Dha İstanbul - Meral Akşener İstanbul'da Basın Toplantısı Düzenledi (1) - Son Dakika
Güncel

Dha İstanbul - Meral Akşener İstanbul'da Basın Toplantısı Düzenledi (1)

İhsan DÖRTKARDEŞ / İSTANBUL DHAPartisinden ihraç edilen MHP Genel Başkan adaylarından Meral Akşener; kurma aşamasında oldukları partisinin kurucular kurulunun bir bölümünü açıkladı.

27.09.2017 20:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İhsan DÖRTKARDEŞ/ İSTANBUL DHA

Partisinden ihraç edilen MHP Genel Başkan adaylarından Meral Akşener; kurma aşamasında oldukları partisinin kurucular kurulunun bir bölümünü açıkladı.

Akşener açıklamasında şunları dile getirdi:

Her kesimden her yörenden ilgi duyuyoruz. Partimiz Türkiye'nin partisi olarak doğuyor. Sorun çözücü bir parti olarak doğuyoruz. Kurucular kurulunun bir bölümünü sizlerle paylaşmak istiyorum;

Büyükelçi Ahmet Erozan, Eski Bakan Aydın Tümen, hukuk mezunu ev kadını Berna Sukas, Adana Milletvekili Cevher Cevheri, Aşık Veysel'in torunu işkadını Çiğdem Özer, Elif Gökdemir, 15 Temmuz gazisi Fatih Eryılmaz, eğitim ataşesi Erdoğan Bozdemir, İşkadını Fulya Yasemin, Üstdüzey Yönetici Hatice Bilici, iki gözünü terörle mücadele sırasında kaybetmiş Gazi Hüseyin Özlük, Bingöl Milletvekili Kazım Ataoğlu, Mühendis Orhun Ertürkmen, Eski Bakan Suat Çağlayan, Üstdüzey Yönetici Taylan Yıldız, Büyükelçi Tugay Uluçevik, Üstdüzey Yönetici Ersagun Yücel, Avukat Nafi Özgür.

Görüntü Dökümü:

--------------------

-Meral Akşener'in açıklamaları

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha İstanbul - Meral Akşener İstanbul'da Basın Toplantısı Düzenledi (1) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement