Dha İstanbul Bülteni - 3 - Son Dakika
Güncel

Dha İstanbul Bülteni - 3

Dha İstanbul Bülteni - 3

(aktüel görüntü) 1- HAVADAN GÖRÜNTÜLERLE OTOGARDA BAYRAM HAREKETLİLİĞİHaber: Ali AKSOYER - İSTANBUL DHABayram tatili öncesi hareketliliğin yaşandığı Bayrampaşa'daki İstanbul Otogarı havadan böyle görüntülendi.

23.06.2017 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

(aktüel görüntü)

1- HAVADAN GÖRÜNTÜLERLE OTOGARDA BAYRAM HAREKETLİLİĞİ

Haber: Ali AKSOYER - İSTANBUL DHA

Bayram tatili öncesi hareketliliğin yaşandığı Bayrampaşa'daki İstanbul Otogarı havadan böyle görüntülendi.  Görüntülerde otogar çıkışındaki otobüs yoğunluğu dikkat çekiyor. Gişelere kadar çok sayıda otobüsün sıralandığı görülüyor.

Görüntü Dökümü:

----------

-Otogarın havadan görüntüleri

23.06.2017 - 14.18  Haber Kodu : 170623099_I

========================

2- İSTANBUL TRAFİĞİNDE SON DURUM (1)

Haber-Kamera: Özgür EREN - İSTANBUL DHA

Bayram tatili öncesi İstanbul yollarında son durum görüntülendi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yoğunluk haritasına göre saat 14.20 itibariyle yoğunluk yüzde 33 seviyelerinde.

Görüntü Dökümü:

---------------

-D-100 Haliç mevkiinde trafikten görüntüler

23.06.2017 - 14.21 Haber Kodu : 170623101

================================

3- ENİS BERBEROĞLU'NA CENAZE İZNİ

Haber: Hayati KILIÇ- İstanbul DHA

Maltepe Cezaevi'nde tutuklu bulunun CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'na kayınpederi Murat Aydın'ın cezanesine katılabilmesi için izin verildi.

Berberoğlu'nun  kayınpederi Murat Aydın dün vefat etti.

Avukatı Murat Ergün mahkemeye başvurarak Berberoğlu'nun cenaze törenine katılabilmesi için izin istedi. Avukatın talebini değerlendiren İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi, Berberoğlu'na yarın saat 18.00'e kadar cenaze izni verilmesini kararlaştırdı.

============================

4- CHP'Lİ 12 MİLLETVEKİLİNDEN BERBEROĞLU'NA ZİYARET

Haber-Kamera: Erhan TEKTEN İstanbul DHA

CHP'li 12 milletvekili, Maltepe cezaevinde tutuklu bulunan  Enis Berberoğlu'nu ziyaret etti.

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Berberoğlu'nun kayınpederinin bugünkü cenazesine katılmak için cezaevinden izinli olarak çıkacağını belirtti.  Pekşen ziyaret sonrası yaptığı açıklamada "Enis Berberoğlu için gerçekten üzüntü verici, acı bir gün. Bizler için de öyle. Enis Bey kayınpederini kaybetti. Onun cenazesi var. Bu sebeple de yasal prosedür gereği kendisine cenazeye katılım izninin de verildiğini öğrendik. Buna sevindik. Cenazeye de katılacak" dedi.

Görüntü Dökümü:

--------------------

-Cezaevi'nden çıkan araçlar

-Milletvekillerinin görüntüsü

-Pekşen'in açıklaması

23.06.2017 - 12.48  Haber Kodu : 170623070_

=====================

5- DHKP-C KADIN TERÖRİST HAVALİMANINDA YAKALANDI

İstanbul DHA

İstanbul Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uluslararası insan kaçakçılık şebekesinin  hakkında hapis cezası bulunan DHKP-C'li kadın teröristi yurtdışına kaçırmaya çalıştığını belirledi.

Polisi, Atatürk Havalimanı'nda operasyon düzenledi. Hakkında 7.5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 29 yaşındaki M. C., İran uyruklu N.H. isimli bir kadına ait sahte pasaport ile Katar Doha'ya gitmek üzereyken  yakalandı.

M. C.'nin üzerinde 2 adet nüfus cüzdanı daha ele geçirildi. Havalimanının güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polisler, M. C.'nin yurtdışına kaçmasına yardımcı olan 59 yaşındaki M.Ç.'nin de operasyon sırasında Katar Doha'ya gittiğini tespit etti. Hemen Katar güvenlik güçleriyle iletişim kurularak M.Ç.'nin de yakalanması sağlandı.

Katar polisi, M.Ç.'yi İstanbul polisine teslim etti. Soruşturmada, M. C.'nin yurtdışına kaçmak için 47 yaşındaki A.Ö.'ye gittiği, A.Ö.'nün de M. C.'yi M.Ç.'ye yönlendirdiği belirlendi.

Göçmen kaçakçılığı suçundan çok sayıda kaydı bulunan A.Ö. de Fatih'te gözaltına alındı. M.C., M.Ç. ve A.Ö. tutuklandı.

Görüntü Dökümü:

---------

-M.C.'nin havalimanında güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri

23.06.2017 - 12.31 Haber Kodu : 170623066_

============================

6-PENDİK'TE KAYALIKLAR ARASINDA CESET BULUNDU

Haber-Kamera: Ramazan EĞRİ - İSTANBUL DHA

Pendik sahilde kayalıklar arasında sıkışmış bir erkeğe ait ceset bulundu.

Kayalıklar arasındaki ceseti, çevredekiler farketti. Durum polise bildirildi. Olay yerine gelen polis,  20-25 yaşlarındaki bir erkeğe ait cesedi itfaiye ekiplerinin yardımıyla kıyıya çıkardı.  Ceset incelenirken çevrede toplananların cep telefonunlarıyla görüntü çekmesi dikkat çekti.

Üzerinden kimlik çıkmayan ceset, Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Görüntü Dökümü:

-----------

-Olay yeri polislerinin çalışması

-İtfaiyenin cesedi çıkarması

-Meraklı vatandaşların olayı seyretmesi

-Vatandaşların cesedi cep telefonuyla çekmesi

-Polisin Cesedi taşıması

-Vatandaşla röp

-Genel ve Detay

23.06.2017 - 12.40 Haber Kodu : 170623068

==================================

7- ALZHEMİR HASTASI ATATÜRK HAVALİMANI'NDA KAYBOLDU

Haber-Kamera: Faik KAPTAN-Murat ÇAKIR/İSTANBUL,

Almanya'nın  Stutgart kentinden yanında eşi kızı ve torunu ile beraber bayram tatili için gelen Alzheimer hastası 68 yaşındaki İsmail Aslan, Atatürk Havalimanı'nda uçaktan indikten sonra görevlinin götürdüğü tuvaletten çıkışta kayboldu. Polise başvuran  kardeşleri,  24 saattir aradıkları İsmail Aslan'ı henüz bulamadılar.

Yakınlarının verdiği bilgiye göre, Alzheimer hastası olan İsmail Aslan dün saat 13.00'de Stutgart'tan İstanbul'a geldi. İsmail Aslan yürüyebildiği halde yaşlı ve rahatsız olduğu için ailesi tarafından geldiği şirket THY'den tekerlekli sandalye istedi. İsmail Aslan tekerlekli sandalyede olduğu için ayrı bir yerden geçerken,  beraberinde geldiği eşi, kızı ve torunu ise normal yolcuların geçtiği yerden pasaport kontrolundan geçti. Bekleme salonuna geçildiği yerde beklenirken İsmail Aslan tuvalete gitmek istedi. Görevli, Aslan'ı tuvalete götürdü. İsmail Aslan, kapıda bekleyen görevlinin bir anlık dalgınlığı sonrası tuvaletten çıkıp gitti. Aile yarım saat bekledikten sonra görevlinin yanına geldi ancak tüm aramalara rağmen İsmail Aslan tuvalette bulunamadı. Hemen çevrede aramalara başlayan aile, 3 saat süren çabalarına rağmen İsmail Aslan'ı bulamadı.

SON OLARAK METRO YOLUNDA

Aslan ailesi babalarının kaybolması üzerine Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğüne başvurdu. Burada yapılan kamera incelemelerine göre İsmail Aslan son olarak metro katında metroya doğru yürürken görüldüğü tespit edildi.  İsmail Aslan'ın kardeşi Arif Aslan bugün sabah erken saatlerden itibaren tekrar akrabaları ve polisle  birlikte Atatürk Havalimanı çevresinde araştırmalara devam etti. Ancak bugün öğlen saatlerine kadar kendisinden hiçbir haber alınamadı.

İsmail Aslan'ın kardeşi Arif Aslan amca oğlu Adıgüzel Aslan'la beraber arama çabalarının devam ettiğini, tüm çevre karakollara da başvurduklarını belirterek, şunları söyledi:

"Ağabeyim İsmail Aslan uçak Atatürk Havalimanı indikten sonra tekerlekli sandalye ile götürülmek üzere THY personeline teslim ediliyor ve kendisinin Alzheimer hastası olduğu söyleniyor. Yengem ve çocuklar pasaport kontroluna ayrı geliyor. Onlar daha çabuk geçip salonda beklerken abim tuvalete gitmek istiyor. Ağabeyim lavobaya gidiyor. İçeri giriyor, görevli de kapıda bekliyor. Ancak bir süre sonra kapının önünde bekleyen görevlinin bir anlık dalgınlığı sonrası  tuvaletten çıkıp gidiyor. Ondan sonra da kayıp. Sonra polis kayıtlarına baktık kamerada metro istasyonuna giderken görülüyor.Dün öğleden sonradan beri hiçbir haber alamadık. Cebinde pasaportu var ama alzheimer hastası. Bulanlar insanlık namına polise haber versin"

Görüntü Dökümü:

-----------

-Arif Aslan'ın konuşması

-Arif Aslan'ın elinde kaybolan İsmail Aslan'ın fotosu ve kayıp ilanı

-Arif ve Adıgüzel Aslan'ın metro katında arama çalışması

23.06.2017 - 13.21 Haber Kodu : 170623074_

========================

(arşiv görüntülerle)

8-SOKAKTA, ALT GEÇİTTE, MEYDANDA, OTOYOL KENARINDA...

İstanbul DHA

İstanbul'da son zamanlarda uyuşturucu madde kullandığı için sokak ortasında, alt geçitte, TEM kenarında, en işlek meydanlarda kendinden geçen gençlerin görüntüleri...

Görüntü Dökümü:

-------

ARŞİV

- Sultanbeyli'de TEM kenarında baygın gençler

- Taksim Meydanı'nda alt geçitte baygın gençler

-Taksim Meydanı'nda baygın gençler

- Esenyurt'ta baygın gençler

-Taksim'de baygın genç kız

23.06.2017 - 13.45 Haber Kodu : 170623081

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha İstanbul Bülteni - 3 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement