Dha İstanbul - Huzurevi Sakinleri Doğayla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Dha İstanbul - Huzurevi Sakinleri Doğayla Buluştu

Haber - Kamera: İhsan YALÇIN / İstanbul DHAİzzet Baysal Huzurevi sakinleri bir gününü doğayla içi içe geçirdi.

16.05.2017 18:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber - Kamera: İhsan YALÇIN/ İstanbul DHA

İzzet Baysal Huzurevi sakinleri bir gününü doğayla içi içe geçirdi. Huzurevi sakinleri, Büyükaada'da faytonla gezdi, tabiat parklarında yürüyüş yaptı, şarkılar söyledi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar İstanbul 1. Bölge Müdürlüğü'nün "Bir Tatlı Huzur Almaya Geldik Tabiaattan" projesi kapsamında, İzzet Baysal Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakini 30 kişi, Büyükada'da doğayla buluştu. Huzuerevi sakinleri, önce faytonlara binip adada gezintiye çıktı. Huzurevi sakinleri, daha sonra da Dilburnu ile Büyükada tabiat parklarında yürüyüş yaptı. Bazı huzur evi sakinleri de deniz manzarasını izlerken şarkılar söyleyip keyifli anlar yaşadı. Huzurevi sakinleri, doğa gezisinden oldukça memnun kaldıklarını belirtti.

"TABİAT PARKLARIMIZ YETERLİ İMKANLARA SAHİP"

Huzurevi sakinlerinin gezisine eşlik eden Doğa Koruma ve Milli Parklar İstanbul 1. Bölge Müdürü Osman Demirel, "Yaşlılarımız doğayla buluştu. Buraya gelen büyüklerimizin rutin bir hayatları var. Şuan bulundukları ortamda çok memnun olduklarını ifade ettiler. Projemiz diğer gruplar için de devam edecek. Tabiat parklarımız yeterli imkanlara sahip. Eksiğimiz tabiat parklarıyla insanlarımızla buluşmasıydı. Biz de bu buluşmayı projelerimizle sağlayacağız" dedi.

Görüntü Dökümü:

------------------------

-Yaşlıların vapur yolculuğu

-Yaşlıların yürüyüş yapması

-Yaşlıların faytan gezintisi

-Yaşlıların şarkı söylemesi

-Osman Demirel ile röp.

-Yaşlılar ile röp.

-Genel ve detaylar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha İstanbul - Huzurevi Sakinleri Doğayla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement