Dha İstanbul - Suudi Başsavcı, Başkonsolosluğa Geldi (1) - Son Dakika
Güncel

Dha İstanbul - Suudi Başsavcı, Başkonsolosluğa Geldi (1)

Haber-Kamera: Hasan YILDIRIM - Yılmaz BEZGİN İSTANBUL DHASuudi gazeteci Cemal Kaşıkçı soruşturması için İstanbul'da bulunan Suudi Arabistan Başsavcısı Suud Muceb, Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'na geldi.

30.10.2018 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera: Hasan YILDIRIM - Yılmaz BEZGİN  İSTANBUL DHA

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı soruşturması için İstanbul'da bulunan Suudi Arabistan Başsavcısı Suud Muceb, Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'na geldi.

Suudi Arabistan Başsavcısı Suud Muceb, kaldığı otelden çıkarak saat 11.00 sıralarında Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gitti.

Suud Muceb burada yaklaşık 1 saat kaldı. Savcı Suud Muceb daha sonra Levent'teki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'na geçti.

Görüntü Dökümü:

-----------

-Suud Muceb'in konvoyunun konsolosluğa gelişi

-Heyetin içeriye girişi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha İstanbul - Suudi Başsavcı, Başkonsolosluğa Geldi (1) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'ten Tokat'taki Deprem İle İlgili Açıklama
    19:03 Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'ten Tokat'taki Deprem İle İlgili Açıklama

    Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Tokat'ta meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremle ilgili olarak yaptığı açıklamada, 'Tokat halkımıza ve milletimize geçmiş olsun' dedi. Çiçek, depremin Kayseri'de de hissedildiğini ancak herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını belirtti.

  • Ankara'da Atlı Polis Grup Amirliği'nde Eğitim Tamamlandı
    19:03 Ankara'da Atlı Polis Grup Amirliği'nde Eğitim Tamamlandı

    Ankara'daki Ali Gaffar Okkan Atlı Polis Grup Amirliği'nde 4 aylık eğitimi başarıyla tamamlayan 50 polise sertifika verildi. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen temel binicilik eğitimi, 6 farklı ilden gelen kursiyerlere verildi. Eğitimi başarıyla tamamlayan polislere sertifikaları, Ankara Emniyet Müdürü Engin Dinç ve diğer yetkililerin katıldığı bir törenle takdim edildi. Atlı polisler, toplumsal olaylar ve kalabalık etkinliklerde asayişin sağlanmasında önemli bir rol oynuyor.

  • Tokat'ta meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Amasya'da da hissedildi
    18:58 Tokat'ta meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Amasya'da da hissedildi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem, komşu il Amasya'da da hissedildi. İçişleri Bakanlığı AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, depremde herhangi bir olumsuzluk olup olmadığı Amasya'da inceleniyor.

  • Bolu'da Yaralı Hayvanlar İçin Tedavi ve Rehabilitasyon Çalışmaları
    18:58 Bolu'da Yaralı Hayvanlar İçin Tedavi ve Rehabilitasyon Çalışmaları

    Bolu'da geçen yıl yaralı veya hasta halde bulunan 206 hayvandan 130'u tedavilerinin ardından doğaya salınırken 9'u hayvanat bahçelerine teslim edildi, çeşitli türlerin bulunduğu 67 canlı ise kurtarılamadı. Yaban hayvanlarıyla ilgili ihbar sayısında artış yaşandığı belirtilirken, iklim değişikliği ve yaban hayvanlarının beslenme alışkanlıklarındaki değişimlerin etkili olduğu ifade edildi. Bolu Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından tedavi ve rehabilitasyon çalışmalarının artırıldığı ve yaban hayvanı ile insan etkileşimlerini azaltmak için projelerin hayata geçirildiği bildirildi.


Advertisement