Dha İstanbul - İş Yeri Alev Alev Yandı, Mahsur Kalan 10 Kişiyi İtfaiye Kurtardı - Son Dakika
3.Sayfa

Dha İstanbul - İş Yeri Alev Alev Yandı, Mahsur Kalan 10 Kişiyi İtfaiye Kurtardı

Haber-Kamera: Soner HASIRCIOĞLU / İSTANBUL DHA - Fatih'te 5 katlı bir binanın giriş katında bulunan ikinci el beyaz eşya dükkanında yangın çıktı.

08.12.2018 03:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera: Soner HASIRCIOĞLU/ İSTANBUL DHA - Fatih'te 5 katlı bir binanın giriş katında bulunan ikinci el beyaz eşya dükkanında yangın çıktı. İş yerindeki yangın nedeniyle üst katlarda mahsur kalan ve dumandan etkilenen 10 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Alev alev yanan iş yeri kullanılamaz hale gelirken, binada hasar meydana geldi.

Molla Gürani Mahallesi Selçuk Sultan Cami Sokakta bulunan 5 katlı bir binanın giriş katındaki ikinci el beyaz eşya dükkanında henüz bilinmeyen bir nedenle saat 02.00 sıralarında yangın çıktı. İş yerinden alevler yükseldiğini gören vatandaşlar durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekipleri alev alev yanan iş yerine müdahale ederken, binada üst katlarda mahsur kalan aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 10 kişi diğer itfaiye erleri tarafından merdiven yardımıyla tek tek kurtarıldı. Dumandan etkilenen ve Suriyeli oldukları öğrenilen kişilere olay yerine gelen ambulanslarda ilk müdahalesi yapılarak çevredeki hastanelere kaldırıldı. Hastanelere kaldırılan kişilerin durumlarının iyi olduğu öğrenildi. İtfaiye ekipleri, yangını yaklaşık yarım saatte kontrol altına aldı. Yanan iş yerinde bir süre soğutma çalışması yapıldı. Yangın nedeniyle beyaz eşyalar tamamen yanarken, binada da büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

İŞ YERİNDEKİ YANGIN CEP TELEFONU KAMERASINDA

İşyerindeki yangın çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntülerde iş yerinin alev alev yandığı görülüyor. Sokakta bulunan vatandaşlar ise yangını izliyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-------------------------------

Olayın meydana geldiği yer

Yanan iş yerinin görüntüsü

Üst katlarda mahsur kalanların kurtarılması (ÖZEL)

İtfaiye ekiplerinin çalışması

Yanmış beyaz eşyaların görüntüsü

Genel ve detaylar

(EK)

-------

Vatandaşların çektiği cep telefonu görüntüsü

İş yerinin alev alev yanması

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi

Genel ve detaylar

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Dha İstanbul - İş Yeri Alev Alev Yandı, Mahsur Kalan 10 Kişiyi İtfaiye Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bağcılar'da silahlı saldırı: 2 yaralı, şüpheli yakalandı
    02:06 Bağcılar'da silahlı saldırı: 2 yaralı, şüpheli yakalandı

    Bağcılar'da seyir halindeki motosikleti durduran bir şahıs, motosikletteki 2 kişiye ateş açarak kaçtı. Saldırı sonucunda 2 kişi yaralanırken, çevrede bulunan 4 araç da mermi isabet etti. Şüpheli, polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

  • Erzurum Atatürk Üniversitesi Kampüsünde Kavga: 10 Gözaltı, 4 Yaralı
    01:59 Erzurum Atatürk Üniversitesi Kampüsünde Kavga: 10 Gözaltı, 4 Yaralı

    Erzurum Atatürk Üniversitesi kampüsünde iki öğrenci grubu arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada 4 kişi yaralanırken olayla ilgili olarak 10 kişi gözaltına alındı. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. İl Emniyet Müdürü olayları yerinde inceledi. Soruşturma devam ediyor.

  • Ata eziyet eden kişilere ceza kesildi
    01:57 Ata eziyet eden kişilere ceza kesildi

    Ardahan'ın Göle ilçesinde, ata taşıyabileceğinden fazla yük yükleyerek eziyet eden 2 kişiye 14 bin 432 lira para cezası uygulandı. Göle Cumhuriyet Savcılığı'nın başlattığı tespit ve inceleme sonucunda, şahısların M.K. ve M.T.Ç. olduğu belirlendi. Şüphelilere Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında cezai işlem uygulandı.

  • İki otomobil kavşakta çarpıştı: 4 yaralı
    01:50 İki otomobil kavşakta çarpıştı: 4 yaralı

    Adıyaman'da meydana gelen kaza sonucu, sürücüleri öğrenilemeyen iki otomobil kavşakta çarpıştı. Kazada 4 kişi yaralandı ve Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

  • Samsun'da balkondan düşen çocuk hastanelik oldu
    01:47 Samsun'da balkondan düşen çocuk hastanelik oldu

    Samsun'da birinci kattaki evin balkonundan düşen yabancı uyruklu 2 yaşındaki çocuk hastanelik oldu. Olay, Samsun'un Atakum ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Irak uyruklu Nevin N.M.T.evlerinin birinci katındaki balkondan düştü. Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan çocuk tedavi altına alındı. Çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Artvin'de aç kalan ayılar kayak tesisine dadandı
    01:42 Artvin'de aç kalan ayılar kayak tesisine dadandı

    Artvin'de aç kalan ayılar, Atabarı Kayak Merkezi'ndeki personel ve idari binalara zarar vererek yiyecek aradı. Ayılar, kapıları ve camları kırarak içeride yiyecek aradı ve tesislere maddi hasar verdi. Konuyla ilgili olarak Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü açıklama yaptı ve can güvenliğini tehdit edecek bir durum olmadığını belirtti.

  • Adıyaman'da kavşakta meydana gelen kaza sonucu 4 kişi yaralandı
    01:18 Adıyaman'da kavşakta meydana gelen kaza sonucu 4 kişi yaralandı

    Adıyaman'ın Atatürk Bulvarı Valilik Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı. Kazada Ahmet Can B., Gülsüm B., Müslüm B., ve Remziye K. yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Ardahan'da Ata Eziyet Edenlere Para Cezası
    01:00 Ardahan'da Ata Eziyet Edenlere Para Cezası

    Ardahan'ın Göle ilçesinde, ata taşıyabileceğinden fazla yük yükleyerek eziyet eden 2 kişiye 14 bin 432 lira para cezası uygulandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine harekete geçen yetkililer, şüphelileri tespit ederek cezai işlem uyguladı.

  • Ordu'da 3 Katlı Binada Yangın: 5 Kişi Dumandan Etkilendi
    00:49 Ordu'da 3 Katlı Binada Yangın: 5 Kişi Dumandan Etkilendi

    Ordu'nun Altınordu ilçesinde, 3 katlı bir binanın zemin katında çıkan yangın sonucunda 13 kişi tahliye edildi. Yangından etkilenen 5 kişi hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ve polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Kadıköy'de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü park halindeki araca böyle çarptı
    00:40 Kadıköy'de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü park halindeki araca böyle çarptı

    Kadıköy'de seyir halindeki otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek önce park halindeki otomobile çarptı, ardından da takla attı. Kazada bir kişi hafif şekilde yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.


Advertisement