Dha İstanbul Bülteni - 3 - Son Dakika
Güncel

Dha İstanbul Bülteni - 3

1 - BAYRAMPAŞA'DA POLİS EKİBİ KAZA YAPTI: 1 ŞEHİT (1)Haber-Kamera: İhsan YALÇIN - İSTANBUL DHABayrampaşa'da "yunus" olarak bilinen motorize polis ekibi kaza yaptı.

22.07.2017 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1 - BAYRAMPAŞA'DA POLİS EKİBİ KAZA YAPTI: 1 ŞEHİT (1)

Haber-Kamera: İhsan YALÇIN - İSTANBUL DHA

Bayrampaşa'da "yunus" olarak bilinen motorize polis ekibi kaza yaptı. Bariyere çarpan motosikletteki polislerden biri şehit olurken diğer polis ise yaralandı.

Görüntü Dökümü:

-------

-Olay yerinden görüntüler

===================

2- ERDOĞAN İLE MACRON TELEFONDA GÖRÜŞTÜ

Haber: Özgür ALTUNCU/ DHA - İstanbul

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron bugün telefonda görüştü. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre bölgesel sorunların ağırlıkta olduğu görüşmede ikili ilişkiler de gündeme geldi.

KUDÜS KONUSUNDA ORTAK ÇABA

İki lider, Kudüs'teki Harem-i Şerif'te Filistinlilere yönelik kısıtlamalar ve can kayıpları nedeniyle yaşanan gerilimden dolayı endişe duyduklarını ifade ederek, sorunun çözümü ve sükunetin sağlanması için ortak çaba harcama konusunda mutabık kaldılar.

SURİYE VE LİBYA'DAKİ GELİŞMELER

Kudüs'te gerilime son verecek adımların bir an önce atılması gerektiğini belirten iki lider, Suriye ve Libya'daki son gelişmeler hakkında da görüş teatisinde bulundu.

KÖRFEZ KRİZİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Fransız mevkidaşı Macron, Körfez'de Katar ekseninde yaşanan gerilimi de ele aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu çerçevede Suudi Arabistan, Kuveyt ve Katar'a yapacağı ziyarete de atıfta bulunulan görüşmede, sorunun diyalog ve müzakere ile çözülmesinin önemi üzerinde durulduğu kaydedildi.

=======================

3- ŞÜPHE DUYDU, TEST YAPTIRDI, ORTAĞINI ÖLDÜRDÜ...

Kağıthane'de 3 yaşındaki çocuğunun yaptırdığı test sonucu kendisinden olmadığını öğrenen Okan A., iddiaya göre eşinden aldığı 'git ortağına sor' cevabı üzerine çılgına döndü. Okan A., ortağını 5 kurşun sıkarak öldürdü.

Haber-Kamera: Özgür EREN/ İSTANBUL

Kağıthane'de çocuğunun kendisinden olmadığını öğrenen Okan A. ortağını silah ile vurarak öldürdü.

Seyrantepe Mahallesi Site sokaktaki olay geçtiğimiz perşembe günü meydana geldi. Matbaacı Okan A. iddialara göre 3 yaşındaki çocuğunun kendisine ait olmadığından şüphelendi.  DNA testi yaptıran Okan A. çocuğunun kendisine ait olmadığını öğrendi. Eşi Esra A. durumu soran  koca, eşinden gidip ortağına sorması gerektiği cevabını aldı. Okan A. bunun üzerine ortağı Cemil Ş.'nin işyerinin önünde beklemeye başladı

BEŞ EL ATEŞ ETTİ

Bir süre sonra gelen Cemil Ş. aracından indiği sırada Okan A. ruhsatsız silahla beş el ateş etti. Açılan ateş sonucundan Cemil Ş. ağır yaralandı. Silahlı saldırının ardından Okan A. olay yerinden  kaçtı. Çevredeki vatandaşlar durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.Sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ağır yaralı olan Cemil Ş. ambulans ile Kağıthane Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Cemil Ş. hayatını kaybetti.

POLİS  YAKALADI

Olaydan kısa süre sonra Kağıthane Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekiplerin çalışması sonucunda zanlı Okan A. yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Okan  A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Görüntü Dökümü

---------------------

-Olay yerinde detay görüntü

-Olay yerinden genel görüntü

-İş merkezindeki matbaa dükkanından genel ve yakın detaylar

-İş merkezindeki esnaf ile röportaj

-Genel ve yakın detaylar

=======================

4- KADIN UYUŞTURUCU KURYESİ KAMERADA

Haber: Çağatay KENARLI - İSTANBUL DHA

Atatürk Havalimanında şüphe üzerine polis tarafından durdurulan Venezuela uyruklu kadının valizinde 1 buçuk kilo kokain ele geçirildi.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri,  Brezilya'nın Sao Paulo kentinden İstanbul'a gelen Venezuela uyruklu Y.M.V.'den şüphelenerek durdurdu. Yapılan aramalarda Y.M.V.'in valizinde kalıp halinde zulalanmış 1 buçuk kilo kokain çıktı. Şüpheli kadın  gözaltına alınarak Vatan Caddesi'nde bulunan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Y.M.V., aynı gün sevk edildiği adliyede mahkeme tarafından tutuklandı.

Y.M.V. havalimanından güvenlik kamerasına yansırken bavuldaki arama ise polis kamerasına yansıdı.

Görüntü Dökümü:

--------------

-Kadının havalimanındaki görüntüsü

-Polisin valizdeki araması

===========================

5- FATİH'TE KAÇAK ÇAY OPERASYONU

Haber: Çağatay KENARLI - İSTANBUL DHA

Fatih'te yapılan operasyonda 1 ton 45 kilogram kaçak çay ve 206 kilogram nargile tütünü ele geçirildi.

Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir şebekenin kaçak ürünleri piyasaya sürerek terör örgütü PKK'ya finansal destek sağladığını belirledi. Bunun üzerine  Fatih'te belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenleyen polis, 3 kişiyi gözaltına aldı

Adreslerde yapılan aramalarda, yurda kaçak yollarla sokulan ve piyasa değeri yaklaşık 100 bin lira olan 1 ton 45 kilogram çay ve 206 kilogram nargile tütünü ele geçirildi.

Görüntü Dökümü:

-------

-Operasyondan görüntüler

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha İstanbul Bülteni - 3 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TikTok'ta skandallar bitmiyor! 2 aylık hamile kadın çocuğuna baba bulmak için video paylaştı
    08:08 TikTok'ta skandallar bitmiyor! 2 aylık hamile kadın çocuğuna baba bulmak için video paylaştı

    Son dönemde birbirinden skandal görüntülerin yer aldığı ve tepkilerin odağında yer alan sosyal medya platformu TikTok'ta yayınlanan yeni bir video tartışma yarattı. 2 haftalık hamile olduğunu belirten genç bir kadın paylaştığı videoda çocuğuna baba aradığını ifade etti. Videoya not düşen genç kadın "2 haftalık hamileyim. Çocuğuma baba arıyorum, adam gibi adam" dedi.

  • İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı
    07:42 İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı

    İranlı şarkıcı Moein, Van'da verdiği konserde yaşanan izdiham nedeniyle salonun cam kapıları kırıldı. İranlılar, konser alanına geçmeye çalışırken ezilme tehlikesi yaşadı. Konser alanına girmek için saatlerce bekleyen binlerce İranlı, izdiham oluşturdu. Tehlikeye aldırış etmeyen İranlılar, kırılan cam kapılar arasından geçerek konseri izledi.

  • Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi
    07:09 Counter-Strike 2 Oyuncuları Hile Kullanımından Şikayetçi

    Valve, yıllardır merakla beklenen Counter-Strike 2'yi Eylül 2023'te piyasaya sürdü. Ancak oyuncular, hile kullanımının hala yaygın olduğunu ve Valve'ın bu sorunu çözemediğini belirtiyor. Counter-Strike 2'nin Anti-Hile sistemine rağmen duvar arkasını görme ve otomatik nişan alma gibi hilelerin hala sıkça kullanıldığı söyleniyor. Valve'ın bu konuda nasıl bir adım atacağı merak konusu.

  • Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı
    04:23 Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

    Düzce'de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir an olsun yalnız bırakmadı. Kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

  • Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı
    04:17 Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

    Düzce'de meydana gelen kaza sonucu ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşı yaralanan sürücü, ambulansa binerken onu yalnız bırakmadı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatılırken, inceleme başlatıldı.


Advertisement