Kadir Demirel'i Öldüren Damat, Cinayet Sırasında "Bu Bıçağı Size Özel Yaptırdım" Demiş! - Son Dakika
3. Sayfa

Kadir Demirel'i Öldüren Damat, Cinayet Sırasında "Bu Bıçağı Size Özel Yaptırdım" Demiş!

Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni olan kayınpederi Kadir Demirel'i bıçaklayarak öldüren Cemil Karanfil'in, cinayet sırasında "Bu bıçağı sizin için özel yaptırdım" dediği ortaya çıktı.

04.10.2017 20:13  Güncelleme: 21:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayınpederi olan Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'i bıçakla öldüren, eşi Esma Karanfil'i de yaralayan tutuklu sanık Cemil Karanfil ilk kez hakim karşısına çıktı.

Sanık Karanfil, olay günü kayınpederiyle arasındaki arbedeyi hatırladığını, sonrasını hatırlamadığı belirterek, "Kayınpederim ailede en kıymetli insandı. Konuşabildiğim bir insandı. Eşimi yaralamak ve kayınpederimi de öldürmek gibi bir niyetim yoktu Üzgünüm, çok pişmanım" dedi. Gözyaşları içinde ifade veren mağdur Esma Karanfil de, "Olay günü sanık bu bıçağı sizin için özel yaptırdım' dedi. Şikayetçiyim" ifadelerini kullandı.

TUTUKLU SANIK DURUŞMADA HAZIR BULUNDU

Bakırköy 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmaya tutuklu sanık Cemil Karanfil hazır bulundu. Öte yandan ölen Kadir Demirel'in kızları Esma Karanfil ve Sümeyye Orhan ile oğlu Mehmet Fatih Demirel duruşmaya katıldı.

"EŞİM BENİ MİSAFİRLERİN YANINDA AZARLADI"

Kimlik tespitinin ardından savunmasını yapan sanık Cemil Karanfil eşiyle arasında davalar olduğunu ancak barıştıkları için o davaları takip etmediklerini anlatarak şunları söyledi: Olaydan bir gün önce ramazan ayıydı, kardeşim ve ailesi ile amcamın oğlunu iftara davet ettik. Yemek sırasında eşime 'Salataya neden nar ekşisi koymadın?' diye sordum. O da 'Nar ekşisi vardı da ben mi salataya koymadım' diyerek sert tavırla bana karşılık verdi. Yine çocuğa yemek yedirmeye çalıştığımda beni misafirlerin yanında azarladı. Bir şey söylemedim, tepki vermedim. Ertesi sabah 'Gömleğimi ütüler misin?' diye sorduğumda 'Git kendin yap!' diye cevap verdi. Yine sesimi çıkarmadım. İşe gittim, 2-3 müşterimle görüştükten sonra kayınpederim Kadir Demirel'i aradım ve Esma ile aramızda yaşananları anlattım.Benimle konuştuğunu belli etmeden Esma'yı uyarmasını istedim. Kayınpederim 'Tamam, Esma ile konuşacağım' dedi. Bu telefon görüşmesinin ardından eşim Esma'dan bana 'Cemil efendi yolun sonuna geldik. Sen de içini dök akşam, benim içimi dökeceğim gibi…" şeklinde bana bir mesaj geldi. Bu mesaja cevap vermedim, ama söz konusu mesajı kopyalayarak kayınpederime yolladım. Kayınpederim de 'Tamam akşam geleceğim' dedi. Ben de 'Bu mesajı bana Esma yolladı' dedim, o da 'Tamam, iftardan sonra geleceğim' diye cevap yazdı. 'İftara buyur gel' dedim. Kayınpederim 'Yok' dedi."

"KAYINPEDERİM 'NEDİR SENİN DERDİN' DİYE SORDU"

Cemil Karanfil, "17.30'da eve geldim, eşim evde yoktu oğlum vardı. Oğlum, annesinin komşuda olduğunu söyledi. O arada Esma'nın telefonu gözüme takıldı,telefonu aldım, mesajlar dikkatimi çekti. Eşim Esma ile ablası Sümeyye arasında mesajları okudum. Mesajlar ağabeylerinin babalarını doldurmalarına yönelikti. Esma mesajında, "Artık yeter çocukları da evi de vermeyeceğim. Evden gitsin' tarzında yazmıştı. O sırada eşim Esma içeri girdi ve 'Neden telefonumu karıştırıyorsun?' dedi. Ben de 'Nedir bu yazışmalar?'diye sordum. Eşim de 'Defolup gideceksin!' dedi. Neden böyle yapıyorsun?' diye sorduğumda da 'Ben annem, babamla konuştum bu evden gideceksin' dedi. Eşim mutfağa geçti telefonla konuşmaya başladı. Ben de Sümeyye ile eşimin Whatsapp yazışmalarını kayınpederime yolladım. Kayınpederim de 'Geliyorum' diye cevap verdi. Kayınpederim geldi sinirli bir şekilde direkt salona yöneldi. Bana 'Nedir senin derdin?'diye sordu. Ben de 'Ne diyorsun baba?'dedim. Kayınpederim bana 'Neyin var, neyin yok alırım, sen benim kim olduğumu biliyor musun?' diye söyledi. O sırada oğlum ağlamaya başladı. Benim de gözlerim doldu. Ben de 'Baba seni tahrik etmişler, yapma baba ben ailemi seviyorum' dedim. Kayınpederim de 'Evin aşağısına kadar kadın geliyormuş. Çok konuşma gideceksin' dedi. Ben de elimi yüzümü yıkamak için banyoya gittim. Bu şekilde konuşmayı hak etmediğimi düşündüm" diye konuştu.

"AMACIM KORKUTMAKTI"

"Banyoda kampta kullandığım bir bıçak vardı onu aldım, amacım korkutmaktı" diyen sanık Karanfil savunmasına şöyle devam etti: "Odaya geldim direkt üzerine yürüdüm 'Sen kimin evinden kimi kovuyorsun, bu evden gidecek olan varsa o da sensin' dedim. Kayınpederim elimdeki bıçağı almaya çalıştı. Sert bir şekilde bileğimi tuttu, aramızda boğuşma oldu. Bıçak bacağıma saplandı acıyla, o can havliyle ben de bıçağı salladım. Bir ara eşim aramıza girdi. Dış kapıya yöneldim. Komşumuz kapıya gelmişti. Komşum 'Bırak git' dedi. Kayınpederim ile arbedeyi hatırlıyorum, sonrasını hatırlamıyorum. Eşimin elinde kan vardı. Babamı o halde görünce vicdan azabı duydum 112'yi aradım ve yardım istedim. Eşimin nasıl yaralandığını hatırlamıyorum. Kayınpederimin öldüğünü ertesi gün öğrendim. Eşim, ablası ve annesi, kayınpederimi yanlış yönlendirdi. Kayınpederim ailede en kıymetli insandı. Konuşabildiğim bir insandı. Eşimi yaralamak ve kayınpederimi de öldürmek gibi bir niyetim yoktu. Üzgünüm, çok pişmanım" dedi.

ESMA KARANFİL: EŞİM BAŞKA KADINLARLA MESAJLAŞIYORDU

İfade veren mağdur şikayetçi Esma Karanfil de eşiyle arasındaki olayların 3-4 yıl öncesine dayandığını, eşinin başka kadınlarla görüştüğünü boşanma davası açtığını ve ailelerinin araya girmesiyle davayı geri çektiğini anlattı. Esma Karanfil, "Eşim başka kadınlarla mesajlaşmaya devam etti. Eşimin evine dönmesini çocuklarıyla ilgilenmesini bekledim. Eşimin bana şiddet uygulaması nedeniyle şikayetçi olmuştum. Açılan dava da var. Babam evliliğimi devam ettirmemiz görüşündeydi. Olaydan önceki gün misafirlerin olduğu zaman asabi davranmış olabilirim. Bu sinirli yapıda olmam değil, bizi boşanma noktasına getiren olayların devam etmesi nedeniyledir. Olay günü babamı kendisi arayıp, kendi durumunu kapatmak için beni anlatmış . Ablam ile bu konulardaki mesajlarımız doğrudur. Babamı doldurma amacım yoktu. Babam beni arayarak 'Neden böyle olduğunu sorup, akşam geleceğini söyledi" ifadelerini kullandı.

"BU BIÇAĞI SİZİN İÇN ÖZEL YAPTIRDIM" DEDİ

Esma Karanfil, "Sanık eve geldiğinde beni rencide edici konuşmaları oldu. Mutfak penceresinden beni sarkıtıp korkuttu. Akşam babam geldiğinde kendisi kapıyı açıp karşıladı. Babam salonda oturup 'Evlenmek haksa, geçinemiyorsanız da boşanmakta haktır' şeklinde konuştu. Sanık asabi şekilde kalkıp babama 'Sizlere mallarımı yedirmeyeceğim, zırnık koklatmayacağım' dedi. Babam da 'Bu tarzda konuşursan evden gideceğini söyledi. Sanık belinden çıkarttığı bıçakla babama saldırdı. Sanık, 3 kez art arda, öldüğünden emin oluncaya denk babama vurdu, ben araya girince karnıma bıçak isabet etti, bıçağı çevirdi iç organlarım dışarı çıktı. Bıçağı kalbime hedef alarak salladı. Yere düştüğümde bana tekme ile vurdu kaburgalarımı kırdı. Bu sırada mallarla ilgili sözlerini tekrarladı. 'Bu bıçağı sizin için özel yaptırdım' dedi. Bıçağı daha önce evde ya da motosiklette hiç görmedim. Şikayetçiyim" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

DURUŞMADA 4 TANIK DİNLENDİ

Söz alan Sümeyye Orhan ve Mehmet Fatih Demirel öldürülen kişinin babaları olduğunu, olayı görmediklerini, sanıktan da şikayetçi olduklarını söyledi. Duruşmada 4 kişi de tanık olarak dinlendi. Duruşma eksikliklerin giderilmesi için ileri bir tarihe ertelendi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Cemil Karanfil, 29 Mayıs'da tartıştığı kayınpederi Kadir Demirel'i öldürdü, eşi Esma Karanfil'i de yaraladı. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Cemil Karanfil hakkında "Tasaralayarak öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ve "Tasarlayarak öldürmeye teşebbüs etmek" suçundan da 13 yıldan 20 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı. Olayın ardından firar eden Cemil Yavuz Karanfil İzmir'de Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanmıştı. İstanbul'a getirilen Karanfil çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Kadir Demirel\'i Öldüren Damat, Cinayet Sırasında "Bu Bıçağı Size Özel Yaptırdım" Demiş!
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Kadir Demirel'i Öldüren Damat, Cinayet Sırasında 'Bu Bıçağı Size Özel Yaptırdım' Demiş! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement