Dha İstanbul - İşte O Merak Edilen "Adacık"... - Son Dakika
Güncel

Dha İstanbul - İşte O Merak Edilen "Adacık"...

İstanbul'da dün akşam aniden kuvvetli yağış başladı.

30.08.2017 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da dün akşam aniden kuvvetli yağış başladı.

Aniden bastıran yağmur, Eminönü'nde vapur iskeleleriyle İstanbul Ticaret Odası arasındaki yolu göle çevirdi. O gölün ortasında bir adacık oluştu. Yolda kalanlar da o adacığa sığındı. O anda çekilen fotoğraf dün ki su baskınlarının adeta sembolü oldu.

Su çekildikten sonra o adacıktan geriye ıslak ve kuru bir çamur yığını kaldı. Sular da öyle kolay çekilmedi. Suyun geçişini engelleyen tramvay yolunun duvarları kırıldı. Su tahliye edildi. Yayaların geçişi engellemek için aynı yere geçici olarak demir kapı konuldu.

Görüntü Dökümü:

-----------------------

Bölgeden genel ve detay görüntüler

Muhabir anonsu

Yaşananlara şahit olan vatandaş ile röportaj

Dün çekilen fotoğraf

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha İstanbul - İşte O Merak Edilen 'Adacık'... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzurum'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto eden sağlık çalışanları sessiz yürüyüş gerçekleştirdi
    17:23 Erzurum'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto eden sağlık çalışanları sessiz yürüyüş gerçekleştirdi

    Erzurum'da hekimler ve sağlık çalışanları, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla 'sessiz yürüyüş' gerçekleştirdi. Türk ve Filistin bayrakları eşliğinde taşıdıkları dövizler ve pankartlarla Yakutiye Medresesi'ne kadar yürüyen grup, Filistin halkı için dua etti. Protestonun 23. haftasında olduklarını belirten grup adına konuşan bir öğrenci, zulüm son bulana kadar her hafta sessiz yürüyüşe devam edeceklerini söyledi.

  • Keban İlçe Jandarma Komutanlığı Gökbelen köyünde trafik eğitimi verdi
    17:19 Keban İlçe Jandarma Komutanlığı Gökbelen köyünde trafik eğitimi verdi

    Keban İlçe Jandarma Komutanlığı trafik timleri tarafından Gökbelen köyünde trafik eğitimi düzenlendi. Ekipler, vatandaşlara trafikte uyulması gereken kuralları anlattı ve trafik ışık ve levhalarına mutlaka uyulmasını istedi. Ayrıca, vatandaşların soruları da yanıtlandı.

  • AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma Mazıdağı'nda ziyaretlerde bulundu
    17:18 AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma Mazıdağı'nda ziyaretlerde bulundu

    AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma ve il yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Mazıdağı ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Alma, teşkilatların önemine değinerek, AK Parti'nin teşkilatlarının gücüyle ayakta kaldığını vurguladı ve sürekli yenilenen hizmet politikalarıyla vatandaşlara daha iyi hizmet sunmanın derdinde olduklarını belirtti.

  • Karabük'te kuvvetli rüzgar, günlük yaşamı olumsuz etkiledi
    17:17 Karabük'te kuvvetli rüzgar, günlük yaşamı olumsuz etkiledi

    Karabük'te şiddetli rüzgar nedeniyle iş yerinin reklam panosu uçarak yolcu minibüsüne çarpmaktan son anda kurtuldu. Vitrin camı kırıldı, yayalar zorluk çekti, malzemeler savruldu. Minare sallandı, çadırlar uçmaması için mücadele edildi. Fırtına anları kameralara yansıdı.

  • Perşembe Belediyesi'nin yeni dönem ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi
    17:16 Perşembe Belediyesi'nin yeni dönem ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi

    Perşembe Belediyesi'nin yeni dönem ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı Cihat Albayrak başkanlığında yapıldı. Albayrak, toplantıda yaptığı konuşmada beş yıllık dönemde çalışmaların devam edeceğini belirtti.

  • Çanakkale'de Ev Yangını: Maddi Hasar Oluştu
    17:15 Çanakkale'de Ev Yangını: Maddi Hasar Oluştu

    Çanakkale'nin Çan ilçesinde bulunan bir evde çıkan yangın, maddi hasara yol açtı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Ev kullanılamaz hale gelirken, şans eseri evde kimsenin bulunmamasıyla can kaybı yaşanmadı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Kur'an-ı Kerim'deki yemin ayetlerine odaklanan 'Yemin Olsun' sergisi Başakşehir Şehir Sanat Galerisi'nde ziyarete açıldı
    17:14 Kur'an-ı Kerim'deki yemin ayetlerine odaklanan 'Yemin Olsun' sergisi Başakşehir Şehir Sanat Galerisi'nde ziyarete açıldı

    Başakşehir Şehir Sanat Galerisi'nde açılan 'Yemin Olsun' sergisi, Kur'an-ı Kerim'deki yemin ayetlerinin hikmetini ve derinliğini anlatıyor. Sergide arz, sema, yıldızlar, yörüngeler, gece, gündüz, şafak, kuşluk vakti, ay, güneş, kalem, rüzgar, zeytin ve incir gibi kavramlara edilen yeminler sanatsal bir perspektifle sunuluyor. Sergide Adnan Çoker, Devrim Erbil, Ahmet Oran, Erol Kılıç, Fatih Özkafa, Leyla Kara, İsmail Hakkı Gurbetçi, Faruk Kırlı, Raşit Altun ve Muhammet Mağ'ın da arasında bulunduğu sanatçıların eserleri yer alıyor. 'Yemin Olsun Sergisi', 28 Mayıs'a kadar ziyaret edilebilir.

  • İzmir'de KADES ihbarı sonucu silah ele geçirildi, bir kişi gözaltına alındı
    17:13 İzmir'de KADES ihbarı sonucu silah ele geçirildi, bir kişi gözaltına alındı

    İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir kadının KADES üzerinden yaptığı ihbar sonucu polis, evde yapılan aramada biri uzun namlulu tam otomatik iki silah ve çok sayıda fişek buldu. Gözaltına alınan şüphelinin ise çok sayıda suçtan kaydının olduğu belirlendi.

  • Tesla Model 3 Performance Özellikleri ve Sızıntılar
    17:12 Tesla Model 3 Performance Özellikleri ve Sızıntılar

    Tesla'nın yeni Model 3 Performance modelinin özellikleri sızdırıldı. Aracın beygir gücü 500'ün üzerinde olacak ve adaptif sönümleme sistemi ile süspansiyon sertliği ayarlanabilecek. Ayrıca Track Mode yazılımı sayesinde yol tutuş ve fren sistemleri özelleştirilebilecek. Aracın sportif çizgileri, karbon fiber spoileri ve yenilenen iç tasarımıyla dikkat çekeceği düşünülüyor.


Advertisement