Dha İstanbul - Sarıyer'de Ağaç Yola Devrildi: 2 Saat Ulaşım Durdu - Son Dakika
3.Sayfa

Dha İstanbul - Sarıyer'de Ağaç Yola Devrildi: 2 Saat Ulaşım Durdu

Haber-Kamera: Ertan KILIÇ / İSTANBUL DHA - Sarıyer ve Maslak'ı birbirine bağlayan tünel girişinde ağaç yola devrildi.

16.11.2018 06:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera: Ertan KILIÇ/ İSTANBUL DHA - Sarıyer ve Maslak'ı birbirine bağlayan tünel girişinde ağaç yola devrildi. Devrilen ağaç nedeniyle yaklaşık 2 saat ulaşıma kapanan yol, itfaiye görevlilerinin ağacı keserek yoldan kaldırmasıyla yeniden trafiğe açıldı.

Olay, bu sabah Sarıyer ve Maslak'ı birbirine bağlayan tünelin girişinde meydana geldi. Bir ağaç, saat 05.00 sıralarında yola devrildi. Elektrik tellerine yaslanarak devrilen ağaç nedeniyle, Sarıyer - Maslak ve Sarıyer Kilyos istikameti trafiğe kapandı. İhbar üzerine olay yerine BEDAŞ ve itfaiye ekipleri sevk edildi. BEDAŞ görevlileri herhangi bir olumsuzluğa karşı hattaki elektriği keserken, itfaiye ekipleri de ağacı keserek iş makinaları yardımıyla yoldan kaldırdı. Ağacın kaldırılmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

------------------------------

-Düşen ağaçtan yoldan ve tünelden görüntü

-Polis ve itfaiye ekiplerinden görüntü

- İtfaiye erlerinin ağacı kesmesi

-Ağacın iş makinası yardımıyla kaldırılması

-Genel ve detaylar

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Dha İstanbul - Sarıyer'de Ağaç Yola Devrildi: 2 Saat Ulaşım Durdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Balıkesir Jandarma Ekipleri Okul Çevresinde Arama Kaydı Bulunan 14 Şahsı Yakaladı
    15:18 Balıkesir Jandarma Ekipleri Okul Çevresinde Arama Kaydı Bulunan 14 Şahsı Yakaladı

    Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, okul önleri ve çevresinde gerçekleştirdiği denetimlerde arama kaydı bulunan 14 şahsı yakaladı. Denetimlerde, okulla ilişkisi bulunmayan şüpheli şahıslar ile bu yerlerin yakınında faaliyet gösteren umuma açık alanlarda çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik çalışmalar yapıldı. Toplamda 199 okul çevresi, 507 umuma açık yer, 4 bin 389 şahıs ve 223 araç kontrol edildi.

  • Adıyaman'da Aranan Şahıs Polis Ekiplerini Harekete Geçirdi
    15:17 Adıyaman'da Aranan Şahıs Polis Ekiplerini Harekete Geçirdi

    Adıyaman merkez Karapınar Mahallesi'nde çeşitli suçlardan aranması bulunan M.S., polis ekipleri tarafından yakalanmak istendi. Ancak şahıs, polisleri fark ederek kaçmayı başardı. Polis ekipleri şahsın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

  • Eskişehir'de Sahte ve Kaçak Deterjan Operasyonu
    15:17 Eskişehir'de Sahte ve Kaçak Deterjan Operasyonu

    Eskişehir'de jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucunda, Mahmudiye İlçesi'nde piyasaya sürmeye hazırlandığı sahte ve kaçak deterjanlarla birlikte yakalanan şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, ucuz deterjanları sahte markalar kullanarak piyasaya süreceği bilgisine ulaşması üzerine operasyon düzenledi. Yapılan yol kontrolünde şüpheli şahsın aracında 40 paket özel markanın adıyla ambalajlanmış deterjan ve 58 paket başka bir özel markanın adıyla ambalajlanmış sahte ve kaçak deterjan ele geçirildi. Şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Bodrum'da 18'i çocuk 43 düzensiz göçmen yakalandı, 1 Türk vatandaşı gözaltına alındı
    15:10 Bodrum'da 18'i çocuk 43 düzensiz göçmen yakalandı, 1 Türk vatandaşı gözaltına alındı

    Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından lastik bot içerisinde bir grup düzensiz göçmen tespit edildi. Yakalanan 25 düzensiz göçmen ve 18 çocuk Sahil Güvenlik botlarına alındı. Göçmenler arasında ülkeyi yasa dışı yollarla terk etmeye çalışan 1 Türk vatandaşı da bulunuyordu ve gözaltına alındı. Göçmenler Muğla İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi, gözaltına alınan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

  • İnegöl'de yaşlı adam otomobilin çarpması sonucu yaralandı
    15:04 İnegöl'de yaşlı adam otomobilin çarpması sonucu yaralandı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde yolun karşısına geçmek isteyen 86 yaşındaki bir adam, otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaşlı adam İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis soruşturma başlattı.

  • Eskişehir'de Tarihi Eser Kaçakçısı Yakalandı
    15:01 Eskişehir'de Tarihi Eser Kaçakçısı Yakalandı

    Eskişehir'de jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, Afyonkarahisar'dan Mahmudiye ilçesine gelerek müşteri aradığı belirlenen bir tarihi eser kaçakçısı yakalandı. Şahsın üzerinde ve aracında bulunan eserler muhafaza altına alındı.

  • Artvin'de Ayılar Kayak Merkezine Zarar Verdi
    14:59 Artvin'de Ayılar Kayak Merkezine Zarar Verdi

    Artvin'de aç kalan ayılar, Atabarı Kayak Merkezi'ndeki personel ve idari binalara zarar vererek içeride yiyecek aradı. Ayılar, kapıları ve camları kırarak tesislere maddi hasar verdi.

  • Bolu'da İzzet Baysal Caddesi'nde Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu
    14:58 Bolu'da İzzet Baysal Caddesi'nde Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu

    Bolu'da İzzet Baysal Caddesi üzerinde bulunan bir evde çıkan yangın paniğe sebep oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sırasında meraklı vatandaşlar kalabalık oluşturdu. Yangın, araç geçişine kapalı olan İzzet Baysal Caddesi'nde bulunan 5 katlı bir apartmanda meydana geldi. Evde bulunanların tahliye edildiği yangın, büyümeden kontrol altına alındı. Evde maddi hasar meydana geldi.


Advertisement