Dha İstanbul   -  (Ek Görüntüyle) Fsm'de Makas Kazası Kamerada - Son Dakika
Güncel

Dha İstanbul   -  (Ek Görüntüyle) Fsm'de Makas Kazası Kamerada

İstanbul DHAFatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde makas atarak ilerleyen otomobil, aralarından geçerken cip ile kamyonete çarptıktan sonra sürücüsünün kontrolünden çıkarak takla attı.

11.01.2019 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul DHA

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde makas atarak ilerleyen otomobil, aralarından geçerken cip ile kamyonete çarptıktan sonra sürücüsünün kontrolünden çıkarak takla attı. Sürücü takla attıktan sonra bir süre sürüklenen otomobilden sürünerek çıkarak şans eseri sağ kurtuldu. O anlar arkadan gelen bir otomobildeki kameraya saniye saniye yansıdı.

Olay, 22 Aralık 2018'te gece saatlerinde Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde meydana geldi. Makas atarak ilerleyen 34 LB 5301 plakalı otomobil, aralarından geçerken cip ile kamyonete çarparak sürücüsünün kontrolünden çıkıp takla attı. Ters dönen otomobil, bir süre sürüklendikten sonra durabildi. Sürücü sürünerek kendi imkanlarıyla camdan dışarı çıktı.  Şans eseri kazayı hafif sıyrıklarla atlatan A.T., koşarak kaza yapan aracından uzaklaştı. Kaza sonrası sürücü A.T. hakkında Karayolları Trafik Kanunu'nun 46/2-C maddesi olan 'Tehlikeli şerit değiştirmek' suçundan işlem başlatılarak bin 2 lira ceza kesildiği öğrenildi.

Görüntü Dökümü:

--------

-Kaza anı öncesi ve sonrası ek görüntü

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha İstanbul   -  (Ek Görüntüyle) Fsm'de Makas Kazası Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement