlarını teslim edene kadar rehavete kapılmayalım

    Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, sandık güvenliğine dikkati çekerek "Onlar Cumhurbaşkanlığı seçiminde de 'Kazandık, aramızda kalsın öndeyiz, kazanıyoruz.

  • Ümraniye'de iş yerinde korkutan yangın
    01:11 Ümraniye'de iş yerinde korkutan yangın

    Ümraniye Yamanevler Mahallesi Sanayi Caddesi'nde bir iş yerinde çıkan yangın, elektrik kontağından kaynaklandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Yangının söndürülmesinin ardından soğutma çalışmaları yapıldı.

  • Gaziantep-Nizip Karayolunda Silahla Vurulmuş Kadın Cesedi Bulundu
    01:09 Gaziantep-Nizip Karayolunda Silahla Vurulmuş Kadın Cesedi Bulundu

    Gaziantep-Nizip karayolunda vücudunun çeşitli yerlerinden silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu. Ceset, kimlik tespiti için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Olayın faillerini yakalamak için geniş çaplı çalışma başlatıldı.

  • Edirne'de gastronomi yolculuğu başladı
    01:07 Edirne'de gastronomi yolculuğu başladı

    Edirne Valiliği, Osmanlı Saray Mutfağı lezzetlerini kitaplaştırarak gelecek nesillere aktarmak amacıyla bir proje başlattı. Edirne'de düzenlenen iftar programında geçmişten günümüze gelen lezzetlerin yer aldığı bir menü sunuldu. Proje kapsamında 87 farklı çeşidin yer aldığı bir kitap oluşturulacak ve Edirne'nin gastronomi turizmi geliştirilecek.

  • Kızılay Başkanı Hatay'da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu
    00:51 Kızılay Başkanı Hatay'da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu

    Kızılay Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, Hatay Güzelburç'taki Kızılay Yaşam Merkezi'nde depremzedelerle iftar sofrasında bir araya geldi. Yılmaz, son depremzede yuvasına kavuşana kadar desteklerinin süreceğini belirtti.

  • Kayseri'de Silahlı Kavga: 3 Yaralı
    00:51 Kayseri'de Silahlı Kavga: 3 Yaralı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde Uğurevler Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Tartışmanın büyümesi üzerine kimliği belirlenemeyen şüpheli ya da şüpheliler tarafından tüfekle ateş açıldı ve E.Y, B.Y. ve F.S. yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralılar Kayseri Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis, kaçan zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

  • Burdur'da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı
    00:48 Burdur'da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı

    Burdur'da köy çeşmesinden su doldurma sırası nedeniyle çıkan tartışma sonucunda 1 kişi bıçaklanarak ağır yaralandı. Olayın ardından yaralı hastaneye kaldırılırken, polis ve jandarma ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

  • Ümraniye'de İş Yerinde Çıkan Yangın İtfaiye Tarafından Söndürüldü
    00:47 Ümraniye'de İş Yerinde Çıkan Yangın İtfaiye Tarafından Söndürüldü

    Ümraniye Yamanevler Mahallesi'nde bir iş yerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangının çıkış sebebi olarak elektrik kontağı gösterildi. İtfaiye ekipleri yangının söndürülmesinin ardından soğutma çalışmalarına başladı.


Advertisement