Dha İstanbul- Gasp Edip Öldürdüğü Kişinin Telefonunu Hediye Edince Yakalandılar - Son Dakika
Güncel

Dha İstanbul- Gasp Edip Öldürdüğü Kişinin Telefonunu Hediye Edince Yakalandılar

Haber-Kamera: Ali AKSOYER/İSTANBUL DHAEsenyurt'ta bir parkta cep telefonunu ve parasını gasp etmek için Suriye uyruklu Muhammet İbrahim Hıdar'ı(25) bıçaklayarak öldürdükleri iddiasıyla 9 kişi gözaltına alındı.

17.02.2018 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera: Ali AKSOYER/İSTANBUL DHA

Esenyurt'ta bir parkta cep telefonunu ve parasını gasp etmek için Suriye uyruklu Muhammet İbrahim Hıdar'ı(25) bıçaklayarak öldürdükleri iddiasıyla 9 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin gasp ettikleri telefonu bir akrabalarına hediye ettikleri, bu sayede yakalanarak gözaltına alındıkları öğrenildi. Şüphelilerin aynı parkta meydana gelen diğer gasp olaylarının failleri olup olmadığı araştırılıyor.

CEP TELEFONUNU VERMEYİNCE ÖLDÜRMÜŞLER

Esenyurt, Bağlar çeşme mahallesi, Osmanlı parkında 1 Eylül 2017 tarihinde meydana gelen olayda Suriye uyruklu Muhammet İbrahim Hıdar, cep telefonunu ve parasını gasp etmeye çalışan kişilerin saldırısına uğradı. Saldırganlar cep telefonunu vermek istemeyen Hıdar'ı bıçaklayarak ağır yaraladıktan sonra kaçtı. Hastaneye kaldırılan Hıdar hayatını kaybetti.

GASP ETTİKLERİ TELEFONU AKRABALARINA HEDİYE ETMİŞLER

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada şüphelilerin peşine düşen polis hediye edilen cep telefonunu izini sürerek saldırganların kimliklerini tespit etti. Telefonun başka bir SIM kart takılarak kullanıldığını belirleyen polis bu numarayı aradığında şüphelilerden birinin akrabası ile karşılaştı. Olaydan haberi olmadığını söyleyen akraba, cep telefonunu getirerek polislere teslim etti.

BU SAYEDE KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ

Bu kişinin verdiği bilgilerle tüm şüphelilerin isimleri tespit edildi. Olayla ilgili Ankara ve İstanbul'da yapılan operasyonlarda toplam 9 kişi gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen şüpheliler olayla ilgili sorgulanırken aynı park içinde meydana gelen bazı gasp ve darp olaylarının failleri olabilecekleri ihtimali üzerine soruşturma derinleştirildi.

ŞİKAYETÇİ OLMADIKLARI İÇİN SURİYELERİ TERCİH EDİYORLARMIŞ

Suriye uyruklu vatandaşları sınır dışı edileceklerinden korkarak polise müracaattan kaçındığı bu nedenle şüphelilerin hedefi haline geldiği öğrenildi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildiler.

Dha İstanbul- Gasp Edip Öldürdüğü Kişinin Telefonunu Hediye Edince Yakalandılar
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha İstanbul- Gasp Edip Öldürdüğü Kişinin Telefonunu Hediye Edince Yakalandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aydın'da Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Hastaneye Kaldırıldı
    20:04 Aydın'da Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Hastaneye Kaldırıldı

    Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Mustafa Kiriş Ortaokulu'nda yapılan yemek etkinliği sonrası tavuk pilavı yiyen 30 öğrenci rahatsızlandı. Öğrenciler ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Tokat Merkezde Deprem Sonrası Herhangi Bir Olumsuzluk Yaşanmadı
    20:01 Tokat Merkezde Deprem Sonrası Herhangi Bir Olumsuzluk Yaşanmadı

    Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem nedeniyle Tokat merkezde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını açıkladı. AFAD'ın Afet Koordinasyon Merkezi'nde tüm birimlerle teyakkuz halinde olduklarını belirtti.

  • Tokat'ta meydana gelen deprem Yozgat'ta hasara yol açtı
    20:00 Tokat'ta meydana gelen deprem Yozgat'ta hasara yol açtı

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Yozgat'ta da hissedildi. Kadışehri ilçesinde ve köylerinde bazı yapılar zarar gördü, ancak can kaybı ve yaralı olmadığı belirtildi. Yelten köyünde ise 2 katlı atıl bir ev yıkıldı.

  • Uşak'ta traktör devrildi: Sürücü hayatını kaybetti, eşi ağır yaralandı
    19:59 Uşak'ta traktör devrildi: Sürücü hayatını kaybetti, eşi ağır yaralandı

    Uşak'ın Sivaslı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Mustafa Vural idaresindeki traktör şarampole devrildi. Kazada sürücü hayatını kaybederken, eşi Fatma Vural ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

  • Hakkari Çukurca'da Temizlik Çalışması Başlatıldı
    19:59 Hakkari Çukurca'da Temizlik Çalışması Başlatıldı

    Hakkari'nin Çukurca ilçesinde havanın ısınmasıyla birlikte temizlik çalışması başlatıldı. Belediye Başkanı Nazmi Demir, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Çınar Çiftçi, belediye çalışanları, vatandaşlar ve gönüllü gençler, cadde ve sokaklarda çöp topladı. Çalışmaların devam edeceğini belirten Demir, destek verenlere teşekkür ederek, amacın Çukurca'yı daha temiz ve yaşanabilir hale getirmek olduğunu söyledi.


Advertisement